Şimdi Ara

Rotasyon Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, rotasyona Kayserisor maçında da devam edecek. Hollandalı teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantıda yine rotasyon olabileceği mesajını verdiği öğrenildi.

Ligtv'nin haberine göre; Rijkaad'ın, ''Takımdaki herkesin oynama veya yedek kalma ihtimali var, bir maçta çok iyi oynayan bir oyunucunun önümüzdeki hafta yedek kalma ihtimali olabilir, biz kadroyu her maça göre farklı hazırlıyoruz bu yüzden herkesin hazır olmasını istiyorum''ifadelerini kullandığı belirtildi.

Savunmanın sağında Sabri'nin yerine Uğur'u görev vermesi beklenen Frank Rijkaard'ın defansta ayrıca Servet, Gökhan Zan ve Hakan Balta'yı da oynatacağı belirtildi. Bu dörtlünün önünde uzun bir aradan sonra Tallinn maçının ikinci yarısında oyuna giren Mehmet Topal ve Ayhan Akman'a görev verecek olan Rijkaard'ın sağda Keita, solda Arda, forvetin hemen arkasında da Elano'ya forma giydireceği ifade edildi. Hafif sakatlığı bulunan Baros'u dinlendirmeyi düşününRijkaard'ın ileride Nonda'yı sahaya süreceği bildirildi.

Oh be Nonda Oynucak

• Bu yıl Galatasarayda yedek oyuncu kavramı yok, bu mükemmel birşey..

örneğin, ön libero olarak M.topal Ayhan çıksa.. M.Sarp nerde ? diye sorarız hemen M.sarp Barış çıksa bu sefer M.topal, Ayhan nerde ? diye sorarız.. yani tüm oyuncuları ilk 11 de görmek isteyen bir taraftar olduk bu da kadronun genişliğini gösterir. Bu taktikle hem kadro yoğun fikstürden etkilenmeyecektir hemde sakatlıklar daha az yaşanacaktır, geçen yıl oyuncular çok yorulmuştu, sürekli inişler çıkışlar yaşıyorduk, sakatlıkları hiç söylemiyorum...

sonuç olarak teknik ekibi başta rijkaard olmak üzere tebrik ediyorum.. Galatasaray her geçen gün daha iyiye gidiyor..

Güzel günler bekliyor bizi...
  • Sezon sonu başarılı olur olmaz çok önemli değil. Takımın başında Frank Rijkaard gibi bir adamın olmasından çok memnunum. Saygı duyuyorum yaptıklarına.
  • Ne kadar güzel bir sezon öncesi hazırlanma yapmışız ki,hiç bir çıkan oyuncu giren oyuncuyu aratmıyor...

Sabri - Volkan Yaman - Mehmet Güven hariç..
  • Ne olursa olsun Frank Rijkaard en az 2 sene takımda kalmalı..
    Türk Futbolu çok şey öğrenecek...
    Böyle geniş , alternatifi bol bir kadromuzun olması yoğun maç trafiğinde çok işimize yarayacaktır...
    Ama her maçta da değişik kadro sürülmesini doğru bulmuyorum...
    Bugünkü maçta tahmini 11'im.: Leo - Sabri - Gökhan - Servet - Hakan - Mehmet - Ayhan - Elano - Arda - Keita - Baros
    Bence Nonda yı yine oynatmayacak..Perşembe günkü maçta Nonda ile başlayacak...
    2. Yarı Elano yu çıkartıp Kewell'i alacak...
    Ya da Kewell oynayacak 2 .yarı Elano girecek..
  • beyler bu takım bu sene şampiyon olacak.bu kadroda olamazsa işimiz var.rakipler bizden korkuyor biz hala olamazsak falan filan.kendinize gelin güle oynaya şampiyonuz.
  • rotasyon degil kadro zenginligi bunun adi takim icinde herkeze esit sans verilerek hazir tutmak rekabet yaratmak.
    Bunu yapmadiginda belirli zaman icinde bazi oyunculari kaybedersin genis kadro icinde Rijkardda bunu yapiyor oyunculari dinlendiriyor.
    Rotasyon mesala kupa maclarinda önemsemedigin bir maca yedeklerle cikmk gibidir ama GS uyguladigi ise kadro adeleti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.