Şimdi Ara

ROTASINI KAYBETMİŞ GEMİ MISALIYIZZZZ...KAYBOLDUK BU DIYARDAAAA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan bir öss sınavında basarılı olamadım kendimi en aşalanmıs biri olarak hissediyorum nedir kardesim bu öss sınavı bir seye sap olamadım ben bu gidiste adam gibi adam olamayacagımmm ya tetiki olacazzz yada bos bir insan anlayacagız bir boka sap olamadımmmmmmmmmmmnapayım derslerede calıstımm okadar yinede olmadııı yazıklar olsun banaaaa ulan dersaneye gitmedim neyse arkadaslar hep söylüyor dersaneye git filan bende hep aynı lafı söylüyorum dersane para tuzagı fialn aslı öyle digil para olmadıgı için kısacası garibanım neyse arkadaslarımın nasıl olsa tuzu kuru şimdi hepsi bir yeri tutturmuş seneye tekrar girecemmm sınava büyük ihtimal yine aynısı olacak kendi halime gülsem mi aglasammı KOSKOCA BİR DERYADA ROTASINI KAYBETİMŞ GEMİ GİBİYİM kaybolduk bu hayatta

• dh nin zaraları tesbit edildi buraya takılanların hepsi çakıldı gailba
  • ucuzundan yerel merel bi dersane ayarlamaya çalış , dersaneye gitmenin faydası devamlı kondüsyonlu oluosun.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: selenium

dh nin zaraları tesbit edildi buraya takılanların hepsi çakıldı gailba

YOK BE ARKADAS HARBİ DİYORUM SINAV BANA ÖYLE BİR KOLAY GELMİSTİKİ COLUK COCUK SORULARI DEDİM KENDİME BİR ARA BES DK DİNLENDİMMM ULAN DEDİM BU KADAR KOLAY SORU SORULMAZ DEDİM HERHELDE DEDİM MEDYADAKİ BASKILAR İŞE YARAMIS DEDİM KENDİ KENDİME SONUCCCCCCCCCCCCC ::::::::::::: BİR BOKA SAP OLAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Yeni Türkü

ucuzundan yerel merel bi dersane ayarlamaya çalış , dersaneye gitmenin faydası devamlı kondüsyonlu oluosun.

RESMEN ÖLMEDEN MEZARA GİRMİŞ GİBİYİM ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.