Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu yeniden başlatıp deneyin izin isterse allow diyin install deyin tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Busybox olayını cözdüm şimdide ekran hep böle ilerlemio hatada vermiyor
    Reboot recoverye basıncada tel yenıden baslıyor aöa rexovery baslamıo normal açılıyor
     [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2]

• Denedim olmadı.sonra uygulamalardan yüklenen ne varsa sildim telefon yinede rootlu kalmışmıdır...

• Bu yöntem bendede calısmadı.burdaki xzr recoveryi calıstırsam busboxy hatası veriyor son sürüm xzr yide calıstırınca ekran böle kalıyor sürekli recovery acılsa tam root yapcam..bu kingroot tam root deil zaten ota ve fota desteklemiyor

• Konu sahibi yardımcı olurmusun? Kingroot apk si superuser olarak system/app klasorunde root explorer rw sistemden ro sisteme gecmio yani tam root yok fabrika ayarına dönsem king silinir mi

• Kingroot zaten tam bir root yetkisi vermiyor ancak bizim için önemli olan recovery yi yükleme yetkisine sahip oluyoruz recovery e sahip olduktan sonrada supersu ile geleneksel normal root atmış oluyoruz hata alan arkadaşlar flashtool ile orjinal yazılım flashlayıp sıfırdan denerse sorun kalmaz format atmanıza gerek yok sadece sistemi baştan kursanız yeterli olur

• kadirr33 K kullanıcısına yanıt
    Cpu z programı ile kontrol edin. System kısmında en altta yes yazıyor ise rootludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

Kingroot zaten tam bir root yetkisi vermiyor ancak bizim için önemli olan recovery yi yükleme yetkisine sahip oluyoruz recovery e sahip olduktan sonrada supersu ile geleneksel normal root atmış oluyoruz hata alan arkadaşlar flashtool ile orjinal yazılım flashlayıp sıfırdan denerse sorun kalmaz format atmanıza gerek yok sadece sistemi baştan kursanız yeterli olur

Bende aksini söylemiyorum ama recovery de o ekran dan ileri gitmio gitse rootu halledicem zaten

• bosyaf B kullanıcısına yanıt
    Biyerde hata olmuş olabilir yapabiliyorsanız Flashtool ile orjinal yazılım flashlayıp yeniden deneyin en garanti çözüm bu şimdilik bu sorunu çözmeye çalışacağım ndr utils i system app remover tarzı bir şeyle kaldırabilirseniz recovery yi yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz

• Rootlu dio busybox pro ylada busybox installer pro ylada busybox kurulmuo hata verio o yuzdende recovery yüklenmiyor.busyboxı nasıl kurarım installer yaparım
     [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2]

• Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin busybox kurulumunu

• bosyaf B kullanıcısına yanıt
    supersu uygulaması yüklendiyse ve root checker da izin görünüyorsa super user uygulamasına girin orada ayarlar/erişim altında "şimdilik" yerine "izin ver" i seçin düzelmesi gerekiyor.
  • Merhaba arkadaşlar ben root tamamen kaldırıp orjinal Yazılımı burdan nasıl yükleyebilirim..

Kullandığım Cihaz Z2 ithalat garantili aldım rootlu geldi orginal yazılım yüklensn diye servise gönderdm. Yeni yazılımı rootsuz yükledik dediler. Şimdi iyileştirme güncellemesini yüklerken geçen cihaz ilk geldiğinde aldığım hatanın aynısını alıyorum.

Yazılım orginal sony fabrika çıkışı gibi olmasnı istiyorum. Yeni yazılım gelirse Sony compainde yüklemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagok -- 17 Mayıs 2015; 0:30:17 >

• Bagok kullanıcısına yanıt
    Arama ekranına *#*#7378423#*#* kodunu yazıp Service info > Customization bölümünde Bootloader Unlock : Yes ibaresi yer alıyorsa Bootloader kilidiniz açıktır bunu kapatmanız lazım. Flashtool ile kapatılıyor bootloader araştırıp bootloader kilidini kapatın. Bu hata bootlader açık telefonlarda meydana geliyor.
  • Bootloader Unlock allowed: Yes yazıyor. ne anlama geliyor bu? rootlu mu demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHAN SOYLU

Bootloader Unlock allowed: Yes yazıyor. ne anlama geliyor bu? rootlu mu demek

Bootloader unlock allowed : Yes = Bootloader kilitli telefon orjinal durumda ancak rootlu olup olmadığı buradan anlaşılamaz. PC Companion üzerinden güncelleme alır. (Bootlader kırılıp Bootloader unlock : Yes e çevrilebilir.)
    Bootloader unlock : Yes = Bootloader kilidi açık telefona custom rom yüklenebilir. PC Companion üzerinden güncelleme mümkün değil. (Bootlaoder kapatılıp Bootloader unlock allowed konumuna getirilebilir.)

anlamlarına gelir. Sizin telefonunuzda bir problem yok orjinal güncellemeleri Pc companion üzerinden alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 17 Mayıs 2015; 1:22:51 >
  • Evet açık

Bir uğraşayım

• Herşeyi denedim bu yöntem için bende olmadı..kitkata dönüp root recovery yapıp rootlu lollipop flaşladım öyle kullanıom

• Kardeşim tşkler dediklerini uygulayarak boatleader kapattım ve Update Center güncelleme alarak güncelledm

• rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.