Şimdi Ara

Roque Mi Warior Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

120 Lvl Warior Cleric Var Bende
    http://www.rev6.com/player/Hera/TheChef.html

Tüm Set Legend + 12 + Honor King + 100 Lvl FB Jop Set Sw En Saglam Charlardan Bitanesi

Konun Özü Şu

Blade Charlara Karsı Yatmam Imkansız Ama Onları Da Almam Imkansız Gıbı Bırşey Benım Gibi Eş Deger Bi Charlar İcin

Charı Roque Cevırırsem Mı Dıye Dusunuyorum Sizce Hangısı Daha King Ol

• rogue ler bladerleri kesebilen nadir charlardandir. rogue warlock olursan stun tuttugunda kralsin crit vurmasa bile debuflarla buyuk ihtimal kesersin adami ama tutmadiginda ölme ihtimalin yuksek. rogue cleric oldugunda ölmen baya zor xbow yatir vurup crit vurman gerek zaten bladerin clericin varken seni öldürmesi cook zor yatirla critic denemek icin bolca zamanin olacaktir. bide rogue cleric - rogue warlocka karsi eu pwp lerde cok daha iyidir. sonuc olarak rogue Forever bence rogue ol :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheChef

Sa Arkadaşlar

120 Lvl Warior Cleric Var Bende
    http://www.rev6.com/player/Hera/TheChef.html

Tüm Set Legend + 12 + Honor King + 100 Lvl FB Jop Set Sw En Saglam Charlardan Bitanesi

Konun Özü Şu

Blade Charlara Karsı Yatmam Imkansız Ama Onları Da Almam Imkansız Gıbı Bırşey Benım Gibi Eş Deger Bi Charlar İcin

Charı Roque Cevırırsem Mı Dıye Dusunuyorum Sizce Hangısı Daha King Ol

Kardeşim sana kral bi build söylüyorum
    Warrior/Rogue kralı gelsin sorun yok
    Bladeymiş xbowmus nukermiş hiç sorun değil cizer geçersin
    Bladeyi warrior la alamazsın tabi dare deville 2 crit tutacakta belki o zaman cok bayat bi build warrior/cleric roguede öyle
    warrior/rogue ac pvpden keyif al
    yok olmaz öyle bişey dersen malazgirte gel bak warrior/rogue buildini

• Dostum Roque*Warior !
    Krlasın o kadar !...
  • aynen katılıyorum arkadaşların yorumlarına warrior roque çok iyi oluyor.
  • Kesinlikle warrior

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarı dagger/warlock yap herkesin aklını al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dagger Warlcok PvP için üst bir karakter .Fakat kullanın pek zor olduğunu düşünüyorum.Tekte yatmayacağın kesin cleric olmanın verdiği bir avantajın olmayacak.HP ihtiyacın olunca warlcoka dönüp hp çekeceksin.Kalkan kullanma gibi bir avantajın olmayacak. Kalkanı eline almak süre ister.Warlcok rodal stun atacaksın hp çekeceksin debuf atsanda resist geçmesi kuvvetle muhtemel çünkü %80 karşında cleric bufu olacak.CHN için söz konusu değil ama debuflara onlarında savunması var.firewallalrı var kalaknla kulalnılan magic savumaları var falan falan.
    Warrrior roque sana toplam 5 silah kullanma sansı veriyor.(5 silahı kullanmak ta zor) ama gene cleric olmanın verdiği rahatlıktan mahrumsun.Hp çekem gibi bir secenekte yok.Vigor hp kulalnacaksın.
    Bunları yazdıktan sonra derimki
    Dagger cleric veya
    ikisinden biri Dagger Warlcok daha yıkıcı gibi CHN için özellikle...
  • Bana göre buildi çok iyi kullanmasını bildikten sonra o charla yapamayacağın şey yok açıkcası senin ustalığına kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.