Şimdi Ara

Root sonrasi şebeke gözükmüyor Lütfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha demin framarootla telefona root attm ancak sim kart gözükmüyor şebeke yok yazilimsal bi sorunmu acaba bunu acil düzeltmem lazim zaten ucuz diye aldk bu telefon gocerse biterim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NicktenMahrum

Arkadaşlar daha demin framarootla telefona root attm ancak sim kart gözükmüyor şebeke yok yazilimsal bi sorunmu acaba bunu acil düzeltmem lazim zaten ucuz diye aldk bu telefon gocerse biterim ben

Telefon marka model ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

Arkadaşlar daha demin framarootla telefona root attm ancak sim kart gözükmüyor şebeke yok yazilimsal bi sorunmu acaba bunu acil düzeltmem lazim zaten ucuz diye aldk bu telefon gocerse biterim ben

Telefon marka model ?

GM discovery

• NicktenMahrum N kullanıcısına yanıt
    IMEI kontrol et.Uçmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

IMEI kontrol et.Uçmuş olabilir.

com.android.phone durduruldu diyor nasil geri alacagim

• NicktenMahrum N kullanıcısına yanıt
    *#06# ile imeileri kontrol edin.Root atılırken yada atıldıktan sonra bir şeyler bozulmuş olabilir.

Eğer 4.2 sürümünden memnunsanız 4.4'e güncelleyip tekrar 4.2'ye düşürün.Yada zaten rootlu olduğundan custom rom atın.Eğer illa stok rom istiyorum derseniz de Sp flash tool ile stok rom atın.
  • quote:

*#06# ile imeileri kontrol edin.Root atılırken yada atıldıktan sonra bir şeyler bozulmuş olabilir.

Eğer 4.2 sürümünden memnunsanız 4.4'e güncelleyip tekrar 4.2'ye düşürün.Yada zaten rootlu olduğundan custom rom atın.Eğer illa stok rom istiyorum derseniz de Sp flash tool ile stok rom atın.

IMEI sorgularken bu sefer bu cikti.ayrıca bu romun bilgisayarsiz hali yokmu soket baglantilari kopukmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

IMEI sorgularken bu sefer bu cikti.ayrıca bu romun bilgisayarsiz hali yokmu soket baglantilari kopukmuş

Wipe format atın + en güncel stok rom u kurun bir daha deneyin arkadaşın dediği gibi imei silinmiş olabilir.

• Maestro58 kullanıcısına yanıt
    internetten öğrenip wipe format attm imei geri geldi stok romu bilgisayarsız kurabilirmiyim
  • quote:

internetten öğrenip wipe format attm imei geri geldi stok romu bilgisayarsız kurabilirmiyim

İmei geldiyse stock rom kurmayın kalsın pc gerekir hem

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

İmei geldiyse stock rom kurmayın kalsın pc gerekir hem

Alıntıları Göster
    Hocam Allah sizden razı olsun gerçekten acayip sevap işlediniz yanımda olsanız elinizi , ayağınızı öpmek istiyorum vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicktenMahrum -- 2 Şubat 2015; 12:44:08 >

• quote:

Hocam Allah sizden razı olsun gerçekten acayip sevap işlediniz yanımda olsanız elinizi , ayağınızı öpmek istiyorum vallahi

Hocam abartmayın biz burda allah rızası için çalışıyoruz elimiz ayağımız öpülsün diye değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.