Şimdi Ara

Ronark MrsNaraxyN SATILDI! :) kurtuldumşuoyundan.gif (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
18.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.5 a gormuştum 3 tane satıordu gitmiş +1 yapmıs 8 gb koymuş sinir oldum

sen de biraz base gel hep afk sin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

saol ben pm atarım o zaman.
    2.5 a gormuştum 3 tane satıordu gitmiş +1 yapmıs 8 gb koymuş sinir oldum

sen de biraz base gel hep afk sin

We lazım az pazar yapıyorum. Alayım full base.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 19 Eylül 2009; 16:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

yazdıklarından anladığım kadarıyla IRON SET in yok, DD yok ve en çok vuran Assas 1200 vurabiliyor ise RONARK base de sağlam asas yok demekki..

aynen sağlam bi asas buna en az 1750/2000 arası rahat vurur spike ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepavcisi

quote:

yazdıklarından anladığım kadarıyla IRON SET in yok, DD yok ve en çok vuran Assas 1200 vurabiliyor ise RONARK base de sağlam asas yok demekki..

sağlam derken ne kadar saglam bilemem
    bence saglam dual 9 cle ve takıları da olan asas 1200 1300 vurabiliyor
    daha 1.5k bile yemedim spike la sen 2k diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Ufuk iyi np kasmışsın valla. Fotolarda süper. Akmaya devam. (Bu arada 3gbye dr gördüm oyunda değildin pm atamadım.)

Buldum adamı. Hala pazarda. Fiyat 299.999.999 a düşmüş.

PanDorRaa

dün pandora ile anlaştık 2.5 yapcaktı
    bugun sabah gb almaya gitmeden once pm attım alcam diye
    adam satmış dr yi :S
    işin yoksa bi daha dr ara pff

• quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

quote:

Orijinalden alıntı: akrepavcisi

quote:

sağlam derken ne kadar saglam bilemem
    bence saglam dual 9 cle ve takıları da olan asas 1200 1300 vurabiliyor
    daha 1.5k bile yemedim spike la sen 2k diyorsun

bende onu anlamıyom nasıl o akdar az yiyosun :S dd adına bişey yok :S

• Dr yi de aldım sonunda. begenmezsem onu da foverin yaparım str si icin aldım
    2 gb+ 2 cash karsılıgı verilen 2k sc karsılıgı aldım

Ronark MrsNaraxyN  SATILDI! :) kurtuldumşuoyundan.gif

• öncelikle iyi günler dilemek isterim ufuk abi ( abi diyorum 15 yaşındayım ) ya en çok bu konu gözüme çarpıyo herzaman güncel herhalde bende bir soru sormak istedim.. sormamda bir sakınca olmaz herhalde konu ile alakası yok kızarsanız şimdiden özür dilerim

Base char ne demek base anladım ronark land base herhalde oraya base diyorlar ama base char en fazla kaç lwl oluyo 60-69 lwl arası mı ? açıklarsanız sevinirim çok merak ediyorum eğer tahmin ettiğim gibiyse bende base char yapmak istiyorum gb filan alcam asas dizcem hayırlısıyla ronarkta oynuyorum sizi birkaç defa görmüştüm ID: MrWiTTeD kaç lwl arası oluyo acaba onu sorcaktım ?? Gerçekten sizin pt de np kasmak sizin ptde oynamayı çok isterim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SariGazoZ

öncelikle iyi günler dilemek isterim ufuk abi ( abi diyorum 15 yaşındayım ) ya en çok bu konu gözüme çarpıyo herzaman güncel herhalde bende bir soru sormak istedim.. sormamda bir sakınca olmaz herhalde konu ile alakası yok kızarsanız şimdiden özür dilerim

Base char ne demek base anladım ronark land base herhalde oraya base diyorlar ama base char en fazla kaç lwl oluyo 60-69 lwl arası mı ? açıklarsanız sevinirim çok merak ediyorum eğer tahmin ettiğim gibiyse bende base char yapmak istiyorum gb filan alcam asas dizcem hayırlısıyla ronarkta oynuyorum sizi birkaç defa görmüştüm ID: MrWiTTeD kaç lwl arası oluyo acaba onu sorcaktım ?? Gerçekten sizin pt de np kasmak sizin ptde oynamayı çok isterim :D

Evet kardeş base char 60-69 lvl arası olur

• Dr hayırlı olsun dostum. 1 dr 1 foverin yerinde bir karar olmuş. Hem str den hem defanstan ödün vermemişsin.
  • lalchesayl ben
    Rom3ster böyleydi galiba
    MrNaraxyN seni hiç görmedim
    Brekenex böyle bi isimdi galiba bu da ronarktan

Bunlar forumdan ronarkta tanıdıklarım varsa başka biri eklerse güzel olur
  • off süper ya çok tşekkürler ufuk abi bekle beni xD ama şimdi bekleme ya yazın oynayabilirim okullar açılıyo yazın artık gb yi alcam charı dizcem gelirim yanına kabul edersen tabe seninle oynamak için sabırsızlanıyorum .

ya birde hazır online kişiler varken sorayım dedim benim mesaj sayacım ilerlemiyo arkadaşlar.. yardımcı olursanız bir sürü mesaj yazdım koonu açtım ama sayaç ilerlemiyo çok endişelenmeye başladım artık ?? biliyor musnuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SariGazoZ -- 22 Eylül 2009; 0:54:02 >
  • KO bölümünde sayaç işlemiyor.
  • BP leri hep sevmişimdi süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SariGazoZ

off süper ya çok tşekkürler ufuk abi bekle beni xD ama şimdi bekleme ya yazın oynayabilirim okullar açılıyo yazın artık gb yi alcam charı dizcem gelirim yanına kabul edersen tabe seninle oynamak için sabırsızlanıyorum .

ya birde hazır online kişiler varken sorayım dedim benim mesaj sayacım ilerlemiyo arkadaşlar.. yardımcı olursanız bir sürü mesaj yazdım koonu açtım ama sayaç ilerlemiyo çok endişelenmeye başladım artık ?? biliyor musnuz ?

tabi beklerım oynarız beraber
    benim de son 1.5 2 haftam sonrasında öss hazırlanmaya baslıyorum
    sadece haftasonları girebilicem dersane baslayınca ya da belki haftaicleri gunde 1, 1.5 saat

@kenex
    saol sen de dual we yi dizmişn h.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 22 Eylül 2009; 9:13:55 >

• ewt zaten 2 gün sonra okullar başlıcak sadece yarın gb leri çekcem yarıyılda itemlerimi dizcem yazın artık görüşürüz dğeilmi ? inş. beraber güzel bi base yaparız sabırsızlanıyorumm
    Ama oyunu aklıma getirmemem gerek derslerim baya bi düştü zaten yaz olsun tadını çıkarcam :D inş. senle yazın buluşuruz
  • Hayırlı olsun
    Koyduğum linkte alacaklarım ve satacakları ve sizde ronarklı olduğunuzdan bu linki buraya koyuorum okuyucular ve sizlerin belki işinize yarar.Yardımalrınızı bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_34661980/tm.htm
  • ufuk sana bizim mrt dokunmadı herhalde ama o banlandı Crackedm3ll olması lazım bi tane daha vardı onun kopyası ama o kozperdi bizim mertle karşılaşsan halin duman olurdu
  • kardeş şuanda bende priesti kasıyorumda hp ağırlıklımı yapayım yani +8 mirage takacak kadar str sonra full hp mi gideyim? ap düşük mü olur öyle yaparsam

bide istersen black gemden lillime diye küpe düştü uygun fiyata olabilir sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: haster

kardeş şuanda bende priesti kasıyorumda hp ağırlıklımı yapayım yani +8 mirage takacak kadar str sonra full hp mi gideyim? ap düşük mü olur öyle yaparsam

bide istersen black gemden lillime diye küpe düştü uygun fiyata olabilir sana

saol küpeyi sona bırakmaya karar verdim
    su an sos almaya calısıcam.

hp işini o kadar abartma yani mesela U da hp 90 bende
    ayrıca +7 +8 hp set var +7 hp kalkan valkryler hp, gorev takılar
    boyle olunca 4.5k hp kalıyor str setle

bu arada black gemler ne kadar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.