Şimdi Ara

Ronark mı Kronos mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba ioniadaki charım ban yedikten sonra oyunu kısa süreliğine bırakmıştım.Şimdi yine canım sıkıldı ve başlayacağım.Hangisinin daha iyi olduğunu bulamadım.
    Ronark mı Kronos mu?
    bide orta halli bi char dizmek istiyorum asas,mage yada bp olacağım. yardım eder misiniz?

• kronosdaki +9 bolluğu ilk 5 serverda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

kronosdaki +9 bolluğu ilk 5 serverda yok.

kronostan çar aldığıma çok pişmanım +9 raptor kaynıyo her yer diğer +9 itemlerde cabası
  • hmm ronark nasıl peki orada başlanır mı bide ne olayım onu söylermisiniz?
  • Ronarka baslıycaksan human ol
  • yakın zamanda ronarka başladım. oynadığım en güzel serverlardan birtanesi kesinlikle. oynayacaksan karus aç beraber oynarız
  • kesinlikle ronark derim..... kronosta arkadaşlarım var hepsi fll +9 lu

ronark süper server gelirsen human ol dhden birsürü human adam war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm ozaman saolun ronarka giriyorum ve humanım rogue açıcam rogue itemleri ucuzdur umarım :)

edit:nick değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcp4s4 -- 30 Eylül 2010; 15:34:49 >
  • Eğer İnt Priest olacaksan Kronos, yok ben atacker olcam dersen Kronos'u aklından bile geçirme
  • nickim FighT4FreeD0M 20 lvl oldum bir clana girdim ama eğer forumdan clanı olan arkadaşlar varsa söylesinler lütfenr1 deyim şu anda
  • agalar ronarka yeni başladığım için para falan yok biraz yardımcı olurmusunuz 1-2 item ve para olaraktan? para kasmaktan da anlamam fazla oyüzden yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.