Şimdi Ara

ROOT'suz HTC'ler için Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
27.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer bir yöntemle ben de kurulum klasörünü sd kart haline getirdim ama ciddi hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Kurduğum programlar toplasan 10u bulmaz. Telefonda sadece 4 uygulama var ama 20mb boş yerim var. Siz 60lardan 70lerden bahsedince şaşırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzuakyener

Benzer bir yöntemle ben de kurulum klasörünü sd kart haline getirdim ama ciddi hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Kurduğum programlar toplasan 10u bulmaz. Telefonda sadece 4 uygulama var ama 20mb boş yerim var. Siz 60lardan 70lerden bahsedince şaşırıyorum.

Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Tümü

Burda çıkan uygulamalara tıklayın "Verileri Temizle" seçin.

Sistem uygulamalarını temizlemeyin ayarlar falan gider. Rehber,Htc sense,ayarlar vs.. bunlara dokunmayın.

Internet,facebook,twitter vs.. bu tür uygulamaların ve kendi yüklediklerinizin verilerini temizleyin bir miktar daha yer açılacaktır.

Bu işlemi ara sıra yapıyorum faydasını gördüm. Tek dezavantajı verilerini sildiğiniz uygulamaların ayarları,eklediğiniz hesaplar falan silinebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerecc

taşıyorsunuz ama hepsini değil gene yer kalmıyor. buda çözüm değil bence root olmadan bu iş hep sıkıntılı.

Hiç yoktan iyidir değil mi? Uygulamaların boyut olarak 3/4ünü taşıyor. Eğer çözüm değil ve sorun değilse root yaptırın cihazınızı
  • quote:

Benzer bir yöntemle ben de kurulum klasörünü sd kart haline getirdim ama ciddi hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Kurduğum programlar toplasan 10u bulmaz. Telefonda sadece 4 uygulama var ama 20mb boş yerim var. Siz 60lardan 70lerden bahsedince şaşırıyorum.

cihaz ne ve ne yüklü ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Orijinalden alıntı: cerecc

taşıyorsunuz ama hepsini değil gene yer kalmıyor. buda çözüm değil bence root olmadan bu iş hep sıkıntılı.

Hiç yoktan iyidir değil mi? Uygulamaların boyut olarak 3/4ünü taşıyor. Eğer çözüm değil ve sorun değilse root yaptırın cihazınızı

yaptıracağım zaten güvenecek biri yok, olamdı satıp huawei x5 alacam arkadaşımda var hiç yer sıkıntısı çekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

cihaz ne ve ne yüklü ki?

aynı sıkıntılar bendede var bende bu işlemi yaptığım halde yer sıkıntısı çekiyorum. Şuan 30 mb yerim var ama program 10 tane ya yuklu yada değil. En çok kullandığım facebook twitter gmail ve foursquare bunlarında keşini silmek istemiyorum sonrra bütün ayarları yeniden yapmak zorunda kalıyorum.

Bende eskiden samsung 5700i vardı, onu root yapıyorduk sonra boot menuden birşey ler yuklettiriyordular sonra açıldığında sd+dahili hafızayı toplan tek hafıza gibi kullanıyordu ve sıkıntım hiç olmuyordu. yıl 2009 :)

Bu makinanın sadece yer sıkıntısı var, yoksa ram 512 olduğu için çoğu şeyi sıkıntısız kullanırsınız. işlemci geç yapar ama yapar. Ben sadece ramden dolayı aldım bunu ucuza bu kadar ram kimsede yok. huawei x5 de sadece andorid olduğu için yanaşamadım mailler bazen alıyor bazen almıyor stabil değil htc nin androidi daha başarılı. t20 de öyle sonuçta huawei şu root olayı olsun rahat 1 yıldan fazla beni götürür. hele birde andorid 4 gelirse yemede yanında yat.

• bende bir tek igo yüklü 1 kaç da ıvır zıvır yüklü. 30 mb falan igo. igo yu bu uygulama ile taşıyabilen varmı acaba. varsa hemen yapacağım. şu an galeriyi bile açarken arasıra cihaz yetersiz bellek diyor. cache temizleyince idare ediyor..
  • evet bende de igo yuklu suan yazılanlara göre yaptım hepsi taşındı. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

bende bir tek igo yüklü 1 kaç da ıvır zıvır yüklü. 30 mb falan igo. igo yu bu uygulama ile taşıyabilen varmı acaba. varsa hemen yapacağım. şu an galeriyi bile açarken arasıra cihaz yetersiz bellek diyor. cache temizleyince idare ediyor..

igo dahil kurduğunuz bütün programlar taşınıyor.
  • benim telefondakiler de hafıza kartına taşındı
    peki bu yöntemi sıfırlayabiliyor muyuz ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 7 Ekim 2011; 19:52:28 >
  • deniyim bakiyim
  • Olaya bak ya... Bugün bunu bi deneyim dedim şansıma çoğu uygulamayı sildi Sildi derken uygulamalarda yer kaplıyor gözüküyor ama aslında yok. Evet, ilginç bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Olaya bak ya... Bugün bunu bi deneyim dedim şansıma çoğu uygulamayı sildi Sildi derken uygulamalarda yer kaplıyor gözüküyor ama aslında yok. Evet, ilginç bir durum.

Yanlış bişey yapmış olmayasın. Eğer marketten indirdiysen geri gelir sorun değilde. Kimsede sorun çıkmadı tek talihli sensin
  • bunu uyguladıktan sonra eski haline nasıl getirebiliyoruz telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Olaya bak ya... Bugün bunu bi deneyim dedim şansıma çoğu uygulamayı sildi Sildi derken uygulamalarda yer kaplıyor gözüküyor ama aslında yok. Evet, ilginç bir durum.

Yanlış bişey yapmış olmayasın. Eğer marketten indirdiysen geri gelir sorun değilde. Kimsede sorun çıkmadı tek talihli sensin

Valla her şeyi düzgünce yapmadım bir tek HTC Syncle eşitlemedim o da nedense benim telefon bilg.dekini görmüyor ondan. Geri kalan her şeyi yaptım kaldırırken klasik logoları yerine sd kart yazan bir logo geliyor ancak programlar yüklü gözükmediğinden girilemiyordu. Hepsini kaldırdım yeniden yükledim bir daha yapmaya cesaretim yok gibi.

• bende yaptım şu anda 21 mb yer açıldı. karta taşıma olarak app2 sd kullanıyorum taşınabilir kalmadı gözüküyor. ama 21 üzerine çıkmadı
  • HTC sync bulunamadı hatası alıyorum ama buna ragmen ılk adım harıcınde kı dıger adımları uygulayıp denedım bazı uygulamaları sd karta tasıdı HTC sync kurup esıtlemeden de oluyor galıba deneyenler sonucu paylasırsa daha faydalı olur unutmadan konuyu hazırlayan arkadasa tesekkurler..
  • uygulamayı kurduktan sonra , hafıza kartında olan bazı uygulamaların widgeti görünmez oldu
    telefonu eski durumuna almak istiyorum
    var mı bir yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

uygulamayı kurduktan sonra , hafıza kartında olan bazı uygulamaların widgeti görünmez oldu
    telefonu eski durumuna almak istiyorum
    var mı bir yolu

hafıza kartına taşınan widgetler çalışmaz.

Telefon hafızasına geri taşı
  • çok işe yarıyor gercekten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.