Şimdi Ara

Ronark piyasayı iyi bilenler içeri >>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Al sat yöntemiyle yapmış olduğum 33 gb nin mutluluğunu yaşıyorum .Piyasa vurgun yediğinde ds+7 24 gb ye yükselmişti.Piyasanın daha fazla yükselmeyeceğini tahmin ederek elimdeki bütün itemleri çıkarttım(kiralıklarla oynadık ama olsun)...şimdi gelelim asıl meseleye geçen piyasa yükselmeye başladığında (yani dibe vurmuşken) md +7 50 m md +8 9-9.5 gb flndı.Ben bütün planlarımı piyasa böyle olduğunda ihtiyacım olan itemleri en karlı biçimde çekerim diye yapmıştım.

Şuan piyasada md+8 pazarda md+7 55 m.Ve ben 33 gb yi kullanacağım zamanı bekliyorum sabırla.Piyasa yavaş yavaş kıvama geliyor ve ben bir ds+7 sahibi olmayı çok istiyorum.Ama her item fiyat düştü ds de tık yok.Şimdi bu noktadan sonra piyasanın az daha düşmesini beklemek mi? bir an önce charı dizmek mi mantıklı olur ?

iyi forumlar tşk dh..

• Bana kalırsa chara hiç dokunmayıp kışın dizmek en mantıklısı fiyatların en ucuz olduğu dönem.
  • okdr bekleyemem amacım sadece gb kasmak değil arada pk yapmak tabi iyi itemlerle
  • 21 e ds+7 buldum tam alıyordumki bi ark 19 gb ye gördüm ben bugün dedi biraz daha bekliycem sanırım piyasanın düşmesini
  • 18 e aldım ds yi buying merchanttan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.