Şimdi Ara

Rossmann wax kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsana'nın ürünü. Kullanan var mıdır? Mat olduğu için alıp denemeyi düşünüyorum. Şuan elimde jagler 3 ve 4 var biri elma kokuyor diğeri portakal, ama hani nasıl desem, böyle lolipoplardaki yapay koku varya öyle berbat bir koku.

Deneyen varsa yorumları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 3 Eylül 2017; 22:56:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende var. tespit ettiğim kadarıyla saçı Osis messup gibi yapıyor. Görüntüsü mat, ama saçı yapışkanımsı şekilde tutuyor, ağırlaştırıyor. Gerçek mum waxlar gibi değil kıvamı, krem gibi daha ziyade. Osis mess up ı biliyorsanız ürün onun çok benzeri.
  • köle kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Kokusu ve fiyatı nasıldır acaba?

• Dostum ben Rossmann'da çalışıyorum kendimde bu ürünü kullanıyorum. Kıvamı kremsi koku wax kokusu bir meyve vs değil herhangi birşeyi andırmıyor hafif ekşimsi bişey. Tutuculuk çok az illaki spreyle sabitlemen gerekiyor.Uzun ve serbest bıraktığın bir saçın varsa bişey yapmana gerek yok iyice yedir sür yeterli. Matlık konusunda idare eder sayılabilir. Mess up ürününün 2-3 tık altı bişey. Çok abartılacak bir yanı yok ama piyasadaki çoğu waxtan iyi fiyatıda 12.99 TL. Tutuculuk aramıyorsan spreyle sabitlerim diyorsan doğal mat bir görüntü istiyorsan tam senlik bir ürün ;)
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Yok benim saçım dalgalı ve gür yani kazık gibi desem yeridir. Saçımı uzatmaya çalışıyprum şuan ne çok uzun ne de kısa. İkisinin arası yani şu şekil vermenin zor olduğu zamanda. Tutuculuk çok aramıyorum yani. Benim işimi görecek gibi duruyor. Zaten rossmann dan ürün alıpta pişman olduğum hiç olmadı. Bayram sonrası bi uğrayayım.

Hazır sizi bulmuşken sorayım. İsananın tıraş fırçası hala var mı? Fiyatını da öğrenirsek güzel olur.

Şu ürün

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Yok benim saçım dalgalı ve gür yani kazık gibi desem yeridir. Saçımı uzatmaya çalışıyprum şuan ne çok uzun ne de kısa. İkisinin arası yani şu şekil vermenin zor olduğu zamanda. Tutuculuk çok aramıyorum yani. Benim işimi görecek gibi duruyor. Zaten rossmann dan ürün alıpta pişman olduğum hiç olmadı. Bayram sonrası bi uğrayayım.

Hazır sizi bulmuşken sorayım. İsananın tıraş fırçası hala var mı? Fiyatını da öğrenirsek güzel olur.

Şu ürün

Şimdiden teşekkürler.

O zaman o ürün ihtiyacını karşılar gibi :) 20 ile 25 arası şu an mağazalarda mevcut ama bu ara çok sevkiyatla gelen ürün değil. Sanırım stokları tükenince gelmeyebilir bi daha :)

• ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Wax tavsiyeniz var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.