Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustyaky

hocam herşeyi sorunsuz yapıyorum 17. adıma kadar herşey normal dediğiniz gibi herhangi bir sorun yok. sonra xzrecovery girip install diyorum telefon yeniden başlıyo ancak başlarken android yeni sürüme geçiliyor diyor telefon normal açılıyor recovery menüsü gelmiyor. orjinal rom yükleyip tekrar denedim yine aynı sonuç. cpuz den baktım telefon rootlu gözüküyo ama recovery menüye bir türlü giremedim hocam. nerde hata yapıyor olabilirimki acaba ?

Orjinal romu birkez daha atın tekrar deneyin USB hata ayıklama'yı açmayı unutmayın kingroot ta %100 veya mavi tik gördükten sonra orta tuşla arkaya atın bbusyboxtada aynı şekil başarılı mesajını görünce arkaya atın orta tuşla sonra XZRecovery den recoveryi yükleyin

Eğer tekrar sorun yaşarsanız bir kez daha orjinal rom atın kingroot ile root işleminden sonra Recovery ve busybox yüklemesini atlayıp nut.xperia-files.com buradan XZRecovery bölümünden son sürüm Recovery İnstaller zip ini PCye indirin ve zipten çıkarıp Install bat ı açıp telefonu bağlayın usb hata ayıklama açık şekilde 2 yazıp enterlayın telefondaki tüm uyarıları kabul edin sonra 19. Adımdan devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam hocam tekrar deniyim sonra sonucu yazarım. büyük ihtimalle ben arkaya atmadımda direk kapattım onları. birde başlamadan önce busyboxta % olarak bişey ilerliyo yukarda o doluncamı ınstall dicez yoksa dolmadan mı?
  • mustyaky kullanıcısına yanıt
    şu an oldu hocam galiba recovery menüsüne girdi sonunda uygulamalar optimize ediliyo şuan teşekkürler ilgi alakanız için
  • Sky hocam exıtenz rom kurdumda bu senın modlar silinmiş yaw bidahamı kurcas :) bide bu exıtens rom kurunca systemuı die bıse gelms menuye ne işe yarar o

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkaya67

Sky hocam exıtenz rom kurdumda bu senın modlar silinmiş yaw bidahamı kurcas :) bide bu exıtens rom kurunca systemuı die bıse gelms menuye ne işe yarar o

Modlar silinir evet kullanmak istiyosanız tekrar yüklemeniz gerek :) existenz kullanmıyorum ben tam bilmiyorum o yüzden ama kişiselleştirme için bir şeydir büyük ihtimalle

• tmam hocam ellesmedm hıc modları kurdum bidaha yalnız dikkatmı cekdi telefnu surekli çökertıp rom atıyorumya :) bu ses modu sankı arasıra duruyor yenide modu kurunca canlanıo :) exitensin pek bişeyını göremedm sadece status barda eklentılerı gördm. Hocam son olarak bu root olayını güncellemsn ya xposedın yeni sürümü varmı ıcınde bunun benim xposed da modul eklenmıoda yenı framwork var yukle dıyor tıklayınca cihaz brick olabılır dıe uyarı verıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkaya67 -- 21 Haziran 2015; 2:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkaya67

tmam hocam ellesmedm hıc modları kurdum bidaha yalnız dikkatmı cekdi telefnu surekli çökertıp rom atıyorumya :) bu ses modu sankı arasıra duruyor yenide modu kurunca canlanıo :) exitensin pek bişeyını göremedm sadece status barda eklentılerı gördm. Hocam son olarak bu root olayını güncellemsn ya xposedın yeni sürümü varmı ıcınde bunun benim xposed da modul eklenmıoda yenı framwork var yukle dıyor tıklayınca cihaz brick olabılır dıe uyarı verıyor

Xposed zip ini yükle mod klasöründeki sonra framework bölümüyle hiç uğraşma zaten son sürüm

• Merhaba

Kurulumları tam olarak yapmış bulunmaktayım. Çoğu kez rom root işleriyle uğraştım ama lg g2 deydi. G2 ye göre bu telefon zorladı beni root işleminde bile ama sizin anlatımınız ve yönteminiz gayet kolay geldi bana öncelikle teşekkür ederim ama recovery modda sorun oldu. Yeniden başlatıldığında yeni sürüme geçiriliyor dedi ve telefon açıldı ama NDR Utils kurulumuda geldi. Yorumları okudum flash atmanız gerek demişsiniz flashtoolu indirdim ama ftf dosyasını bulamadım doğrusu buldum verdiğiniz siteden ama inmesi sorunlu gibi geldi çok yavaş 1 saattir daha 400 mb indi sorunlu inerse işlem sırasında sorun oluşabilir nerden bulabilirim başka ftf dosyası yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyo3555

Merhaba

Kurulumları tam olarak yapmış bulunmaktayım. Çoğu kez rom root işleriyle uğraştım ama lg g2 deydi. G2 ye göre bu telefon zorladı beni root işleminde bile ama sizin anlatımınız ve yönteminiz gayet kolay geldi bana öncelikle teşekkür ederim ama recovery modda sorun oldu. Yeniden başlatıldığında yeni sürüme geçiriliyor dedi ve telefon açıldı ama NDR Utils kurulumuda geldi. Yorumları okudum flash atmanız gerek demişsiniz flashtoolu indirdim ama ftf dosyasını bulamadım doğrusu buldum verdiğiniz siteden ama inmesi sorunlu gibi geldi çok yavaş 1 saattir daha 400 mb indi sorunlu inerse işlem sırasında sorun oluşabilir nerden bulabilirim başka ftf dosyası yardımcı olur musunuz?

TR ftfsi biraz yavaş iniyor toplam 1.3gb civarı bi boyutu olması gerek eksik inerse flashlama ya başlamaz yada telefon açılmaz Xperifirmden veya mega linki olanlardan birini indirin ülke farketmez

• Tamam teşekkür ederim indi. Deneyeceğim haber veririm
  • Rahatsız ediyorum ama preparing yazısından sonra resim felan gelmiyor fotoğraftaki gibi kaldı.
     [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2]
  • yok kafayı yicem flashladım yeniden denedim olmadı yeniden başlıyor yeni sürüme geçiliyor diyor recovery modu açılmıyor ki
  • quote:

yok kafayı yicem flashladım yeniden denedim olmadı yeniden başlıyor yeni sürüme geçiliyor diyor recovery modu açılmıyor ki

Telefon Z2 veya Z3 değil mi? Usb hata ayıklamayı açıyor musunuz? Bir kez daha deneyin flashlamadan önce silinebilen her şeyi silin rootla alakalı olanları flashlayın sıfırdan deneyin yine olmazsa tekrar flash atıp sadece kingroot ile root yapın ardından nut.xperia-files.com dan XZRecovery bölümünden 2.8.20 sürümden cihaz modelinin INSTALLER zip ini indirin pcye telefonu pcye takıp Install batı açıp 2 yazıp enterlayın recoveryi pcden yüklesin

• hata veriyor
  • quote:

hata veriyor

Usta kingroot busybox XZRecovery vs uygulamalarını sil sadece kinguser ve ndrutils kalır büyük ihtimalle o şekilde Flashtool ile tekrar orjinal yazılımı at sonra kingroot (root.apk) yükle sadece onu yükle (usb hata ayıklama açık olduğuna emin ol) aç root de mavi çince butonlarla devam et mavi tik veya %100 görene kadar sonra kapatmadan sadece orta tuşla arkaya at kingroot u pcye bağla telefonu Install bat aç 2 yaz enterla telefona gelen uyarıları onayla veya allow de yüklemesi lazım şuan yapman gereken yazılımı tekrar atmak birkere hatalı yüklenince bidaha yüklenmiyor o yüzden Recovery hiç yüklemeden root sonrası direk pcden yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

hata veriyor

Usta kingroot busybox XZRecovery vs uygulamalarını sil sadece kinguser ve ndrutils kalır büyük ihtimalle o şekilde Flashtool ile tekrar orjinal yazılımı at sonra kingroot (root.apk) yükle sadece onu yükle (usb hata ayıklama açık olduğuna emin ol) aç root de mavi çince butonlarla devam et mavi tik veya %100 görene kadar sonra kapatmadan sadece orta tuşla arkaya at kingroot u pcye bağla telefonu Install bat aç 2 yaz enterla telefona gelen uyarıları onayla veya allow de yüklemesi lazım şuan yapman gereken yazılımı tekrar atmak birkere hatalı yüklenince bidaha yüklenmiyor o yüzden Recovery hiç yüklemeden root sonrası direk pcden yükle

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için yeniden flashlayıp rootu kurdum ardından pc den recovery şuan sorunsuz çalıştı şimdide modlarınızı yükledim açılıyor beklemedeyim elleriniz sağlık

• Son bir soru yine nerde hata yapmışım nasıl düzeltceğim ben bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyo3555 -- 28 Haziran 2015; 16:25:20 >
  • quote:

Son bir soru yine nerde hata yapmışım nasıl düzeltceğim ben bunu?

yanlış bir durum yok şuan normal çalışıyor o uyarı yüklemeyi recovery ile yapın diyor sende zaten recoveryden yaptın şuan yüklü yani direk modül indirerek kullanmaya başlayabilirsin modül kullanırken LP veya Lollipop ibareli modülleri kullan
    Edit: Aktif 61-64 sorunsuz çalıştığı anlamına gelir Xposed Framework'un ve sizde bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 28 Haziran 2015; 16:36:18 >

• Ama açılmıyor ki gravity box uygulamasını açıyorum framework cevap vermiyor diyor giriyorum bu uygulamaya yüklenmiş değil diyo yükleme butonları da açılmıyo hep donuk yani

• hocam merhaba , ben sadece root atmak istiyorum recovery falan orijinal kalsın. onun için ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.