Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun da orda zaten. Bahsettiğin menüyü bulamıyorum. Telefon yeniden başladıktan sonraki ekran görüntüsünü koydum belki bir fikir verir yardımcı olmanda.
     [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2]
  • Sorun yaşayan arkadaşların sıkıntıları çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun hocam bu yöntem için çok işime yaradı teşekkürler ekledim favorilere
  • s.a hocam xda dan all in sound mod kurdum sizin ses modundan verim alamamısdım :) dolby falan var onda ama cihaz her acılısıda yenı surume gecılıyor dıyor 2 defada yenıden basladı kendısı bu modları tekrar rom yuklemeden kaldırma sansım varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkaya67

s.a hocam xda dan all in sound mod kurdum sizin ses modundan verim alamamısdım :) dolby falan var onda ama cihaz her acılısıda yenı surume gecılıyor dıyor 2 defada yenıden basladı kendısı bu modları tekrar rom yuklemeden kaldırma sansım varmı

O modunda benim tarafımdan editlenmiş hali var biliyorum o modu grubumda paylaşmıştım o modun yedeklemesi yok eğer yedeğiniz yoksa kaldıramazsınız yazılımı yeniden yüklemeniz gerekli ancak o modda ben o tarz bir problem yaşamamıştım ilginç genelde lucky patcher ile uygulama patchleyince oluyor o sorun

• sıkıntısız modunuzu paylasırmsnz acaba suan yenıden rom atıyorum :))) xposed kurmamsdım benden ondan olabılırmıkı benım amacım root yapıp kamera moduyla ses modu sadece
  • quote:

sıkıntısız modunuzu paylasırmsnz acaba suan yenıden rom atıyorum :))) xposed kurmamsdım benden ondan olabılırmıkı benım amacım root yapıp kamera moduyla ses modu sadece

https://yadi.sk/d/7w3wV--GgrrLB

Bu benim üzerinde ufak oynamalar yaptığım dolbyli (özellikle kulaklık sesi) mod kamera modu zaten o verdiğim stabil çalışıyor sorun yok root ve recovery yükledikten sonra tavsiyem kamera ses ve xposed 3 moduda kurmanız

• Arkadaşlar Cihazı root yaparken cihaz komle gitti sony ekranında kalıyor açılmıyor
    acaba buna nasıl orijinal yazılımı yüklerim.. Sony PC Companiyon cihazı görmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

Arkadaşlar Cihazı root yaparken cihaz komle gitti sony ekranında kalıyor açılmıyor
    acaba buna nasıl orijinal yazılımı yüklerim.. Sony PC Companiyon cihazı görmüyor..

Sorunu çözdünüzmü bilmiyorum amahttp://xperiaupdate.tk/flashtool.html sitesinden yardım alarak Flashtool ile kurtarabilirsiniz veya PC Companiondan onarım yaparsanız (googleda aratın pc companion ile onarım yapma) telefonu kapalı şekilde görecektir pc companion (telefonun sol kapaktaki reset tusuna 5-10sn basılı tutun sony yazısı gidip tamamen kapansın tel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 4 Haziran 2015; 20:13:37 >

• ses kısma açma ve power tusunada basılı tutunca cıhaz kapanıyor benımde basıma gelmısdı flash tool her turlu goruyor cıhazı flash tool la ftf romunu flashlayın sky arkadasımızın sitesnde ftf ler mevcut zaten

hocam benım sorumda xposed kurdum modul yukleme yerıne gırdgımde moduller yuklenmıyor xposed bu root yontemı ıle calısmıyor sanırım framwork ıstıyor onu yuklemek ıstedm ordada telefonunuz brick olabılır dıe uyarı verınce vazgecdım :)

sızın ses ve kamera modunu kullanıyorum suan dun gece 3 defa rom attım backup almasını bılmedgımden sızın normal sound modun ustune bu dolby i kursam sıkıntı cıkarmı acaba 4. defa rom atmak ıstemıyorum :)
  • Bu android yeni sürüme geciriliyordan kurtulmak icin lucky patcheri kaldırmak yeterli mi yoksa kurtulamıyoz mu? Bida rom atmak istemiyorum bide tam yedek nasıl alabilirim?

• luckypatcher ne ıse yarıyor bılmıyorumda ben dun rom atmak zorunda kaldım 3 defa :) mod denıyorum olmuyor rom atıyorum :)) yedek nasıl alınıyor ogrensek ıyı olur 50 tane sey kuruyoruz rom atması bırsey degılde bırdaha rootla uygulama kur guncelle bır suru ıs bu arada google dialer dıe mod kurdum rehber arayuzu cok sekılmıs :)
  • xxkaya67 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı yamalayarak bütün uygulama ici satın almalara izin veren programcık. Bir tür hile

• quote:

luckypatcher ne ıse yarıyor bılmıyorumda ben dun rom atmak zorunda kaldım 3 defa :) mod denıyorum olmuyor rom atıyorum :)) yedek nasıl alınıyor ogrensek ıyı olur 50 tane sey kuruyoruz rom atması bırsey degılde bırdaha rootla uygulama kur guncelle bır suru ıs bu arada google dialer dıe mod kurdum rehber arayuzu cok sekılmıs :)

Xposed i verdiğim mod klasöründeki zip ile kuracaksınız onu recoveryden yükledikten sonra xposed alp yı kurup direk modül kullanmaya başlayın framework bölümüyle işiniz yok modları internetten buluyorsanız Z2 ye uyumlu olmasının yanında Lollipop uyumlu olmasınıda dikkate alarak yükleyin yedek almak için Recovery menüsünde backup seçeneği ile ister sadece sistem ister sistem + data yedeği alın zip halinde alacak telefona bişi olursa açılırken ses kısmaya seri seri basarak recoverye girip yedek zipinizi yükleyeceksiniz o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Bu android yeni sürüme geciriliyordan kurtulmak icin lucky patcheri kaldırmak yeterli mi yoksa kurtulamıyoz mu? Bida rom atmak istemiyorum bide tam yedek nasıl alabilirim?

Lucky patcher in ne yazıkki Lollipop taki sıkıntısı lucky patcher ile patchlediğiniz uygulama her açılışta kendini optimize ediyor kurtulmak için Lucky patcher i silmek yetmiyor patchlediğiniz uygulamaların tümünü silmelisiniz veya her zaman işe yaramasada (11 uygulamadan 3ü hariç bende işe yaramıştı ama çalışmayan uygulamalarda var) Root explorer ile ana dizindeyken arama ekranın açıp (tırnaksız noktalı) ".odex" diye arama yapın (uzun sürecek) arama bitince bulduğu tüm dosyaları silip telefonu yeniden başlatın ilk açılış yavaş olabilir telefon 2 3 defa reset atabilir açıldıktan sonra bir kez daha yeniden başlatın ve uygulama optimizationunu kontrol edin hala düzelmediyse uygulamayı kökten silmeniz gerek :) ha bu odex silme işleminde risk varmıdır bilmiyorum daha telefonuma bişi olmadı ilk açılışta reset atmıştı kendine açılması baya uzun sürdü onun dışında aorun yok odex nedir derseniz her apknın bir odex dosyası vardır luck patcher apkyı değil bu odex i düzenler odex olmazsa ne olur? Eğer gerekliyse zaten apk odexi yeniden oluşturacak açılışta ve orjinal oluşturduğu için (luckypatcher ile patchledikten sonra satın almalarınızı vs yapın tamamen) sorunu çözecek (dediğim gibi ben 11de3 başarısız oldum 3 uygulamaya düşürebilmiştim)

• Bende bu sayı 2idi. Dün subway surfers uygulamasını google playden güncelleyince artık 1e düştü diger patchledigim mortal combat x :) freedom google playı bozuyor buda acılışı demek. Bi zararı yok gibi tele bi acılışta göze carpıyor. Mortal combat x e güncelleme gelmesini beklicem o zaman :)

• quote:

Bende bu sayı 2idi. Dün subway surfers uygulamasını google playden güncelleyince artık 1e düştü diger patchledigim mortal combat x :) freedom google playı bozuyor buda acılışı demek. Bi zararı yok gibi tele bi acılışta göze carpıyor. Mortal combat x e güncelleme gelmesini beklicem o zaman :)

Aynen oda mantıklı güncellemede düzeltir

• Hocam şimdi bida yamaladım. Bu sefer yamalarken en altta dalvik bellegi kaldırı işaretledim. Yeniden başlattım ve artık hic yeni sürüme geciriliyor demiyor. Aynı zamanda yamalı kalıyor. Dediginiz odex dosyasını oluşturup siliyormuş.

• quote:

Hocam şimdi bida yamaladım. Bu sefer yamalarken en altta dalvik bellegi kaldırı işaretledim. Yeniden başlattım ve artık hic yeni sürüme geciriliyor demiyor. Aynı zamanda yamalı kalıyor. Dediginiz odex dosyasını oluşturup siliyormuş.

Bunuda öğrenmiş olduk öyleyse her uygylamada çalışıyorsa sorunsuz süper olur denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 5 Haziran 2015; 18:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marowak

23.0.1.A.0.167 4.4.4 sürümünü rootladım sonunda teşekkürler 2 gündür denemediğim kalmadı. bu öntem oldu peki fabrika ayarlarıa dönsem bütün bu işleemleri tekrar mı yapmam gerek???

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56675165&postcount=912 en üstteki romu yükledim .

Fabrika ayarlarına dönerseniz sorun olmaz ama tavsiye ettiğim format atmak istiyorsanız recoverye girip wipe a girip kaydırın fabrika ayarlarına dönecek

Dahili depolamayıda silmek isterseniz wipe > advanced wipe içinden dalvik cache + cache + data + internal stroge tikleyip kaydırın (burada system tiklemediğiniz sürece sorun olmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 5 Haziran 2015; 17:58:12 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.