Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu lpthemer de actıgımız uygulamaya göre renk degiştiren bildirim cubugu özelligi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Hocam bu lpthemer de actıgımız uygulamaya göre renk degiştiren bildirim cubugu özelligi var mı?

Yok. Flat style colored bars diye bişi var onla belki olabilir tam bilmiyorum ayarlarını

• dolby kurdum telefon yıne yenı surume gecıyor dıyor ve kamerayla ne alaka cozemedım kamera acılmıyor cıhaz gene gıttı titanuomla yedek aldım yukledm ama kamera gene calısmadı root falan yapmıyorum yarın telefonu satmaya gıdıom :D
  • oda sadice 4.3.x ve 5.1.x de calışıyor diyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkaya67

dolby kurdum telefon yıne yenı surume gecıyor dıyor ve kamerayla ne alaka cozemedım kamera acılmıyor cıhaz gene gıttı titanuomla yedek aldım yukledm ama kamera gene calısmadı root falan yapmıyorum yarın telefonu satmaya gıdıom :D

yok artık ya senin telefon sorunlu naptın telefona o telefona sen

• quote:

oda sadice 4.3.x ve 5.1.x de calışıyor diyor :/

Flat style clored bars 5.0 da çalışıyor yani bende çalışmıştıda beğenmedim alt çubuğu ve üst çubuğu uygulamalaya göre düzenliyor ama tarayıcılarda üstle alt beyaz grimsi bişi oluyor güzel durmuyor sırf tarayıcı öyle diye kullanmıyorum diğer uygulamalarda çok test etmedim
  • denedim. Pek performans yanlısı degil. Görünüşüz olarak hoşuma gitti ama işte uygulamalar gec acılıyor
  • z1için geçerlimi telefon rootlu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

z1için geçerlimi telefon rootlu..

Telefonun rootluysa zaten bu işleme ihtiyacın yokki?

Z1 için kullanacak arkadaş varsa recovery Z1 uyumlu değil çalışmayacaktır recovery. Nutsdualrecovery yüklemeniz gerekir recovery yükleme adımlarını atlayarak.

Modlar için soruyorsan Xposed Kamera Ses modu dolby vs uyumludur diye tahmin ediyorum

• Hocam dolby boguk bir ses cıkarıyor benden. Neden olabilir? Flashlamadan önce clearaudio yu kapamadım etkiler mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

Z1 için kullanacak arkadaş varsa recovery Z1 uyumlu değil çalışmayacaktır recovery. Nutsdualrecovery yüklemeniz gerekir recovery yükleme adımlarını atlayarak.

Modlar için soruyorsan Xposed Kamera Ses modu dolby vs uyumludur diye tahmin ediyorum

Xposed uyumlu değil. Yükledim sanırım lolipop olduğu için uyumlu değil. Artı telefonu kingo root programı ile rootladım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

Xposed uyumlu değil. Yükledim sanırım lolipop olduğu için uyumlu değil. Artı telefonu kingo root programı ile rootladım..

Xposed %100 uyumlu ama onu recoveryden yükleyeceksiniz apk ile değil kingroot ile rootladıysanız recoveryniz yok demektir recovery olmadan yükleyemezsiniz apk ile çalışmaz

//

Dolby ye girip modları dene film modu boğuk değil mesela veya manuel ayarlayarak dene ben müzik modunu seviyorum alışınca çok iyi clearaudio ya alıştığın içindir muhtemelen ona göre biraz boğuk geliyor evet

• hocam nasıl deneyecem çok anlamıyorum bu işlerden kingo root bir tıkla rootladı ama roottan faydalanamıyorum recovery nasıl yüklerim?

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar gerektiriyor sanırım.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45149758#post45149758 burda mevcut. Supersu olanı yapman gerek. Recoveryde büyük ihtimal menüye geliyor. Gelmese en kötü yetkileri supersu ya aktarmış olursunuz. Siz ne olur olmaz isterseniz sky hocamı bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 10 Haziran 2015; 17:55:25 >
  • quote:

Bilgisayar gerektiriyor sanırım.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45149758#post45149758 burda mevcut. Supersu olanı yapman gerek. Recoveryde büyük ihtimal menüye geliyor. Gelmese en kötü yetkileri supersu ya aktarmış olursunuz. Siz ne olur olmaz isterseniz sky hocamı bekleyin.

Xda tamamen ingilizce biraz zor olmazmı hocam? Artı kingo ile attığım root ne olacak?

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Ben anlayabiliyorum az cok. Yani ne demek istedigini falan. Siz sadice sistemdeki root yetkisini kazandınız. Bu yetkiler bir program tarafından denetlenip kontrol altina alınmalı. Mesela telefon kasmaya başlasa log kayıtlarına bakıp hangi root yetkisi alan program sebeb oluyor diye bakabilirsin. Bu kontrol şuan kingroot uygulaması altında. Supersu kurularak bunlar supersu ya devredilcek ve kingrootu kaldırıp cinlilerden kurtulcaksın :) ingilizcenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Malum artık ingilizce tek başına bile yeterli degil.

• Dostum öncelikle ;

http://nut.xperia-files.com/ XZDualRecovery > 2.8.15 > Z1-lockeddualrecovery2.8.15-RELEASE.installer.zip (24.44MB)

buradan dediğim dosyayı indiriyorsun ve telefonda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açıyorsun sonra açınca içinde Install.bat var PC üzerinden bu Install bat ı çalıştırıyorsun sonra gelen yerde cmdye 2 yazıp enterliyorsun telefonun ekranı açık olsun bu sırada bi uyarı gelecek ona tamam diyeceksin.
    Ardından telefona bir uyarıda kingroot üzerinden gelecek onada Allow diyeceksin ve telefon yeniden başlatılıp recovery menüsü önüne gelecek bu menüden install a girip ALP klasöründeki Supersu.zip i seçerek kaydıracaksın. (tikli olmayacak ordaki şey) yükleme sonrası telefonu yeniden başlat reboot diyerek menüye SuperSU gelmişmi diye kontrol et ve girdiğinde hata vermemeli su kodlaması hakkında eğer sorun yoksa sıkıntı yok demektir.
    Recoverye girmek için telefonu kapat açılırken yeşil led yandığı ve telefon titrediği an ses kısma tuşuna bas led rengi değişecek ve recoverye girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 10 Haziran 2015; 0:00:05 >

• Verdiğin link hatalı hocam..

• quote:

Verdiğin link hatalı hocam..

linkte herhangi bir hata yokhttp://nut.xperia-files.com/

linke girip yazdığım yerlere gir direk link verilmiyor o sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 10 Haziran 2015; 0:27:11 >
  • Hocan telefondanmı girim bilgisayardanmı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.