Şimdi Ara

ROOT'suz HTC'ler için Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
27.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper gerçekten htc desire kullanıyorum official 2.3 upgrade le uygulamalarımın hepsinin atabiliyorum sd karta artık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Orijinalden alıntı: ademis

uygulamayı kurduktan sonra , hafıza kartında olan bazı uygulamaların widgeti görünmez oldu
    telefonu eski durumuna almak istiyorum
    var mı bir yolu

hafıza kartına taşınan widgetler çalışmaz.

Telefon hafızasına geri taşı

tamam hafıza kartına taşınan uygulamaların widgetleri çalışmıyor diyelim
    neden bazı uygulamalarda bu oluyor ama
    hafıza kartına taşıdığım her uygulama için aynı durum söz konusu değil
  • quote:

quote:

quote:

uygulamayı kurduktan sonra , hafıza kartında olan bazı uygulamaların widgeti görünmez oldu
    telefonu eski durumuna almak istiyorum
    var mı bir yolu

hafıza kartına taşınan widgetler çalışmaz.

Telefon hafızasına geri taşı

tamam hafıza kartına taşınan uygulamaların widgetleri çalışmıyor diyelim
    neden bazı uygulamalarda bu oluyor ama
    hafıza kartına taşıdığım her uygulama için aynı durum söz konusu değil

Sadece widgetler için geçerli bu. Hafıza kartına taşınan widgetleri "widgetler" listesinde göremezsin. Çalışması için telefon hafızasında olması şart.

"Uygulama" başka "widget" başka. Eğer kurduğun programın widgetide mevcut ise ve hafıza kartında ise yine çalışmaz

• quote:

Eğer kurduğun programın widgetide mevcut ise ve hafıza kartında ise yine çalışmaz

bu cümle açıklıyor herşeyi
    mesela tap tap app kurdum , hafıza kartına taşıyınca widgeti ana ekrana gelmez oldu
    yine aynı şekilde Türkçe klavye,swype klavye,pil göstergesi gibi appların widgetleri telefonu bilgisayara bağlayınca ya ekrandan silindi ya da çalışması durdu
    :)
  • up
  • Wildfire S'de denedim çalışıyor Çok teşekkür ederim.
  • Aradgim sey buydu iste, telefon okadar kullanisli olmasina ragmen, hafiza problemi mahvedyor herseyi. Ancak aksama deneyebilcem,sabirszlaniyorum
  • Ben denedim ancak bir degsiklik olmadi, biyerde yanlis mi yaptim diyorum da, tekrar tekrar uyguladim aynen.

Galaxy ace programinda karta tasi dedgimde tepki vermiyor sanirim
  • mutlaka bir yanlışlık yaptın
  • Takip
  • quote:

Merhabalar

Konuya başlamadan önce ScreamEagles arkadaşıma teşekkürler. Çok yardımı dokunmuştur bu konuda.

Wildfire S kullanıcısıyım.Ne yazıkki Root olmayaon cihazlarda uygulamaları hafıza kartlarına taşıyamıyoruz. Bu durumdan dolayı yeteri kadar uygulama yükleyemiyoruz. Lafı çok uzatmadan hemen sadede gelelim

Bu işlem için gerekli olanlar HTC SYNC Programı ve Hafıza kartına taşımak için gerekli olan GalaxyACE programıdır.

HTC Sync indirmek için tıklayınız.(146MB)
    İşimiziye yarayacak olan diğer programı indirmek için tıklayınız (1.1MB)
    Rar şifresi: donanımhaber

Resimleri Adım Adım Takip Edin.

ROOT'suz HTC'ler için Uygulamaları  Hafıza Kartına Taşıma Rehberi

Telefondan Ekran Görüntüleri Almayı beceremedim. Sonuçları yazarsanız sevinirim.
    Diğer marka telefonlarda da faydalı olabilir bu konuda ki sonuçlarınızıda yazarsanız diğer kullanıcılara faydalı olacaktır.
    Bu uygulama garanti ile ilgili sorun teşkil etmez.

ben karta taşı dememe rağmen tepki vermedi

• Galaxy ace uygulamasını verdiğiniz linke tıklayarak indirip kurmak istediğimde başarılı olamadım. linke tıkladığımda açılan sayfada 2 adet normal download ve 2 adet premium download ve 1 adet daha download butonu var. yani toplam 5 farklı download butonu var
    hepsini denedim ama hepside beni başka sayfalara yönlendiren butonlar.
    kimisi vlc player gibi medya oynatıcıya yönlendiriyor. Neyse uzatmiyim.
    Rarlı dosyayı Daha direk indirebileceğim bir link paylaşabilirmisiniz acaba.
    tşkr.
  • Kardeş emeğine sağlık....

Birde şu işlemciyi 800 yapabilsek :(
  • telefonum hiiç bir şekilde pc de ki htc synce görmüyor..çok önceden görüyordu eşitlweme de yapmıştım..htc synce ile alakalı her şeyi kaldırdım...tekrar htc sync kurdum..ama yine telefon ile htc synce birbirini görmüyor..bu sorunu nasıl aşarım?çünkü acil hafıza sorununu bu yöntemle çözmek istiyorum
  • Telefonun Htc sync programını görmeme sebebi Telefon dahili belleğinde yeterli disk alanı kalmamasıdır. 3-5 uygulama silip tekrar deneyin sync olacaktır.
  • peki bu işlem garanti dışı bırakıyor mu makinayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastgs

Telefonun Htc sync programını görmeme sebebi Telefon dahili belleğinde yeterli disk alanı kalmamasıdır. 3-5 uygulama silip tekrar deneyin sync olacaktır.

hocam tşkler ama yine olmadı...hiç bir şey yüklemediğim halde hafıza da 4 mb boş yer vardı..verileri temizleyerek 25 mb boş alan yarattım..ama htc sync yine teli görmedi :(
  • İşimize yarayacak olan program silinmiş,bir göz atarsan sevinirim,biz de indirip yükleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameyme

İşimize yarayacak olan program silinmiş,bir göz atarsan sevinirim,biz de indirip yükleyelim.

arkadaşlar ben de de işe yaradı program, burdaki link silinmiş ama ben googledan arayıp buldum link:http://www.ceprobot.com/getfile-22
  • Merhaba HTC Wildfire S kullanıyorum 3500 mah batarya aldım yurtdışından bugün geldi telefona taktım 1 saat kadar şarj ettim ya da ben şarj ettiğimi sandım bilmiyorum artık :( telefonu açmaya çalıştım ancak açılmadı :( zaten batarya açısından çok zor durumdayım 1 aydır bu bataryanın gelmesini bekliyorum içinizde bana yardımcı olabilicek biri umarım vardır çok çaresizim gerçekten :((
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.