Al sat yöntemiyle yapmış olduğum 33 gb nin mutluluğunu yaşıyorum .Piyasa vurgun yediğinde ds+7 24 gb ye yükselmişti.Piyasanın daha fazla yükselmeyeceğini tahmin ederek elimdeki bütün itemleri çıkarttım(kiralıklarla oynadık ama olsun)...şimdi gelelim asıl meseleye geçen piyasa yükselmeye başladığında (yani dibe vurmuşken) md +7 50 m md +8 9-9.5 gb flndı.Ben bütün planlarımı piyasa böyle olduğunda ihtiyacım olan itemleri en karlı biçimde çekerim diye yapmıştım.
Şuan piyasada md+8 pazarda md+7 55 m.Ve ben 33 gb yi kullanacağım zamanı bekliyorum sabırla.Piyasa yavaş yavaş kıvama geliyor ve ben bir ds+7 sahibi olmayı çok istiyorum.Ama her item fiyat düştü ds de tık yok.Şimdi bu noktadan sonra piyasanın az daha düşmesini beklemek mi? bir an önce charı dizmek mi mantıklı olur ?
iyi forumlar tşk dh..
Bana kalırsa chara hiç dokunmayıp kışın dizmek en mantıklısı fiyatların en ucuz olduğu dönem.
okdr bekleyemem amacım sadece gb kasmak değil arada pk yapmak tabi iyi itemlerle
21 e ds+7 buldum tam alıyordumki bi ark 19 gb ye gördüm ben bugün dedi biraz daha bekliycem sanırım piyasanın düşmesini