Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

RONARK | DonanimHaber Clanı

Yavaştan..

Seni dün paramun slotunda gördüm, party arıyordun sanırım.

Doğrudur, nick neydi sizin?

• MahsuluToplaKac
  • quote:

MahsuluToplaKac

Beni hatırlarsın belki QueenBee 2 yıl önce oynamıştık ronarkda
  • Hatırladım hocam.
  • quote:

MahsuluToplaKac

Brahmanda görmüştüm sizi nick baya bi hoş.
  • Sürekli brahman/paramundayım.
  • Beyler ne zaman başlıyorsunuz siz? Gelenler var.
  • quote:

Beyler ne zaman başlıyorsunuz siz? Gelenler var.

Oyun girebilsem geleceğim de
  • Ben base olmayacağım, 80 olduktan sonra yeni gelenleri kasmada yardım ederim.
  • quote:

Ben base olmayacağım, 80 olduktan sonra yeni gelenleri kasmada yardım ederim.

Base diyorsun 80 diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Base olmayacağım yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

Base olmayacağım yazdım.

Özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

Base olmayacağım yazdım.

Clanın cogunlugu mage bende öylesine BP mi kasıyordum.Warrior oynamayı dusunuyorum ama acaba +80 bi mage daha mı guzel olur?
    7 Krowaz Set
    +7 Krowaz Silahından (Sanırım Ice oynayacagım eger kesinlesirse)
    Baskada takı makı bilmiyorum mage daha once bi defa oynadım onda da itemsiz exp kasmıstım chyper da seneler seneler once.

Not:Oyuna girebilsem gelecegim oyuna da siyah ekran daha sonrasında oyundan atıyor hocam.

• Sizin problemi bilmiyorum, ben direkt olarak girebildim. 80+ mage ekibi çok eğlenceli olur. Bu sıralar koxpuda kaldırmaya çalışıyorlar eğer başarılı olurlarsa mage team çok eğlenceli olur. Fakat bir durum var premiumsuz kasmak oldukça zor olacaktır, premium almayanlar sıkılacaktır.
  • quote:

Sizin problemi bilmiyorum, ben direkt olarak girebildim. 80+ mage ekibi çok eğlenceli olur. Bu sıralar koxpuda kaldırmaya çalışıyorlar eğer başarılı olurlarsa mage team çok eğlenceli olur. Fakat bir durum var premiumsuz kasmak oldukça zor olacaktır, premium almayanlar sıkılacaktır.

Clanda bir cok mage var 75lvl hepsi ortalama benim mage 35lvl daha 3-4saat oynayıp çıkmıştım.
    60 yapabilirsem onu 3-5gun içinde bide bronz pre aldımmı kac oluyordu 76 mıydı LJ ile sonra 4lvl zaten 15gün ortalama.

Edit:Tek sorun bende degil birde forumda actıgım konuyu gorduysen 15-20kişi daha muzdarip bu durumdan ayrıca resmi forumda da var epey kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 21 Haziran 2012; 13:00:10 >

• 65 %99 da bırakırsanız 77 olursunuz pre + lvl jump ile. Ama 77 den 80 15 gün bronz pre ancak koxpla mümkün olur.
  • quote:

65 %99 da bırakırsanız 77 olursunuz pre + lvl jump ile. Ama 77 den 80 15 gün bronz pre ancak koxpla mümkün olur.

Sorun olmaz koxpla degil eslantta çevre var hocam girdimmi eslanta exp hazır yani bi lobo staff alırım (boyleydi galiba ismi) mp rec %30 verenden 18skilline msn baglarım gerci oda koxp ama herneyse bu şekilde olabilir.
  • lobo staff sanırım sadece alan skillerinde oluyordu
  • quote:

lobo staff sanırım sadece alan skillerinde oluyordu

Öyle miydi? Ben hepsinde oluyor diye biliyorum.
    Cahilligime verin işte mage oynamadım demiştim.
    Herneyse bence tüm skillerde oluyordur cunku nasıl ss hp recovery veriyo % bilmemkac warriorlara boss keserken buda her skille vermesi lazım diye tahmin ediyorum.
  • Ben öncesinde kullandım alan skillerinde arttırıyordu mana... Yine de denemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.