Şimdi Ara

Röportaj: ESET NOD32 Anti Virüs Yazılımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme için teşekkürler Mesut abi. Eset olayına gelirsek antipatim olan antivirüslerin başında gelir. Bir Nod32 bir Kasperky. Bende Avira AntiVir Premium kullanıyorum. Gayet mutluyum. Avira kullanıpta key süresii biten arkadaşlar imzamdan yeni Cebit kampanyasına ulaşabilirler.
  • Sistemime Norton 360 kurdum ve bir daha kesinlikle kurmam..
    Eset'i Nod32'yi 2 sürümünden beri kullandım ve çok memnunum.
    Smart Security şuanda Pc'mde kurulu ve hiçbir sorunum yok, Norton 360'ın üstüne ilaç gibi geldi.
    Kaspersky'ı 6 sürümünden sonra kullanmadım + kullanmam..

1-) ESS
    2-) Eset Nod32
    3-) Avira Premium
  • bende nod32 kullanıyorum. memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Cebit + ESET = CESET ölü bir yazılıma neden para veriyim

• Türk antivirüs yazılımı destekleyelim arkadaşlar...! Gelişiyor. Alcohol Antivirüs iletişime geçip elimizden geldiğince destekleyelim ben de yeni öğrendim yardımcı oluyorum ben virüs ismi gönderiyorum ben rastladıkça... C# hakkında ileri düzey bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen yardımcı olun Türk antivirüsü duyulsun. Artık Ruslara Almanlara antivirüs için para akıtmayalım ÜSTELİK BU ANTİVİRÜS NE KADAR GELİŞİRSE GELİŞSİN FREE KALMA ŞARTI VAR....! (Yanlızca Türk kullanıcılarına...)
  • 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum
  • Bende Nod32 kullanıyorum ve gayet memnunum. Teşekkürler inceleme için :)
  • firewall ve antivirüs bir ürün içerisine ancak bu kadar başarılı şekilde entegre edilebilir. umarım bir gün biz türklerde bu kadar başarılı programlara imza atabiliriz. o zamana kadar eset rules.

• Nod32 Eski Nod 32 Değil
  • Bu arkadaşın yaptıgı röpertajlar çok güzel anlatırken insana huzur veren bir yorumu var

• ben 5 senedir ucretsiz ve lisansli kullaniyorum cok buyuk bi sorun olunca combofixle cozuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eset varsa sıkıntı yok

• eset 3.0 ile anonymous bile hackliymez bwn böle bir gaddar program görmedim

adamlar ozamanki yani 2007 yılındaki şartlar nedeniyle çok güzel tasaralamışlar programı ve sadece cpu 1 kullanıyor ve anında bişe seszdimi darbeyiyi koyuyor

şimdiki eleneksel programlar 4 çekirdeği bile kullanıyo ve kimi virüsde silkden sora pc ye mavi ekran verdittirip reset attırıyor

ESET 3.0 diye yazılın

gaddar diye okunur
  • Yeni bir video sandım izliyordum ki "Yakında windows 7 son kullanıcıyla buluşacak" dedi. Kim hortlattıysa bravo.
  • Nod32 gayet iyi, sistemi de yormuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky 2012 İnternet Security akar
  • Avira 2013 İnternet Security akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenonMan58

ne ıoyun ne program ne film bu gibi yazılımlara verecek kadar zengin değilim kusura bakmayın ama...

cevap vermeye bile değmez aslında sizin gibilerden yüzlerce var
  • Donanımsal olarak bilgisayarı kasmayan bir yazılım ama virüs bulma, uyarma ve temizlemede o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 16 Mayıs 2013; 16:31:09 >
  • güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.