Bildirim
Röportaj: ESET NOD32 Anti Virüs Yazılımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
devamını bekliyoruz... -
ne ıoyun ne program ne film bu gibi yazılımlara verecek kadar zengin değilim kusura bakmayın ama... -
Cebit + ESET = CESET ölü bir yazılıma neden para veriyim -
Eset tek geçerim. -
En iyi virüs yakalayan biziz diyor ama ne test sonuçları ne de son kullanıcı öyle demiyor.Zaten sitelerinde okadar böbürlenmişler ki hala eski test sonuçlarını saklayıp diğerleriyle yarıştayız diyorlar.Eset eski eset değil bunu herkes kabullendi.Zaten smart security faciası ayrı bir konu.Firewall diye içine koydukları şey sadece uyuyor.İş yaptığı yok.Hani profesyonel test sonuçlarına inanmayanlar var ya.Onlar bi youtube gezsinler(yerli yabancı güvenlik forumlarını da gezsinler) orada gözünüzle göreceğiniz şekilde basit kullanıcı testleri var.Norton,eset gibi programlar,rogue programlara karşı sadece uyuyor.Hadi eset i geçtim.Birşey beklemiyorum artık.Norton dan beklemezdim bunu.Okadar övdük ama yine hüsran yeni sürüm.Test bilgisayarı elden gidiyor norton bakıyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Ekim 2009; 10:20:56 > -
Esasen Sirketimde bu antivirus programini ISA server uzerinde kullaniyorum...
Kaspersky gocertti
Avast gocertti
McAfee gocertti
Norton gocertti..
NOD32 hic bir sorun cikarmiyor... takir takir calisiyor.. -
nod32 kullanıyordum ama virüs bilgisayarıma bulaşıp mahvedince bir daha kullanmadım, asla kullanmam. -
bendede nod32 vardı kaldırdım. ve suan virüs koruyucum yok -
Bende Nod32 lisanslı kullanıyorum gayet memnunum. -
Bende son 4 senedir kullanıyorum,en "hafif" AV bu,ama yakalamada çok başarılı değil!
Peki en iyisi diye bir AV varmıYOK!
Kötünün iyisi varmıVAR!
Benimde NOD32 kullanmam sadece "hafif"
olup,PC yi hiç kasmamasıdır!!daha önce denemek vede çeşitli sebeblerden sanırım 4 tane AV kullandım,PC yi ağırlaştırmaktan öte bir işe yaramadılar!
Aslında hiç kullanmamak çok daha iyi!!
(Özel durumları v.s olanlar hariç)
İnsanlar gözlerinde çok fazla büyütüyorlar bu AV leri,ama aslında pek bir işe yaramıyorlar hatta hiç işe yaramıyorlar,biraz komplike durumlar oluncada gelsin FORMAT!!
Selamlar -
En nefret ettiğim virüs programıdır.3 kere yükledim 3 ünde de büyük sorunlarla karşılaşıp format atmak zorunda kaldım. -
Ben de üniversite beleşe veriyor diye kullanıyorum.
Çok memnunum. -
beyler 2 gündür bende hic bir video acilmiyor; video kaynagında sorun olustu diyor. Biliyorum yeri değil ama yardımcı olursanız sevinirim. -
arkadaşlar en iyisi nedir biliyormusun bir antivürüs prog. güvenmemek hepsinin farklı özellikleri farklı yakalamaları farklı açıkları var ben şuan pcde şunları birlikte kullanıyorum pcde kasılmada olmuyor hepsini hem eksiklerini görüyorum hemde açıklarını oyüzden bende şu antivürüs iyidir demiyorum !!!
1.eset smart securty
2.microsoft securty essentials
3.peer guardian
4.gesswall = configre etmenizlazım eset ve comodo için.
5.comodo internet securty =bazı ayarlarını devre dışı bıraktıp setup ayarlarını configre etmenizlazım.esetle çakışmasın diye birbirleriyle yarışıyorlar buyezden birbirlerini barıştırcan.
monitoring olarak = portable 1.moon system monitor 2. procces hacker 3.sysinternals bazı tooları kullan hepsini değil.
network monitor = portable 1.hoo net meter
log dosyalarınıda defaul olarak masaüstü yaparsın herşey elinin altında olur.
temizlik için = ccleaner yada bleachbit portable kullan mümkün olduğunca portable kullanın tavsiye ederim.
windows default ayarlarınıda değiştir,configre et mesala c$ ve admin $ regeditten kaldır ,default olarak açık gelir.
browserlarını configre et = rules.xml internet explorer ekle ,üçüncü şahız tanımlama bilgilerini engelle,mozilla mutlaka kullan ek bileşen olarak request policy tavsiye ederim derinlere nüfüsedip tutar.
daha devam ediyor ama sadece bunlar aklıma geldi gerisi size kalmış hiçbir zaman antivirüs prg. güvenmeyin ne olursa olsun mutlaka bir eksiği çıkar sonuçta kul yapısı,
gerisi sizin yaratıcılığınıza kalıyor, adamlar antivirüs programıyla kendilerine port açıyorlar diledikleri gibi içerdeler sizin pcnizde internet tam güvenliği değil kimdiyorsa halt yemiş.
gelelim şefreleme sistemlerine 128bit yok 256 bit 512 bit hepsi hikaye hepsinin açılımını onlarzaten biliyorlar gevur yapmış sen yapmadın ki onlar yapıyor sen kullanıyor hazıra çöküyon , sonrada şikayet ediyon hakkın yokki şikayete sen ne yaptın !!!!!!!
-
smartsecurity kullanıyorum. şu ana kadar bırakın virüsü trojanı, benden habersiz msn'in bile internete çıktığını görmedim. firewall ve antivirüs bir ürün içerisine ancak bu kadar başarılı şekilde entegre edilebilir. umarım bir gün biz türklerde bu kadar başarılı programlara imza atabiliriz. o zamana kadar eset rules. -
Türkiye'de birkaç bölgede bilgisayar tamircisi servisi dediğim türden arkadaşlarım var, geyik falan filan derken PC ve güvenlikten açıldı onu dedim hangi programı öneriyorsunuz?
-Nod 32...
-Neden?
-Türkiye'de destek veren ender firmalardan biri...
Bu mevzu geçeli 6-7 ay olmuştu, arkadaşlar kimse virüs yakalama ve tanıma özelliklerine bakmıyor. Adam sorun çıkınca telefonda
'' buyrun nasıl yardımcı olabilirim'' diyen bir ses duymak istiyor dedi. Visa ile kod al aktiv et falan bizim milleti bozar kusura bakmayın ama hem bedava antivirüs hem korsan yazılım eee performans beklemeyin.
Ben Mikrozoftun antivirüsünü indirdim, güncellemeleride yaparım daha da virüs trojen görmedim. Paranoyak takılmaya lüzum yok verin parasını; programı paranoyak moduna getirin görevini yapmazsa dava açın...
Lisanslı Nod32 var kullanmıyorum, bugüne kadar ne yakalamış derseniz 4 tane worm bulmuş kısacası onunda çalışıp çalışmadığı meçhul. Takmayın kafaya...
-
Forever Kaspersky İnternet Security.Ama cok fazla kaynak kullanır. -
10 seneye yakındır Avira antivir free kulanıyorum ccleaner ile ikisini tek geçerim ne sistem kulanır ne bişi bu tip vürüs programları sistemden kulanmama gibi durumları yeni aştılar nod32 ve diğerlerinin eski versiyonlarını bilirim sistemi sömürür durulardı hele pcniz eski ise durum vahim olurdu avira bildim bileli sistemden kullanmaz ve süper koruma sağlıyo hemde free olmasına rağmen herkezin görüşü farklı tabiki ama avirayı bedava ve az sistem kulanışı ve free olduğu için herkeze tavsiye ederim crack mıraçk derdi ile uraşmak istemeyenler için birde sisteminiz win7 veya vista ise kale gibi sahlam olur bunlar fasa fiso bana göre hersene yeni versiyon çıkartıp para kırma dertleri bi versiyon yapın senelerce kulanma yok cem yılmazın espirisi gibi yapın bunu gidelim xD nedir yani -
Ben de Avira'dan çok memnunum. Ha bir de bilgisayarcıların (en azından buralardaki) hemen tamamında anlamsız bir Avast takıntısı var ki hiç anlammışımdır. 5 para etmeyen bu program çiftlik kurup cirit atan virüslere göz yumar.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X