Şimdi Ara

Röportaj: ESET NOD32 Anti Virüs Yazılımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vaktiyle eset kullanıyordum uzunca bir süredir bıraktım kaspersky 2014 internet security kullanıyorum süper diyebilirim..tarayıcınıza her eklentiği kurmayın,jawa yı sık sık güncelleyin..aradığınız ve kurmak istedğiniz programı ne üdüğü belirsiz sitelrden indirip kurmak yerine ya orjinal sitesinden ya da program indirme sitelerinden indirin.aksi halde bir çok kullanıcının düştüğüğü program kurarken farkında olmadan casuz yazılımlarıda kendi elinizle her şeye evet diyerek kurarsısnız...ama kis 2013-2014 işini çok iyi yapıyor harika diyebilirim..istesende zararlı bulaştıramazsın..hijackthis kullanıyorum,ve hijacthis ile taramalarımda kis 2014 ten sonra hiç bir sorunla karşılaşmadım..demekki kis baya işe yarıyor..

• Midgardian kullanıcısına yanıt
    arkadaşım o testler av-secure falan hep reklam kokan sitelerdir.yani en çok kim verirse parayı o en üsttedir bunu unutmayın.
  • Yav he he.

Alıntı yaparken mesaj tarihlerine bi bakın arada zahmet olacak. MEsajımın üstünden 5 yıl geçmiş insaf az.
  • Sorsaydınız neden bütün keyleriniz internette cirit atıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Yav he he.

Alıntı yaparken mesaj tarihlerine bi bakın arada zahmet olacak. MEsajımın üstünden 5 yıl geçmiş insaf az.

harbidende öyle. Yuh bana
  • Hala AV kullanan var mı ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 den sonra antivirüs kullanmayı bıraktım , eğer çok büyük sıkıntı olursa yüklüyorum işim bitince siliyorum. W7 bence virüslere karşı oldukça korumalı diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webpes

Windows 7 den sonra antivirüs kullanmayı bıraktım , eğer çok büyük sıkıntı olursa yüklüyorum işim bitince siliyorum. W7 bence virüslere karşı oldukça korumalı diyebilirim.

Ben de üşendiğimden kullanmıyorum ama nasıl korumalıymış. Gayet açık. İndirdiğin şeylerden her şey girebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hala AV kullanan var mı ya?

Niye öyle dedin
  • NOD32 Antivirus 10 yayınlandı.

ESET Smart Security 10.0.390 Finalhttps://download.eset.com/com/eset/apps/home/essp/windows/latest/essp_nt32_trk.exe

ESET Smart Security 10.0.390 Final 64-bithttps://download.eset.com/com/eset/apps/home/essp/windows/latest/essp_nt64_trk.exe

NOD32 Antivirus 10.0.390 Finalhttps://download.eset.com/com/eset/apps/home/eav/windows/latest/eav_nt32_trk.exe

NOD32 Antivirus 10.0.390 Final 64-bithttps://download.eset.com/com/eset/apps/home/eav/windows/latest/eav_nt64_trk.exe

ESET Smart Security Premium sürüm 10'da şu iyileştirmeler yapılmıştır:

•Ev Ağı Koruması - Bilgisayarlarınızı gelen ağ tehditlerinden korur.

•Web Kamerası Koruması - Bilgisayarın web kamerasına erişimi olan işlem ve uygulamaları denetler.

•Komut Dosyası Tabanlı Saldırı Koruması - Dinamik komut dosyası tabanlı saldırılardan ve geleneksel olmayan saldırı vektörlerinden proaktif bir şekilde korunmanızı sağlar.

•ESET Password Manager - Parolaları, kredi kartı numaralarını ve diğer hassas bilgileri depolamanıza, organize etmenize ve paylaşmanıza olanak sağlar (AES-256 askeriye tarafından kullanılmaktadır). Hatırlamanız gereken tek şey, ana parolanızdır.

•ESET Secure Data - Sertifikalı şifreleme algoritmalarını kullanarak çıkarılabilir medyanızı korur (FIPS 140-2).

•Yüksek performans ve düşük sistem etkisi - Sürüm 10 sistem kaynaklarının etkili kullanımı için tasarlandı. Böylece yeni tehdit türlerine karşı korunurken bilgisayarınızın performansının keyfini çıkarabilirsiniz.

•Windows 10 uyumluluğu - ESET Microsoft Windows 10'u tam olarak destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Şubat 2017; 14:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.