Şimdi Ara

[ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyo3555

Ama açılmıyor ki gravity box uygulamasını açıyorum framework cevap vermiyor diyor giriyorum bu uygulamaya yüklenmiş değil diyo yükleme butonları da açılmıyo hep donuk yani

modül yükledikten sonra

1-) Modüller bölümüne girip tiklemeniz gerek
    2-) Telefonu yeniden başlatmanız gerek

aktif olması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

hocam merhaba , ben sadece root atmak istiyorum recovery falan orijinal kalsın. onun için ne yapmam gerekiyor?

Recoveryi sonradan silebilrsiniz normal işlemleri yapıp tamamlayın supersu ya sahip olduğunuzda XZRecovery uygulamasından Remove Recovery diyerek orjinale dönebilirsiniz.
  • hocam root recovery yaptıktan sonra recovery'yi değiştirebilme şansımız var mı mesela philz touchwiz recovery yi yükleyebilirmiyiz veya dual recovery yapabilir miyiz ?
    birde merak ettiğim bi soru daha var bootloader kapalı şekilde bu işlemleri yaptık bootloader sağlam kaldı. Daha sonra custom rom yükleyebilir miyiz ? bootloader engel olur mu ?
  • recovery direk system dosyalarını değiştirmiyor mu? eski haline getirmek için orijinal romu tekrar kurmak gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetK.

hocam root recovery yaptıktan sonra recovery'yi değiştirebilme şansımız var mı mesela philz touchwiz recovery yi yükleyebilirmiyiz veya dual recovery yapabilir miyiz ?
    birde merak ettiğim bi soru daha var bootloader kapalı şekilde bu işlemleri yaptık bootloader sağlam kaldı. Daha sonra custom rom yükleyebilir miyiz ? bootloader engel olur mu ?

Usta vermiş olduğum Recovery yükleyicisi zaten dual yükleyici TWRP, CWM, Philz Touch olmak üzere 3 recoveryide tek seferde yükler istediğini kullanabilirsin.

Diğer soruna gelirsek root ve recovery için bootloader açman gerekmez ama sen dersenki ben cynagenmod falan yükleyeceğim o zaman Bootloader açman gerekir yükleyemezsin. Bootloader açmanı gerektirmeyen Existenz rom var mesela onu yüklersin ama çoğu romda bootloaderi açman gerekir yoksa yükleyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 29 Haziran 2015; 16:04:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

recovery direk system dosyalarını değiştirmiyor mu? eski haline getirmek için orijinal romu tekrar kurmak gerekmiyor mu?

Recovery sistem dosyalarını değiştirmiyor sisteme dosya ekliyor Sony telefonların zaten kendi recoveryleri yok yani Recovery bölümü boş telefonda oraya yüklüyor recoveryi sildiğin zamanda eskisi gibi boş kalıyor recoveryn olmuyor orjinale dönmüş oluyor

• çoğu telefonda stock recovery oluyor wipe data cache yapmak için. sony telefonlarda bu nasıl olmaz? en basitinden telefonun ekran kilit kodunu unuttum, wipe data yapmam gerekecek, telefonu açamadığım için fabrika ayarlarına da dönemicem , recovery olmadan nasıl wipe yapılacak?

benim istediğim cihazı sadece root başka hiç birsey istemiyorum bootloader da kapalı olsun . stock rom kurunca açık olan bootloader tekrar kapalı oluyor mu
  • quote:

çoğu telefonda stock recovery oluyor wipe data cache yapmak için. sony telefonlarda bu nasıl olmaz? en basitinden telefonun ekran kilit kodunu unuttum, wipe data yapmam gerekecek, telefonu açamadığım için fabrika ayarlarına da dönemicem , recovery olmadan nasıl wipe yapılacak?

benim istediğim cihazı sadece root başka hiç birsey istemiyorum bootloader da kapalı olsun . stock rom kurunca açık olan bootloader tekrar kapalı oluyor mu

Kardeş yok işte istersen araştır Sony cihazların stock Recoverysi yoktur. Ekran kilidini unutursan yapabileceğin tek şey Pc Companion kullanarak onarım yapmaktır format atma şansın yok telefona. Bu recovery zaten XZRecovery klasöründe ayrı olarak kuruluyor sistemdeki herhangi bir dosyada değişiklik veya silme yapmıyor Recovery kurmayı bu kadar istemiyorsan ben recoverysiz kullanacağım diyorsan sadece Kingroot ile root yap öyle kalsın veya roottan sonra gelen kinguser i devre dışı yapıp storedan supersu yükle su güncellemesini yapsın sonra kinguseri devre dışıdan tekrar etkinleştirip sil

• Hocam hazır rootlamışken bootloaderı da kırayım diyorum ama ondan önce bootloaderı kırmadan bi backup alma şansımız var mı? hani geri yükleyip bootloaderı kapalı şekilde göstermek için. TA bölümünü backup almamız gerekiyormuş biraz araştırdım ancak z3e uygun bişey bulamadım. Sizin bildiğiniz bi yöntem varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetK.

Hocam hazır rootlamışken bootloaderı da kırayım diyorum ama ondan önce bootloaderı kırmadan bi backup alma şansımız var mı? hani geri yükleyip bootloaderı kapalı şekilde göstermek için. TA bölümünü backup almamız gerekiyormuş biraz araştırdım ancak z3e uygun bişey bulamadım. Sizin bildiğiniz bi yöntem varmıdır.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2292598

Backup TA Aracı ile TA yı yedekleyip sonra bootloader kırın geri kapattığınızda TA yı da geri yüklersiniz

• hocam cihaz açılmıyor farz edelim. custom recovery kurduk. bunun kısa yolu var mıdır tuş kombinasyonuyla recoverye giriş
  • hocam cihazı root yaptım. recovery kurdum ama supersu.zip dosyasınıkurduktan sonra sony yazısınad kaldı. sarjım az olduğu için onarma da yapamıyorum
  • quote:

hocam cihaz açılmıyor farz edelim. custom recovery kurduk. bunun kısa yolu var mıdır tuş kombinasyonuyla recoverye giriş

telefon açılırken ses kısma tuşuna basarak girebilirsiniz (sürekli basıp çekin seri seri)

telefon açılmasa bile şarj olacaktır şarj cihazını bağlayın şarj olsun eğer recoveryede giremiyorsanız ve cihaz açılmıyorsa Flashtool ile verilerinizi silmeden kurtarabilir veya pc companion ile her şeyinizi silerek onarabilirsiniz.
  • hocam ben temiz bir rom kurmak istiyorum hersey silinsin önemli değil. bunu flashtool ile mi yapayım pc companion ile mi ?
  • quote:

hocam ben temiz bir rom kurmak istiyorum hersey silinsin önemli değil. bunu flashtool ile mi yapayım pc companion ile mi ?

Her 2 side aynı şeyi yapar Flashtool ile wipelı (fornat atarak temiz) flash atmak (http://xperiaturkiye.tk) veya PC Companion ile onarım yapmak aynı şey her ikiside telefonu tamamen formatlar yazılımıda sıfırdan kurar

• selam arkadaşlar. lolipop güncellemesini telefona indirdim ancak henüz kurmadım. bildirim sürekli yukarda kalıyor. ayrıca güncellemeyi yüklemekten vazgeçtim.bu güncellemeyi telefondan kaldırmak mümkünmü? 600 mb civarında bir dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

çoğu telefonda stock recovery oluyor wipe data cache yapmak için. sony telefonlarda bu nasıl olmaz? en basitinden telefonun ekran kilit kodunu unuttum, wipe data yapmam gerekecek, telefonu açamadığım için fabrika ayarlarına da dönemicem , recovery olmadan nasıl wipe yapılacak?

Kardeş yok işte istersen araştır Sony cihazların stock Recoverysi yoktur. Ekran kilidini unutursan yapabileceğin tek şey Pc Companion kullanarak onarım yapmaktır format atma şansın yok telefona. Bu recovery zaten XZRecovery klasöründe ayrı olarak kuruluyor sistemdeki herhangi bir dosyada değişiklik veya silme yapmıyor Recovery kurmayı bu kadar istemiyorsan ben recoverysiz kullanacağım diyorsan sadece Kingroot ile root yap öyle kalsın veya roottan sonra gelen kinguser i devre dışı yapıp storedan supersu yükle su güncellemesini yapsın sonra kinguseri devre dışıdan tekrar etkinleştirip sil

Hocam sadece rotlamak istemiştim ama olmadı..
     [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2]

• quote:

Orijinalden alıntı: erdikoca

quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

quote:

Hocam sadece rotlamak istemiştim ama olmadı..
     [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2] [ROOT] [XPERİA Z2/Z3] [ANDROİD 5 LOLLİPOP KOLAY ROOT YÖNTEMİ] [yeni] [V2]

İşlemleri sırasıyla yaptnmı herseyı yoksa sadece root mu kurdun? Cihazda rocovery menusu ve supersu da kalsn ben bi zararnı görmedım kullanıyorum :) sky hocam bendede menude super su gozukmuo ya :) sebebi nedir acaba

• hocam herşeyi güzelce yaptım ama recoverye girmiyor telefon. bootloader kapalı
  • Valla hocam ben kullanyrm suan bi skntı yok hatta 40 defa yapmsmdr aynı ıslemı bootlader kapalı oluyo bu ıslemle zaten en güzel yanı o root yaparken telefonu internetin acık olsun bu arada netten bisiler cekıyor cunku netin kapalıysa yapmams olablr sky hocam yazılara bakarsanz bende bişey sorucam existenz rom kurdum günde 2 dwfa sarja takıyorum bu busybox surekli arka planda acık onu kaldrsak skntı cıkarmı ? Bide granify tavsıye edıyormsnz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.