Şimdi Ara

Rootsuz Wi-fi şifresi öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
27.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlem şifre kırma işlemi DEĞİLDİR. Eğer önceden bağlandığınız bi internetin şifresini öğrenmek istiyorsanız benim anlatığımda öğrenceksiniz...

Yapımı çok aşırı derece kolaydır ve kendim buldum hiçbiyerde yoktur alıntı yapcaksanız adımı verin lütfen...

1) Modemin modem arayüzüne girin. Benimki uydunet olduğıu için uydunete göre anlatıcağım.
    Modem arayüzüne nasıl girilir?
    Modem eğer uydunet ise 192.168.0.1 sitesine girererk Kullanıcı adı: admin şifre : password yazın girer. tabi değişmemiş ise ama bunun şifresini değiştiren çok az kişidir büyük bir ihtamel girersiniz.
    2)-Üsteki Kablosuz a tıklıyoruz.
    3)Kablosuz da yan tarafta Güvenlik var oraya giriyoruz orda aşşağıda Ağ Anahtarı 1 var orda şifre yazılı olacaktır.

Eğer size yararlı olduysa ne mutlu bana

Diğer modem arayüzleri
    TTNET : 192.168.2.1 Kulancı adı: admin şifre : ttnet
    ZyXEL 192.168.1.1 kulanıcı adı: admin Şifre:1234
    Superonline :192.168.1.1 Kulanıcı adı: admin şifre: superonline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatkayafky -- 19 Temmuz 2014; 12:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç yıl önce açılmış acaba konu diye baktım ama bugün
  • dh nin en yararlı paylaşımı
  • dünyanın en salakça paylaşımı adam zaten modem arayüzüne girmesi için o modeme bağlanması gerekiyor mantıksız ve gereksiz.
  • Adam OP

• Bence gereksiz bi konu değil mesela arkadaşımın daha önce bağlandığı ama şifresini bilmedigimiz bir modeme bağlanmak için işe yararsa faydalı ve gerekli bir konu 2 saattir forumlarda rootsuz şifre nasıl öğrenilir diye araştırıyorum ve bu olayı denicem.denendi ve işe yaradı Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozmsn -- 1 Kasım 2015; 16:05:56 >
  • Yalnız telefondan modem arayüzü sitesine .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A180 wi-fi şifresi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Iphone Wi-fi'ye bağlanma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.