Şimdi Ara

Ronark MrsNaraxyN SATILDI! :) kurtuldumşuoyundan.gif (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
18.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +8 hb Glass belt +2 wp +9 fabric alsan yeter 1 sene götürür o char seni
  • charda olan kitli itemleri yazıyorum:
    dual old platin earning
    lupus pendant +0
    old ske belt
    foverin
    diamond ring +0
    ms +5 reb
    +7 dol
    +8 fabric str set (kafalık hp)
    +7 undy hp set
    +7 plate shield
    arrow spear 32 48 vsvs kalkanlar
    görev takılarının tümü. bu yazdıklarımın hepsi kitlidir
    charın tüm bilgileri mevcuttur

bu yazdıklarım var charda hepsi kitli 100k veya 100k ya yakın np var
    bankada 1 gb kadar para olması lazım ama emin degilim girince bakıcam

basede tanınan kimseyle sorunu olmayan bi chardı.kenex nickli arkadasım da bilir o da human BreakeneX ile oynuyordu sattı charını
    karus base en iyi clanı ns5 in hepsi ufuk olarak tanır kötü bi geçmişi yok yani :)

Mersin içi olursa daha iyi olur başka şehirden olursa da yöneticiler aracılıgıyla yapabilirim takası çünkü 3 yıl önce DoggyDog nickli üyeye eski charımın bilgilerini parayı almadan vermek gibi bi hata yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 7 Kasım 2010; 20:45:36 >

• Ufuk ile çok uzun zaman boyunca pk attık. Oyun içinde item verdim, kendisinden aldım, oyun parası verdim geri aldım. Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Forumda da hiçbir yanlışlığını görmedim. Kişilik olarakta sağlam birisidir. Chara gelince; basede baya bir isim yapmışlığı vardır. Resimlerden de görüldüğü gibi asas kıyıcısı diyebiliriz :)

Ufuk inş. istediğin fiyattan satarsın. Ben bıraktım darısı senin başına :) Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Pişman olmayacağı bir seçim yapmış olacak. Ronarkın basesinin nasıl aktif olduğunu bilmeyen yoktur sanırım :)
  • Karaktere istediğin fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Ufuk ile çok uzun zaman boyunca pk attık. Oyun içinde item verdim, kendisinden aldım, oyun parası verdim geri aldım. Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Forumda da hiçbir yanlışlığını görmedim. Kişilik olarakta sağlam birisidir. Chara gelince; basede baya bir isim yapmışlığı vardır. Resimlerden de görüldüğü gibi asas kıyıcısı diyebiliriz :)

Ufuk inş. istediğin fiyattan satarsın. Ben bıraktım darısı senin başına :) Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Pişman olmayacağı bir seçim yapmış olacak. Ronarkın basesinin nasıl aktif olduğunu bilmeyen yoktur sanırım :)

Gerçekten aktif mi? Player sıkıntısı olmayan bir base olduğuna inanmiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Ufuk ile çok uzun zaman boyunca pk attık. Oyun içinde item verdim, kendisinden aldım, oyun parası verdim geri aldım. Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Forumda da hiçbir yanlışlığını görmedim. Kişilik olarakta sağlam birisidir. Chara gelince; basede baya bir isim yapmışlığı vardır. Resimlerden de görüldüğü gibi asas kıyıcısı diyebiliriz :)

o arkadaşlar sanırım geçen sene oynamıslar konu 2009un konusu suan in cin top oynuyor basedede czdede ne warsa ardreamda war 1500kişi mubarekBasede boss arar gibi adam arıyosunuz öğleden sonra 1er pt orc ve human cıkıyor aksamları için player sıkıntısı yok diyebilirim zaten orclarda 2-3 base clan war hepsininde kollar yanıor

Chara istedigin fiyatı yazarsan daha iyi olur sanırım bu arada ilk msjlarda foverin falan alınmıs bi ara duruyomu sattınmı falan belirtmemişsin char tam alini tam npsini ve istedigin fiyatı belirten genel bi msj toparlaman daha yararlı olur senin için

• Gb ile satarmısın charı cok fazla ederi yok zaten ne düşünüosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

o arkadaşlar sanırım geçen sene oynamıslar konu 2009un konusu suan in cin top oynuyor basedede czdede ne warsa ardreamda war 1500kişi mubarekBasede boss arar gibi adam arıyosunuz öğleden sonra 1er pt orc ve human cıkıyor aksamları için player sıkıntısı yok diyebilirim zaten orclarda 2-3 base clan war hepsininde kollar yanıor

Chara istedigin fiyatı yazarsan daha iyi olur sanırım bu arada ilk msjlarda foverin falan alınmıs bi ara duruyomu sattınmı falan belirtmemişsin char tam alini tam npsini ve istedigin fiyatı belirten genel bi msj toparlaman daha yararlı olur senin için

Yok mesela logosta 1 party zor bulursun RLB de. Kolluklar yanıyor diyosun en saglam clanlar basede o zaman onlar pk ya cıkıyodur ya?

• Saglamlar ama iş adamı tayfası galiba hepsi aksamları cıkıyorlar genelde (9-10dan sonra) ytl zaten cogu öyle zevkine atıyorlar pkyı
  • kusura bakmayın konuya fazla bakamıyorum dersanede oluyorum gündüzleri :)
    @kenex
    sağol dostum ben de tamamen bırakıyorum bu sefer :) 2.kez öss hazırlanıorum kesınlkle bırakmam gerek

chardaki son itemleri üst mesajlarda yazdım bakabilrsınız yazdıklarımın hepsi kitli.
    base ortamını soran arkadaslar olmuş, ben bu yaz tatılındeki tercih donemıne kadar oynadım yani yaz ortalarında falan girmemeye başladım
    base çok canlı hareketliydi.sabahları ve akşamları çok hareketliydi ama öğlenleri gerçekten boşalıordu base. o zamanlar da pazar yapıyordum
    dediginiz gibi iş adamı tayfası da var normal ögrenci kesim de fazlaydı. daha çok ns5 ve bulundugum clan (şimdi adını unuttum) onlarla takılırdık çok seviyeli iyi bi ortamdı ns5'de genelde online pri bulunmuyor hep çagırırlardı playerlıkleri gerçekten çok çok iyidir avni abi çok iyi kurardı oyunu :) mageleri zamanında tp yapar healler kaçmaz nt falan yaparlar bizim tayfayla takıldıktan sonra kendı clanım ve ns5 harici base girmek istemiyordum hayvan gibi ksc arşivim vardı üst üste açınca video sanıyordum hepsi gitti formatta yedeklemeyi unutmusum :)
    humanlarda 2 3 tane pes etmeyen koxper vardı birinin nick ''yeterrrrrrrrrr'' di onu hatırlıyorum yani fazla koxper yok yenı gelenler de saglam olmuordu zaten hemen indirirsiniz arrow 48 kalkanı bile kitlemiştim

fiyat konusunda tam bir belirleme yapamadım ama konuya yorum atan bi arkadaş 100 liraya satmamı istedi onun da önceden kötü anıları vardı galiba takası nasıl yapacagımız konusunda anlasamadık diye mi bilmiyorum şimdilik haber yok. ben de onun soyledigi gibi 100 lira diyorum alıcılar pm den ulaşırlarsa iyi olur fazla on olamıyorum o yüzden pm'den cep numaramı veririm

son bi ekleme:
    ko yu bıraktıktan bir iki hafta sonra gitara başladım digitech RP80 pedalimin üstüne kahve döktüm pirince falan gömdük suyunu çekti çalıştı da ama oksitlenme yapmış içten.giderek ses bozulmaya başladı ve şu an kullanılamayacak durumda :) eğer elinde sağlam 2. el pedal olan biri varsa 80 100 küsür degeri olan.onunla charı takas edebilirim yazyım dedim nolur nolmaz belkı vardır birinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 9 Kasım 2010; 1:27:32 >

• Daha önce 2 kere dolandırıldığım için aracı bulalım dedik, ayrıca 100 lira da biraz fazla geldiği için tekrardan dönmedim arkadaşa..
  • old ske 250
    foverin 250
    +8ms 4gb
    +7dol 120m
    fabric set 1gb
    nakit 1gb
    12-13gblik item war oldlarıda eklersen 13 olur 13x5=65lira charın gb değeri 35lira char değeri 100 olmuş 90-100 arası normal fiyattır iyi satışlar

not:Bu arada alıcı cıkarsa aracı olarak yardım edebilirim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 9 Kasım 2010; 9:18:22 >
  • 120m düşmelisin, çünkü ilk mesajında kiralık itemler varken dol u kiraladığını söylemişti tekrar almadıysa bilemem :)
  • +1 reb dol var kiralık değil son halini 3. sayfada yazmıştım :)

ekleme: charı kontrol ettim dol duruyor ama kilitli değilmiş kitli sanıyordum yani saydıgım itemlerin tamamı kitli sadece dol kitli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 9 Kasım 2010; 13:23:04 >
  • bi kez daha kopyalayım buraya itemleri

charda olan kitli itemleri yazıyorum:
    dual old platin earning
    lupus pendant +0
    old ske belt
    foverin
    diamond ring +0
    ms +5 reb
    +7 dol
    +8 fabric str set (kafalık hp)
    +7 undy hp set
    +7 plate shield
    arrow spear 32 48 vsvs kalkanlar
    görev takılarının tümü. bu yazdıklarımın hepsi kitlidir
    charın tüm bilgileri mevcuttur

bu yazdıklarım var charda hepsi kitli 100k veya 100k ya yakın np var
    bankada 1 gb para var
    bi kaç tane de işe yaramaz old takı var
  • 100 tl yazdım ama duruma göre indirebilirim fiyatı anlaşırız.alıcı varsa pm den ulaşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 9 Kasım 2010; 14:06:54 >
  • Hocam elime para geçtiğinde alacağım... Almak isteyen olursa sat benim elime ne zaman para geçer bilemiyorum çok harcıyorum çünkü..
  • tamam hocam az harca biriktir bana da para lazım pedal alıcam
  • up
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.