Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Bu android yeni sürüme geciriliyordan kurtulmak icin lucky patcheri kaldırmak yeterli mi yoksa kurtulamıyoz mu? Bida rom atmak istemiyorum bide tam yedek nasıl alabilirim?

Lucky patcher in ne yazıkki Lollipop taki sıkıntısı lucky patcher ile patchlediğiniz uygulama her açılışta kendini optimize ediyor kurtulmak için Lucky patcher i silmek yetmiyor patchlediğiniz uygulamaların tümünü silmelisiniz veya her zaman işe yaramasada (11 uygulamadan 3ü hariç bende işe yaramıştı ama çalışmayan uygulamalarda var) Root explorer ile ana dizindeyken arama ekranın açıp (tırnaksız noktalı) ".odex" diye arama yapın (uzun sürecek) arama bitince bulduğu tüm dosyaları silip telefonu yeniden başlatın ilk açılış yavaş olabilir telefon 2 3 defa reset atabilir açıldıktan sonra bir kez daha yeniden başlatın ve uygulama optimizationunu kontrol edin hala düzelmediyse uygulamayı kökten silmeniz gerek :) ha bu odex silme işleminde risk varmıdır bilmiyorum daha telefonuma bişi olmadı ilk açılışta reset atmıştı kendine açılması baya uzun sürdü onun dışında aorun yok odex nedir derseniz her apknın bir odex dosyası vardır luck patcher apkyı değil bu odex i düzenler odex olmazsa ne olur? Eğer gerekliyse zaten apk odexi yeniden oluşturacak açılışta ve orjinal oluşturduğu için (luckypatcher ile patchledikten sonra satın almalarınızı vs yapın tamamen) sorunu çözecek (dediğim gibi ben 11de3 başarısız oldum 3 uygulamaya düşürebilmiştim)

tskler hocam daha once 2 sene once nexus kullanıyordumda onda xpoesedn ıcındekı modullerı dırek ındrıp kuruoduk :) bu xposedn ıcındekı moduller kurulmuo :) neyse sorun yok benim son sorum sızın ılk sayfadakı camera ve ses modunu kullanıyorum ek olarak 3 4 msj gerıdekı verdıgınız dolby de ustune kursam sıkıntı olurmu xda dan 3 tane mod ındrıdım cıhazı pert ettı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkaya67

quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Bu android yeni sürüme geciriliyordan kurtulmak icin lucky patcheri kaldırmak yeterli mi yoksa kurtulamıyoz mu? Bida rom atmak istemiyorum bide tam yedek nasıl alabilirim?

Lucky patcher in ne yazıkki Lollipop taki sıkıntısı lucky patcher ile patchlediğiniz uygulama her açılışta kendini optimize ediyor kurtulmak için Lucky patcher i silmek yetmiyor patchlediğiniz uygulamaların tümünü silmelisiniz veya her zaman işe yaramasada (11 uygulamadan 3ü hariç bende işe yaramıştı ama çalışmayan uygulamalarda var) Root explorer ile ana dizindeyken arama ekranın açıp (tırnaksız noktalı) ".odex" diye arama yapın (uzun sürecek) arama bitince bulduğu tüm dosyaları silip telefonu yeniden başlatın ilk açılış yavaş olabilir telefon 2 3 defa reset atabilir açıldıktan sonra bir kez daha yeniden başlatın ve uygulama optimizationunu kontrol edin hala düzelmediyse uygulamayı kökten silmeniz gerek :) ha bu odex silme işleminde risk varmıdır bilmiyorum daha telefonuma bişi olmadı ilk açılışta reset atmıştı kendine açılması baya uzun sürdü onun dışında aorun yok odex nedir derseniz her apknın bir odex dosyası vardır luck patcher apkyı değil bu odex i düzenler odex olmazsa ne olur? Eğer gerekliyse zaten apk odexi yeniden oluşturacak açılışta ve orjinal oluşturduğu için (luckypatcher ile patchledikten sonra satın almalarınızı vs yapın tamamen) sorunu çözecek (dediğim gibi ben 11de3 başarısız oldum 3 uygulamaya düşürebilmiştim)

tskler hocam daha once 2 sene once nexus kullanıyordumda onda xpoesedn ıcındekı modullerı dırek ındrıp kuruoduk :) bu xposedn ıcındekı moduller kurulmuo :) neyse sorun yok benim son sorum sızın ılk sayfadakı camera ve ses modunu kullanıyorum ek olarak 3 4 msj gerıdekı verdıgınız dolby de ustune kursam sıkıntı olurmu xda dan 3 tane mod ındrıdım cıhazı pert ettı :)

Bir sıkıntı olmaz dolbyide (büyük ihtimalle) eklemeniz yüklemeden önce tüm ses efektlerini ve clearaudio yu kapatın yükleme sonrası tekrar açın ama ben düzenlemiş olsam bile hiçbi moda %100 garanti veremem bende sıkıntı olmadı bende aynı şekilde kurmuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hoparlörün sesini daha fazla yükseltebilcemiz mod var mı? Gravityboxden arttırdım ve konu başındaki soundmod da kurulu.

• Arkadaşlar kamera çekim kalitesinde artış oluyormu?
  • hocam sizin 2 ses modunuda kurdum fakat cıhazı her baslattgımda yeni surume gecılıyor dıyor onu nasıl duzeltrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: COBALT01

Arkadaşlar kamera çekim kalitesinde artış oluyormu?

root kamerayı guzellestrmıo ordakı kamera modu sadece otomatık netlemede kamera normalde 20 mp cekılmıyordu o 20 mp e gelıyor

sky yeni bi mod verdı bu sayfada dolby onunla keskın guzel ses verıyor ilk sayfadakı mod sadece konusmadalarda ıse yaryor benkurdum fakat cıhaz yenı surume gecılıyor dıyor her baslattgımda bırde dolbye her gırdgımde kapakları kapatın uyarısı cıkıyor kapaklar zaten kapalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkaya67 -- 6 Haziran 2015; 23:59:21 >
  • Hoparlör sesini artırmayı başaramadım yani ne kadar ses değerini artırsamda ses seviyesi aynı kaldı sanırım su geçirmezlik olduğu için donanımsal olarak bir sınır var hoparlörde veya o kadar çıkıyor gelecek güncellemelerle sonynin artırmasını beklemekten başka çare yok xda dada hiçbir geliştiricinin bu konuda çalışan bir modu yok

Kamera kalitesinde gözle görülür baya bir artış oluyor gerçekten (süper otomatik için)

Birkaç uygulamamı yoksa sadece 1 uygulama içinmi yapıyor bu olayı? o konuda tam bir bilgim yok Lollipop uyumlu olmayan uygulama yükleyince oluyor eğer başka bişi yapmayıp sadece ses modundan dolayı olduysa dolby sorun yaratmış olabilir tam emin değilim yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 7 Haziran 2015; 0:08:15 >
  • dolbyden oncekı yedegıme restoreden mı donucem ben peki :)
  • omrumu yedı su sony :( sadece dolbyı kurdum hocam baska bıse yuklemedm cıhaz her yenıden baslattfmda yenı surume gecılıyor dıyor cıhaz aclınıncada kapakları kapatın dıyor kapaklar kapalı oysa hadı kapak olayı dolby sesı arttrmıs olabılr su gecrmezlık ıhlalı ıcın yapms olabılır ama bu yenı surume gecılıyor canımı sıkdı sızın dedgnz gıbı recovery menuden system ve data yedekle yapmsdm dolby den once o na nası gerı donerım bırdaha bırsey kurmıycam cıhazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkaya67 -- 7 Haziran 2015; 0:45:50 >
  • oluşturduğunuz yedek zip ini install ile yükleyeceksiniz
  • telefon ısıdan öldü surekli rom atmakdan kameram calısmıo dolby kaldıraym dedım backup almsdm kameram calsmıo yenıden rom attım yıne calısmıo telefon 60 dereceye cıkıyor kingroot yeni bir güncelleme var dıyor güncelleme yapmalmym

• quote:

telefon ısıdan öldü surekli rom atmakdan kameram calısmıo dolby kaldıraym dedım backup almsdm kameram calsmıo yenıden rom attım yıne calısmıo telefon 60 dereceye cıkıyor kingroot yeni bir güncelleme var dıyor güncelleme yapmalmym

telefonu deneme tahtası yapmışsın Kingroot un bir üst versiyonunda SuperSU yüklenmiyor adamlar kendi uygulamasının supersu ile değiştirilmesini istemiyor bu sürüm hem Lollipop destekleyen hem supersuya izin veren tek sürüm

• kamerayı duzelteyım bida bıse kurarsam
  • Bu görüşte kesinlikle doğruluk payı var çünkü geliştirici kimdir ve güvenilir midir exploid hangi güvenlik açıklarını beraberinde getiriyor belli değil çince oluşu ise ayrı bir dezavantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Bu görüşte kesinlikle doğruluk payı var çünkü geliştirici kimdir ve güvenilir midir exploid hangi güvenlik açıklarını beraberinde getiriyor belli değil çince oluşu ise ayrı bir dezavantaj.

Kingroot un Yapımcısı XDA da açıklama yaptı konuyu bulup okuyabilirsiniz

Son zamanlarda kulağımıza gelen bazı asılsız söylentiler var. Imei çalınması-klonlanması tarzındaki söylentiler asılsızdır. Kingroot yalnızca sizin cihaz bilgilerinize ihtiyaç duyar. Yani telefonunuzun marka modelini bilmemiz ve buna uygun şekilde su binary yüklenmesi gerekir. Bunun dışında imei gibi özel bilgilerinizi kesinlikle almıyoruz ayrıca serverlerimiz cihaz bilgilerini toplayıp saklamıyor. Hadi ama kingroot u kullanan milyonlarca cihaz var ve bilgileri toplamak kaydetmek için iyi sunuculara ihtiyacımız var bu çok fazla maliyet demek. Cihazlarınızı klonlamak veya güvenlik açığı oluşturmak gibi bir niyetimiz yok. Şeklinde ingilizce bir açıklamaları mevcut.

Ayrıca bu yöntem ile kingroot un mevcut tüm yetkileri supersu ya devredilir ve cihazda kingroot un bir aktifliği kalmaz. Herhangi bir bilginiz çalınmaz veya bankacılık vs için güvenlidir.

Yinede şüphesi olan varsa kullanmasın kimseyi zorlamıyoruz. Benim bir kazancım yok bu işten sonuçta

• quote:

kamerayı duzelteyım bida bıse kurarsam

Denemelere devamsa sana dolby ayarladım bunun sorunsuz çalışması lazım optimize sorunuda yok

https://yadi.sk/d/UYDhD9LRh8MBC

Sadece zip i flashla dolbyden başka bişey içermiyor stereo vs ses yapcaksan benim diper soundmod ile beraber kullan dobly i

• :)) diğer modlar kurulu bak bunu kuruyorrum cıhaza tekrar rom atmıyım :D
  • quote:

:)) diğer modlar kurulu bak bunu kuruyorrum cıhaza tekrar rom atmıyım :D

:D ya kurmadan önce ses ayarlarını kapat clearauidoyu vs sonra yükle recoveryden yani ben yükledim kullanıyorum umarım sendede sıkıntı olmaz :D yinede sen bilirsin :D
  • bi deneyım bakalım :D baska mod varmı kullandıgın ben google dıaler kurdum kamera modu var ses var baska bıse yok :D güzel bi icon ve thema lazım :D
  • quote:

bi deneyım bakalım :D baska mod varmı kullandıgın ben google dıaler kurdum kamera modu var ses var baska bıse yok :D güzel bi icon ve thema lazım :D

onları Xposed modülleriyle ayarla :)

Modül olarak;
    LPThemer = Bildirim çubuğunun rengini ayarlama saydamlaştırma vs
    iFont = Font değiştirme
    GravityBox = Çeşitli görsel ayarlar
    Serajr Xperia Xposed = İkon paketleri, simge boyutları, yazı boyutları, ana ekran ve systemUI ile ilgili çeşitli modlar

Apk olarak ;
    SoftkeyZ=Alttaki sanal tuşları istediğin gibi değiştirme

aklıma başka gelmedi şimdilik :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.