Bildirim
router
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
smartnet wireless roterdan bahsediyorsan bagliyabilirsin -
bahsettiğim ürün SMARTNET ARCW4BR WIRELESS 4 PORT BROABDAND ROUTER PRO EDITION hepsi burada .com da detayları var.yorumlarda ıp meselesi var anlayamadığım.teşk -
smartnet router ile kablo yardımıyla modeme bağlanabilirsiniz. hiç bir ayar yapmanıza gerek yok doğrudan bilgisayarlarınızın ip adreslerini modeminkine göre ayarlarsanız sorunsuz bağlanırsınız. -
airties rt 211 kablosuz modem ile smartnet router arasında kablosuz bağlantı kurmak istiyorum ama smartnet routerin ayarlarını yapamadım.konu hakkında bilgisi olan varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: uydu1
airties rt 211 kablosuz modem ile smartnet router arasında kablosuz bağlantı kurmak istiyorum ama smartnet routerin ayarlarını yapamadım.konu hakkında bilgisi olan varmı?
AirTies RT-211 ile Smartnet kablosuz router'ın v,birbirlerini "havadan" (yani kablosuz olarak, anytenleri üzerinden...) tanıyabilecejklerini zannetmiyorum. Ancak RT-211'in herhangi bir ENet çıkışını, Smartnet'in WAN girişine kablolu olarak bağlayabilirsiniz. Böylece, RT-211'in ulaşmadığı (veya çekim alanınının zayıf kaldığı) bölgelerde Smartnet devreye girerek oradaki sinyal seviyesini güçlendirecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X