Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recovery mod da zorlanan arkadaşlar için yeni özellikler geliyor.http://www.xperiaforce.com/2015/05/18/xperia-recovery-modu-detaylandi/
  • XPS-J kullanıcısına yanıt
    Bootloader kırıldıktan sonra her şey mümkün zaten burada amaç bootloader kırmadan drm keyleri kaybetmeden root ve recovery kazanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu recoverden attığımız kamera modunu nasıl silebiliriz, oto modda kamera açılmıyor, kamera durdu hatası veriyor

• Kamera modunu bir çok kişi yükledi grubumda ama böyle bir sıkıntı olması ilginç flashtool ile orjinal yazılım flashlayıp orjinale çevirin telefonu yüklenilen zip geri silinmez

• Yanlış hatırlamıyorsam bu root yöntemi ile ilgili olarak XDA da IMEI kopyalama işleminin olabileceği söyleniyordu. Kingroot Çinde bilinmeyen bir server a IMEI numarası gönderiyordu. Tam araştırmak lazım. Bu yöntemi kullancak arkadaşlar bunu göz önüne bulundurup araştırırlarsa iyi ederler. Bana göre hala daha en sağlıklı yöntem Downgrade ile root
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Yanlış hatırlamıyorsam bu root yöntemi ile ilgili olarak XDA da IMEI kopyalama işleminin olabileceği söyleniyordu. Kingroot Çinde bilinmeyen bir server a IMEI numarası gönderiyordu. Tam araştırmak lazım. Bu yöntemi kullancak arkadaşlar bunu göz önüne bulundurup araştırırlarsa iyi ederler. Bana göre hala daha en sağlıklı yöntem Downgrade ile root

Xda daki bir mod bu imei olayının sorun olmadığını çünkü zaten bu imeilerin saklanmadığını söyledi sadece bitane başka birisi var oda yetkili sanırım bitek o savunuyor bu konuyu ortada böyle bir söylenti oluşmuş çinliler alıp senin imeini niye kopyalasın kullandığı yöntem için gereklidir büyük ihtimalle bootloader açarkende imei sorar ayrıca bundan yıllar önce symbian telefonumda (5800) hacklemek için Opda diye çin sitesi vardı bilen bilir oraya imei vererek telefonlara lisans hatası veren uygulamaları yüklemek için hack yapardık benim o telefon hala duruyor bi imei sıkıntısıda yaşamadı yıllardır ayrıca kingroot baya büyük bir şey çok fazla telefonu rootlayabiliyor ve baya kullanılıyor xda da kingroot un yapımcısının konusu bile vardı yanılmıyorsam yinede tabiki kendi sorumluluğunuz kendi riskiniz bir şey diyemem ama sorun olacağını sanmıyorum downgrade ile yapılan rootta batarya sorunu veya ısınma sorunu oluyor genelde xda da herkes bu durumdan şikayetçi batarya çabuk bitiyor diye direk rootlamanın yöntemini arıyorlardı ne zamandır böyle bir çözüm ürettik 500 ü aşkın kişi bu yöntemi kullanıyor şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 19 Mayıs 2015; 14:45:13 >

• Yorumlarda bu işlemin z3compact için de olduğunu söylemişsiniz ama listede yazmamışsınız. O yüzden emin olamadım.. Z3compact kullanıp da deneyen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: UnsYusuFxD

Yorumlarda bu işlemin z3compact için de olduğunu söylemişsiniz ama listede yazmamışsınız. O yüzden emin olamadım.. Z3compact kullanıp da deneyen var mı acaba?

Yazmamamın sebebi 1 cihazda denemiş olmam Z3 COMPACT ı olan arkadaşım deneyip başarılı sonuç aldığını bildirdi bana ancak ben en az 2 cihazda ttest ettikten sonra garanti verdiğim için her ihtimale karşı yazmadım ama sorun olmaması gerekli zaten vermiş olduğum dosyalar aslında hepsi Z3 için ayarlandı ancak Z2 dede sorunsuz çalışıyor bu yüzden Z3C de uyumludur yinede deneyip denememek sizin tercihiniz telefonun birck olma çökme gibi durumlar söz konusu değil root işleminde veri kaybı yaşamazsınız

• Telefonu rootladım çok teşekkürler... Menüde SUPERSU'nun haricinde NDR utils diye birşey çıktı.. Bu nedir acaba.. Kalsın mı sileyim mi..

• UnsYusuFxD U kullanıcısına yanıt
    Z3 compact ta başarılı olduysa konuya ekleyeceğim test edilen cihazlara?

Ndr utils recovery oluyor onu silerseniz recovery silinir o yüzden kalsın ndr utils ve supersu bu 2li root ve recovery niz oluyor silmeyin

• Tamam silmeyeyim o zaman.. Tekrar teşekkürler.. Benim gibi bilgisayarı olmayanlar için harika bir yol

• Z3 Compact root okey

• Z3 compact test edilen cihazlara eklendi

• Z1 e deneyen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Z1 e deneyen varmı acaba

Z1 de recovery çalışmıyor. 18. adıma kadar olan kısmı yapıp 18. adımda Bilgisayar üzerinden NUTs dualrecovery (Z1 için uyumlu olan 2.8.15 versiyonu) yükleyip recoverye girebilir diğer adımlara devam edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Z1 e deneyen varmı acaba

Z1 de recovery çalışmıyor. 18. adıma kadar olan kısmı yapıp 18. adımda Bilgisayar üzerinden NUTs dualrecovery (Z1 için uyumlu olan 2.8.15 versiyonu) yükleyip recoverye girebilir diğer adımlara devam edebilirsiniz.

Peki teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Telefonda kredi kartı kullananlar bu yöntemi denemesin telefonun tüm yetkisi bilmediğin bir yere veriliyor.

Hocam bunu biraz açarmısın? Bu metodu denemeyelim mi? Arkadaş, kingroot yetkisi verirken, uçak moduna alınca sorun olmaz diyor. Ayrıca supersu yükleyince, yetkileri o alıp, kingroot'u kaldırıyormuş.

• root yapan arkadaşlardan rica etsek birkaç 20mp otomatik mod ve manuel mod gece ve gündüz çekim örnekleri paylaşabilirlermi?
  • Kaç tane root yöntemi denediysem olmamıştı. Sayende telefonu sıkıntısız olarak tek seferde rootladım. Ellerin dert görmesim hocam saolasın. Ayrıca modlar içinde teşekkürler. Gayet iyi çalışıyorlar.
  • Rica ederim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.