Şimdi Ara

Rotweiller mi AÇK mı yoksa Doberman mı seçmeliyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnterntette aradım birini buldum 250 TL ye arkadaşın Arkadaşıymış 225 dedi :D

25 lira cepte :D
  • Aman iyi okuyun. Cesar Millan- Tamer Dodurga ve diğer aklı başında kitapları... Çok basit şeyler çok büyük sonuçlar doğurur. Her zaman buradan ya da özelden yazabilirsiniz... Tecrübelerimi paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedMustafaKARA

Teşekkürler :D

hocam alacağınız siteyi gönderebilir misiniz ?
  • http://intoko.kijiji.com.tr/f-Hayvanlar-Alemi-Kopek-Rottweiler-W0QQCatIdZ233

Burada ararken buldum arkadaş ilanı kaldırmış köpek kalmadığından elinde son ben denk geldim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rottweiler beslemiş ve 12 yaşında kaybetmiş biri olarak kesinlikle size öneririm. yanlız bu konuda köpeğinizi lütfen sosyal yetiştirin ve bilinçli bir eğitim aldırın. başına buyruk, sosyelleşmemiş bir rot herzaman tehlikelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziBusa

O fiyata iyi bir doberman veya açk zor. en iyisi rot al

Hocam öyle bir konuşmuşsunuzki sanki eşya onlar o fiyata iyisiniz bulamazsın git başka al demeye getirmişniz artık çoğu kişi gönüllü sahiplendiriyor köpekleri onlarada bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga+xbox

quote:

Hocam öyle bir konuşmuşsunuzki sanki eşya onlar o fiyata iyisiniz bulamazsın git başka al demeye getirmişniz artık çoğu kişi gönüllü sahiplendiriyor köpekleri onlarada bakın

Gönüllü sahiplendirme ayrı şey bende arkadaşa katılıyorum o fiyata ırkının tam özelliklerini yansıtan safkan bir köpek bulamazsınız.İyi denilebilecek mamalar 150 liradan başlıyor 1 çift rottweiler gibi iri bir ırk besleyen kişi sadece mamasına aylık ne kadar masraf yapıyor siz düşünün hele ki birde hamile köpeğe ayrı bakım veteriner hekim ücreti yavruların aşısı da eklenince siz söyleyin 200 liraya yavru verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

quote:

Gönüllü sahiplendirme ayrı şey bende arkadaşa katılıyorum o fiyata ırkının tam özelliklerini yansıtan safkan bir köpek bulamazsınız.İyi denilebilecek mamalar 150 liradan başlıyor 1 çift rottweiler gibi iri bir ırk besleyen kişi sadece mamasına aylık ne kadar masraf yapıyor siz düşünün hele ki birde hamile köpeğe ayrı bakım veteriner hekim ücreti yavruların aşısı da eklenince siz söyleyin 200 liraya yavru verirmisiniz?

hocam eğer o yuvada mutlu olacaksa veririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

quote:

hocam eğer o yuvada mutlu olacaksa veririm

Ben işin manevi yönünden bahsetmiyorum.Eğer satışta bir bedel talep ediliyorsa bahsettiğim koşullarda 200 lira gerçekçi bir rakam değil.Sadece 1 yavrunun şecere masrafı 150 lirayı bulabiliyor.

• Hocam 3 yıldır doberman besliyorum.Emin ol başka köpek beslemem.Çevremde çok arkadaşımın köpeği var üretiyorlar vs. ama onlar bile keşke bizde doberman alsaydık diyorlar.Hayvan çok zeki oyuncu sahiplenmesi yüksek koruması yüksek hızı yüksek tüm iyi özellikler yüksek :) tek kötü yanı çok enerjisi var.Ya geniş yeri olmadı yada günde en az 40 dk 1 saat gezdirmen lazım.
  • quote:

quote:

Haklısınız biraz yanlış bir üslup olmuş. Fakat bi dönem o kadar araştırmama rağmen gönüllü safkan açk sahiplendiren hic görememistim. Ondan öyle bi tepki verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.