Bildirim
Rossmann wax kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende var. tespit ettiğim kadarıyla saçı Osis messup gibi yapıyor. Görüntüsü mat, ama saçı yapışkanımsı şekilde tutuyor, ağırlaştırıyor. Gerçek mum waxlar gibi değil kıvamı, krem gibi daha ziyade. Osis mess up ı biliyorsanız ürün onun çok benzeri. -
Cevabınız için teşekkür ederim.
Kokusu ve fiyatı nasıldır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ben Rossmann'da çalışıyorum kendimde bu ürünü kullanıyorum. Kıvamı kremsi koku wax kokusu bir meyve vs değil herhangi birşeyi andırmıyor hafif ekşimsi bişey. Tutuculuk çok az illaki spreyle sabitlemen gerekiyor.Uzun ve serbest bıraktığın bir saçın varsa bişey yapmana gerek yok iyice yedir sür yeterli. Matlık konusunda idare eder sayılabilir. Mess up ürününün 2-3 tık altı bişey. Çok abartılacak bir yanı yok ama piyasadaki çoğu waxtan iyi fiyatıda 12.99 TL. Tutuculuk aramıyorsan spreyle sabitlerim diyorsan doğal mat bir görüntü istiyorsan tam senlik bir ürün ;) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: freezyslot
Yok benim saçım dalgalı ve gür yani kazık gibi desem yeridir. Saçımı uzatmaya çalışıyprum şuan ne çok uzun ne de kısa. İkisinin arası yani şu şekil vermenin zor olduğu zamanda. Tutuculuk çok aramıyorum yani. Benim işimi görecek gibi duruyor. Zaten rossmann dan ürün alıpta pişman olduğum hiç olmadı. Bayram sonrası bi uğrayayım.
Hazır sizi bulmuşken sorayım. İsananın tıraş fırçası hala var mı? Fiyatını da öğrenirsek güzel olur.
Şu ürün
Şimdiden teşekkürler.
O zaman o ürün ihtiyacını karşılar gibi :) 20 ile 25 arası şu an mağazalarda mevcut ama bu ara çok sevkiyatla gelen ürün değil. Sanırım stokları tükenince gelmeyebilir bi daha :)
-
Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X