Bildirim
Root sonrasi şebeke gözükmüyor Lütfen yardim edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NicktenMahrum
Arkadaşlar daha demin framarootla telefona root attm ancak sim kart gözükmüyor şebeke yok yazilimsal bi sorunmu acaba bunu acil düzeltmem lazim zaten ucuz diye aldk bu telefon gocerse biterim ben
Telefon marka model ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro58
quote:
Arkadaşlar daha demin framarootla telefona root attm ancak sim kart gözükmüyor şebeke yok yazilimsal bi sorunmu acaba bunu acil düzeltmem lazim zaten ucuz diye aldk bu telefon gocerse biterim ben
Telefon marka model ?
GM discovery
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IMEI kontrol et.Uçmuş olabilir. -
-
*#06# ile imeileri kontrol edin.Root atılırken yada atıldıktan sonra bir şeyler bozulmuş olabilir.
Eğer 4.2 sürümünden memnunsanız 4.4'e güncelleyip tekrar 4.2'ye düşürün.Yada zaten rootlu olduğundan custom rom atın.Eğer illa stok rom istiyorum derseniz de Sp flash tool ile stok rom atın. -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tmp341
*#06# ile imeileri kontrol edin.Root atılırken yada atıldıktan sonra bir şeyler bozulmuş olabilir.
Eğer 4.2 sürümünden memnunsanız 4.4'e güncelleyip tekrar 4.2'ye düşürün.Yada zaten rootlu olduğundan custom rom atın.Eğer illa stok rom istiyorum derseniz de Sp flash tool ile stok rom atın.
IMEI sorgularken bu sefer bu cikti.ayrıca bu romun bilgisayarsiz hali yokmu soket baglantilari kopukmuş
Wipe format atın + en güncel stok rom u kurun bir daha deneyin arkadaşın dediği gibi imei silinmiş olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
internetten öğrenip wipe format attm imei geri geldi stok romu bilgisayarsız kurabilirmiyim -
quote:
internetten öğrenip wipe format attm imei geri geldi stok romu bilgisayarsız kurabilirmiyim
İmei geldiyse stock rom kurmayın kalsın pc gerekir hem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Allah sizden razı olsun gerçekten acayip sevap işlediniz yanımda olsanız elinizi , ayağınızı öpmek istiyorum vallahiquote:
Orijinalden alıntı: Maestro58quote:
internetten öğrenip wipe format attm imei geri geldi stok romu bilgisayarsız kurabilirmiyim
İmei geldiyse stock rom kurmayın kalsın pc gerekir hem
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicktenMahrum -- 2 Şubat 2015; 12:44:08 >
-
quote:
Hocam Allah sizden razı olsun gerçekten acayip sevap işlediniz yanımda olsanız elinizi , ayağınızı öpmek istiyorum vallahi
Hocam abartmayın biz burda allah rızası için çalışıyoruz elimiz ayağımız öpülsün diye değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X