Şimdi Ara

[Ronark]>> Piwro << Monster Stone Maceraları // 3.Maceradayız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce can sıkıntısından priest kasmak istedim. Haliyle seri olsun diye exp. pre ve yardımcı programdan aldım. Exp kasarken düşürdüğüm moster stonları biriktirip yeterli sayıya ulaştıktan sonra toplu girip sonuçları söyleyeceğim/yazacağım ve kendi çapımda eğleneceğim bu konuyu açmak istedim, hadi bakalım hayırlısı işte ilk parti.

Çalışmalara başladım, sonuçları bi kaç dakika/saate yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 1 Temmuz 2011; 13:16:00 >

• Bekliyorum merak ettim sonuçları
  • merak ettim ne olacak acaba bende 5 - 6 tane vardı daha düşmüyo diye attım
  • Priest oynamaktan memnun musun peki onu da soyle ona göre bizde belki priest kasarız yeni başlıyanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Priest oynamaktan memnun musun peki onu da soyle ona göre bizde belki priest kasarız yeni başlıyanlar.

o zevke göre değişir
  • Hepimizin zevki ucuza pk canavarı adam yaratmak degil mi :D:D
  • Sonuçları bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Priest oynamaktan memnun musun peki onu da soyle ona göre bizde belki priest kasarız yeni başlıyanlar.

Bütün joblarla oynadım ve oynadığım bütün joblardan memnun kaldım. Nedeni belki her oynadığım jobun orta seviyede itemi olması ve oynadığım karakterler + itemlerle kendimi tatmin edicek işler yapmış olmamdı belki ama şunu rahatça söyleyebilirimki en memnun kaldığım karakter bp olmuştur. Varsın expde varsın pkda kendine yetebilen bir job, o yüzden oynarken alacağınız zevk 2ye katlanıyor. (Benim için)

Bu arada çalışmalarımız devam etmektedir sonucu toplu bi şekilde açıklıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 27 Haziran 2011; 18:50:06 >
  • 13 tanesine girdim düşenler 2 bus 1 tane monster stone () ve opal ring ama almadım opal ringi, küfür eder gibi drop.

Biraz mola veriyorum, gözüm ağrıdı.
  • Bende bal yok. Kalanlara birazdan giricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bende bal yok. Kalanlara birazdan giricem.

Şansın yok hep dandik şeyler düşmüş, ama olumlu tarafı epey exp kastın
  • bendede şans yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

bendede şans yok

bana ms düşmüyor
  • Kalan mosterlardan devam ediyodum 1 tanesinden 2 tane monster stone dropladım ama item droplayamıyorum bi türlü. Pardon silver ring düştü bi tane de, onuda almadım.

Neyse item düşmesinde bol bol m.stone düşsün amacım exp.
  • Boss kesene kadar kutu açma faydasını göreceksin
  • Bütün monster stoneları bitirdim totalde 4 taneydi galiba m.stone, 2 bus, 1 opal ring, 1 silver ring, 1 int. neck. düşürdüm.

Char monster stonelar sayesinde 65%32 oldu.

@Gökây: Bi tanesinde onu denedim (oto kutu ayarlamayı unutmuşum, ortasında aklıma geldi ayarlamadığım tekrar da ayarlamadım, üşendim ayarlamaya. ) pek bi yararını göremedim yine de teşekkürler.

• 2.Parti den ss bu sefer 2 tane daha fazla.

İtinayla girmeye başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

2.Parti den ss bu sefer 2 tane daha fazla.

İtinayla girmeye başlıyorum.

Nerden düşürüyon bu kadar ms'yi

• Uruk türleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.