Şimdi Ara

''Root'' hafıza kartı ayırma SAMSUNG GALAXY NOTE n8005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy note 10.1 n8005 root sonrası bir kaç soru sormak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Öncelikle sadece root yaptım.

Rootlamamın sebebi Büyük uygulamaları(15-20 gb gibi) microsd karta atmaktı. Fakat bunu başaramadım. Hafıza kartını ext2 şeklinde formatlamam gerekiyormuş. Hafıza kartım 32gb bunun ne kadarını ext2 şeklinde formatlamam gerekir. Ayrıca hepsini ezt2 yapsam sıkıntı çıkarmı. yoksa bir bölümünü mü yapmalıyım?
    Bide nasıl yapmalıyım?

Cihaza 5 güncellemesi 2014te gelecek. Cihaz rootlu olduğu için bu güncellemeyi otomatik almada sıkıntı yaşar mı?

Son olarak tableti rootsuz bir hale tekrar döndürebilir miyim?

Teşekkürler.

• Yapan bilen kimse yok mu
  • var.
    Ext4, 2 değil.
    Bilgisayarda biçimlendir.. 2 ayrı Partition yapıp ayrı ayrı biçimlendirebilirsin.
    Root tabletine kurulmuş olan superuser programı içindeki bir seçenekle hemen kaldırılabilir.
    Sdkarta yazılım aktarmak bazen aktarma yazılımına bazen de o programın karekterine bağlıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 9 Ekim 2013; 20:57:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

var.
    Ext4, 2 değil.
    Bilgisayarda biçimlendir.. 2 ayrı Partition yapıp ayrı ayrı biçimlendirebilirsin.
    Root tabletine kurulmuş olan superuser programı içindeki bir seçenekle hemen kaldırılabilir.
    Sdkarta yazılım aktarmak bazen aktarma yazılımına bazen de o programın karekterine bağlıdır..

superuserda olan seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.