Şimdi Ara

Ronark MrsNaraxyN SATILDI! :) kurtuldumşuoyundan.gif (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
18.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün arkadas vardı charda o lupus kesmiş bi lupus pendantımız oldu

%90 charı ht gire gire %32 ye dusurduk ilerde sorun olucak exp

Ronark MrsNaraxyN  SATILDI! :) kurtuldumşuoyundan.gif

• Ufuk bossları döktürüyosunuz, hepsi sizin clanın yanınamı düşüyor. Basede ün salmışsın. Helal olsun.
  • black gem'i sormuşsun 1 arrogance 2 black almıştım sonuncu blackten lillime düştü kardayım

ama fiyatını tam bilmiyorum master küpeleri deniliyor galiba howling gibi birşey

black gem'i 3.5 e almıştım sanırım yavaş yavaş yükseliyor
  • hep böyle bir charım olsun istemiştim :)
    Gb almaya paraya kıydım 2 kere soyuldum ondan sonra da bıraktım :)
  • np 100k oldu 65 bnde 35 clanda
    bi iki hafta ardream oynamıstım yazın basında o fotoyu buldum ekleyım dedm

1 hafta icinde string of skull alıcam eger forumdan ucuza satan olursa haberınız olsun alabilirim satan varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 27 Eylül 2009; 17:34:52 >

• Ufuk ne ara 100k yaptın sen. Helal olsun. G-o-l-d bitti np de gelmiyor bana. 80k da kaldı char.(73k bağış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 27 Eylül 2009; 17:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Ufuk ne ara 100k yaptın sen. Helal olsun. G-o-l-d bitti np de gelmiyor bana. 80k da kaldı char.(73k bağış)

harbiden o G--o---l-d neden yazılmıyor :D
    ben de senın kadar bagıslamak isterdım ama okul basladı artık fazla on olamıyoruz bi gireriz clana bişe olmustur np uçar falan bagıslamak istemıyorum cok
    daha onceden sorun olmustu 30k bagısladıgımız clandan atıldık

bu arada bus işine girmeye karar verdim charı full afk bırakcam okuldayken bus koyup

• bu tür itemlerle basede akıyorsun aklım almıyor . Pathosda 67 lvl warirorumla kesmediğim bp yok ( genelde hepsine seri seri 1k vuruyorum ..) senin maşallah serverda kesilmediğin yok .. helal olsun valla
  • varya dönesim var ama erkek adam dönmez
    güzel çar iyi eglenceler kenan sen ne ara kastın o kadar np yi
    bensiz daha mı iyi np kasıyonuz len yoksa
  • Görkem sen gittin gideli base kalabalıklaştı iyice. Orclardan Nonstopfive, Revil, Imsorryx zaten vardı. Imsorryx patlatıldı yerine LioN u topladılar. Şimdi birde xPandorax çıktı. Humanlardan sadece TheSpecial&Beal(Human legal oyuncu çok ama organize yok:))
  • arkadaslar okul başladı benim bu sene öss var o yüzden evde interneti kestirdik hazirana kadar
    o yuzden forumda da oyunda da fazla on olamayabilirim
    ancak işte her gün 3.30 da okul cıkışlarında 1 2 saat giderim biraz pk atar kafa dagıtırım sonra zaten dersane başlıyor aksam 6 da
    haberınız olsun dedım
    öss den sonra zaten tekrar baglatıyoruz 24 saat on oluruz artık çalışacak bir şey de kalmaz
    bu arada g/ol/d /bitmesine 380 saat var go/ld/ bitmeden sos almaya calısıcaz

Saglam cafe de bulduk ko ile ilgisi olmayan
    tek pc ko yukledım digerlerine atmadık itemler de kitli. bir sey olmaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 28 Eylül 2009; 19:10:56 >

• bizde arkadaşla bp açıp başlıyoruz ronar basede

ama biz humanız kımetse yarı yıla kadar itemleri dizip lvl kasıp pk ya başlıcaz
  • pazartesi asas kasmaya başlıyorum.ama bulabilirsem direk 67 felan alıcam ya derslere ağırlık vermek için
  • Valla bu tur priestleri 59 lvl asasla zorlanmadan kesiyordum. Sen gayet guzel isler yapmissin ama. Ya oyunculugun super ya da Ronark'daki Rlb asaslarindan hayir gelmez.
  • vayy bee ne oynardım bi zamanlar
  • bu arada char satılıktır itemler burda göründügünden biraz daha fazla.sonradan takılar eklendi alacak olan varsa msn den görüşebilriz.100k kadar np var lvl 69 du itemleri kitli ske belt foverın old platin gibi takılar eklemiştim en son ciddi alıcılar varsa ne item var bi girip bakarım

ufuk_naraxyn@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 6 Kasım 2010; 14:06:19 >
  • kaç para
  • bayadır oyuna girmiyorum bi girip piyasayı ogreneyim ucuz bi fiyat yazıcam buraya bir iki güne en geç
  • Tamam çık bi pk at sonra pazara geç
  • olur mu eve yüklemiyorum tekrar başlamayayım diye
    yarın girerim arkadasın pc'de
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.