Şimdi Ara

rosacea tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır bnde rosacea var yani klcal damar genişlemesi sıcakta,soğukta heyecanda vs kızarıorm bunları zaten biliyorsunuz 2 yıldr her yöntemi denedim neredeyse ve yüzümle uğraşa uraşa deneye deneye kendimce bii yöntem gliştirdm ve banada müthiş katkısı oldu açıkçası bu yöntemi şimdi görünce belkide size saçma gelcek ama bn yazayım uygulayıp uygulamamak size kalmış artık...bn uzun zamandr sebclar kullanıyodm ama doğru dzgün bi etkisini göremedim tahmn edersinizki diğer kremler ve losyonlar zaten hep kortizonlu oldukarı için pek tercih etmiyordum ondan sonra sütü keşfettim bildiğiniz süt saçma geleblr ama müthiş işe yarıyor sonra yüzüme sebclair,süt ve bepanthen sürmeye başladım sırayla bunları rosacealı bölgeye hafif suyla uyguluyorum ve en önemli yere gldik bizm banyomuzun duvarları kalebodurlar kaplı ve çk soğuk oluyor genelde bnde bu kremleri,sütü ve suyu sürdükten sonra o bölgeyi bu alana dayıyordum yani orayı soğutuyordum ve hafifce havluyla masaj yptktn sora tırnağımla haififçe roscealı bölgeyi kazıyordm soğuk olmasnn mantığı o bölge soğukken üzerinde bu işlemleri ypınca etkilnmez ama normal şartlardaa daha çokk kızarr evet bu yöntem bna olağanüstü bir katkı sağladı arkadşr evet okuduğnz zaman çok saçmasapan geldiğinn farkındayım bnde başka bi yerde okusam deli saçması der vede geçerdim ama gel gelelelm olay bu ben her şeyi yazdım artık uygulayıp uygulamamak size kalmıştır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.