Şimdi Ara

[root] bootloaderi açık sony ericsson xperia ne/neo v [ics 4.0.4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu buradan alıntı yaptım. [ROOT][FTF][locked/unlocked]Neo/Neo V Official 4.0.4 ICS 4.1.B.0.431

Kendim yaptım ve oldu; sizlerde deneyebilirsiniz.

buradan recovery img dosyamızı indiriyoruz.
    burdanda superuser.apk dosyamızı indirip hafıza kartımıza atıyoruz. Superuser

tüm bunları indirdikten sonra recovery img dosyamızı telefonumuza yine bu http://forum.donanimhaber.com/m_57517898/tm.htm konudaki anlatımdan yararlanarak yükleyebiliriz.recovery img dosyamızı yükledikten sonra telefonumuzu cwm modda açıp;

7- Install zip from SDCard seçin. (Açma-kapama tuşuyla seçim / Seçenekler tuşuyla aşağı inme)
    8- Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip dosyasını seçin. Yükleme şeyleri gözükecek bitmesini bekleyin.
    9- Bitince geri dönün ve Reboot into System deyin.
    10- Telefon yeniden başlayacak.
    11- Telefonunuz ROOT lanmıştır. Bu kadar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 14 Haziran 2012; 0:26:20 >

• Bootloader açmaya falan gerek yok, 4.0.3 kernelini flashlayıp root yapın ardından tekrar 4.0.4 kernelini flashlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root için bootloaderi kırmanıza gerek yoktu :) neyse İstersen konun adını Düzenle Bootloderi Açık NEO/NEO V olarak değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Bootloader açmaya falan gerek yok, 4.0.3 kernelini flashlayıp root yapın ardından tekrar 4.0.4 kernelini flashlayın.

onu yaptım telefon aşırı kasıyor ayrıca wipe data yüklemesi yapmadım ama root yaptıktan sonra 4.0.4 rom atınca gidiyor root olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.