Şimdi Ara

ROOT'suz HTC'ler için Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
27.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuya başlamadan önce ScreamEagles arkadaşıma teşekkürler. Çok yardımı dokunmuştur bu konuda.

Wildfire S kullanıcısıyım.Ne yazıkki Root olmayaon cihazlarda uygulamaları hafıza kartlarına taşıyamıyoruz. Bu durumdan dolayı yeteri kadar uygulama yükleyemiyoruz. Lafı çok uzatmadan hemen sadede gelelim

Bu işlem için gerekli olanlar HTC SYNC Programı ve Hafıza kartına taşımak için gerekli olan GalaxyACE programıdır.

HTC Sync indirmek için tıklayınız.(146MB)
    İşimiziye yarayacak olan diğer programı indirmek için tıklayınız (1.1MB)
    Rar şifresi: donanımhaber

Resimleri Adım Adım Takip Edin.

ROOT'suz HTC'ler için Uygulamaları  Hafıza Kartına Taşıma Rehberi

Telefondan Ekran Görüntüleri Almayı beceremedim. Sonuçları yazarsanız sevinirim.
    Diğer marka telefonlarda da faydalı olabilir bu konuda ki sonuçlarınızıda yazarsanız diğer kullanıcılara faydalı olacaktır.
    Bu uygulama garanti ile ilgili sorun teşkil etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 30 Eylül 2011; 22:37:08 >

• tesekkurler ama galaxyace dosyası sifre istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siluet

tesekkurler ama galaxyace dosyası sifre istiyor...

Rar şifresi: donanımhaber
  • Bunun app to sd programı ile farkı ne
  • +1
  • Teşekkürler.
    Mesajım bulunsun. Deneyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bunun app to sd programı ile farkı ne

app to sd taşıma yapmıyor malesef. Bu programla indirip kurduğunuz bütün programları taşıyabiliyorsunuz. 24 uygulama yüklü ve 72 mb boş alanım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

app to sd taşıma yapmıyor malesef. Bu programla indirip kurduğunuz bütün programları taşıyabiliyorsunuz. 24 uygulama yüklü ve 72 mb boş alanım var.

olay şu kısaca hiçbir telefona taşıyınca ana hafızadada yer tutan miktarlar tamamen hafıza kartında oluyor doğru mudur
  • quote:

olay şu kısaca hiçbir telefona taşıyınca ana hafızadada yer tutan miktarlar tamamen hafıza kartında oluyor doğru mudur

Azda olsa kalıntı bırakıkabiliyor telefon hafızasında. Hocam deneyip kendiniz görün sonucu yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 30 Eylül 2011; 22:41:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Azda olsa kalıntı bırakıkabiliyor telefon hafızasında. Hocam deneyip kendiniz görün sonucu yazın.

hocam bende yok abimde var bende desire s var dahili sorunum hiç yok zaten. Abimede app to sd ile bayağı program yükledim. 55mb boş yeri var en az 12 program yükledim tabi. Ona yetiyor yetmediği zaman bu işlemi uygularım ona paylaşım için sağolasın

• UP
  • quote:

Telefondan Ekran Görüntüleri Almayı beceremedim. Sonuçları yazarsanız sevinirim.

bu nedemek oluyor denedinizde yapamadınız mı bende de wildfire s var denemeyi ona göre yapıp veya yapmıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

quote:

bu nedemek oluyor denedinizde yapamadınız mı bende de wildfire s var denemeyi ona göre yapıp veya yapmıyacağım

Yanlış anlamışsınız. Uygulamaları hafıza kartına taşıyabildiğimi SS ile gösteremedim. Yer açıldığını gösteren bir ss koyamadım. Uygulamadaki resimleri bizzat ben kendim hazırladım. Sonuç olumlu.

quote:

Sonuçları yazarsanız sevinirim.

Bunun cevabı ben ss alıp koyamadım. Eğer SS alıp koyabilirseniz kanıtlama açısından yararlı olur

• denedim test ettim onaylıyorum eline sağlık hocam kesinlikle işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

denedim test ettim onaylıyorum eline sağlık hocam kesinlikle işe yaradı.

Sağol güle güle kullan.
  • Teşekkürler hocam. Gerçekten işe yarıyor. HTC Sync bile taşınabiliyor ama taşımadım sorun olmasın diye
    Ama Facebook uygulaması hala taşınamıyor nedense Sebebini bilen var mı?

Şuan 24 Tane uygulama yüklü 69mb boş alan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Teşekkürler hocam. Gerçekten işe yarıyor. HTC Sync bile taşınabiliyor ama taşımadım sorun olmasın diye

Konuya Not olarak düştüm zaten. Orjinalde yüklü olan programlara birşey yapamazsınız. HTC Hub, HTC Like, Facebook, Müzik çalar vs.. Bu uygulamaları taşıyamazsınız. Sadece Sonradan yüklediğiniz uygulamaların hepsini taşırsınız. Nedense konuya fazla yazan olmadı. Herkes sorunu çözmüş galiba. Ana topicde herkes hafıza probleminden dert yanarken neden bu konuya uğramıyorlar anlamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Teşekkürler hocam. Gerçekten işe yarıyor. HTC Sync bile taşınabiliyor ama taşımadım sorun olmasın diye

Konuya Not olarak düştüm zaten. Orjinalde yüklü olan programlara birşey yapamazsınız. HTC Hub, HTC Like, Facebook, Müzik çalar vs.. Bu uygulamaları taşıyamazsınız. Sadece Sonradan yüklediğiniz uygulamaların hepsini taşırsınız. Nedense konuya fazla yazan olmadı. Herkes sorunu çözmüş galiba. Ana topicde herkes hafıza probleminden dert yanarken neden bu konuya uğramıyorlar anlamıyorum

Facebook'un orjinal program olduğunu unutmuşum bi an
    Evet deneyen pek yok sanırım ama gerçekten işe yarıyor. Tavsiye ederim

• taşıyorsunuz ama hepsini değil gene yer kalmıyor. buda çözüm değil bence root olmadan bu iş hep sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerecc

taşıyorsunuz ama hepsini değil gene yer kalmıyor. buda çözüm değil bence root olmadan bu iş hep sıkıntılı.

Root gibi olmaz tabiki ama root gelene kadar bu şekilde idare edilebilir. Eski halinden çok daha iyi bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.