Şimdi Ara

Router ve Anlık İnternet kesintisi! yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz izmirden 3 ev arkadasıyız! Uydu net kullanıyoruz! Gecenlerde Tp-Link TL-WR741ND router aldık..Şu an baglantımızı yapabiliyoruz ! ancak belirsiz zaman aralıklarında " dakika da bir 2 dakika da 1" internet kesilip tekrar geliyor(baglantı var ama kasılıp kalıyor)! Online oyunlar oynarken anlik "Loss" kaybı oluyor ve takılıyor! Özellikle counter-strike oynarken loss 70 e cıkıyor 1 saniye sonra geri iniyor..Cok rahatsız edici ve surekli takılıyor! Tek modeme baglandıgımızda "netmaster cnc150" bu sorun olmuyor! Wireless i kapatıyoruz tum ozellikleri kapatıyoruz ama sorunum düzelmiyor! internette dolaşırken de bu kitlenmeleri hissediyoruz! Acil yardım lütfen ..ROuter sorunlu olabilirmi , başka router mu almalıyız yoksa bilmedigimiz birşey mi war..Başına gelenler yardım ederse sevınırız tşkrler

• firmware yükle
  • yaptık tp-link sitesinde 3 tane firmware war..tek tek denedik..yok biyerde mi yanlış yapıyoruz..bugun başka bir router ile deiştirdik yine aynı modelin 300 mp si ile ama sorun dewam! uzucu...belki başka bir marka almalıyız artık..bakalım sorun gecerse yazıcam..başkasının basına gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peeeehoul -- 11 Ocak 2010; 17:59:14 >
  • ethernet kablonuz bozuk olabilir.
    yeni bir kablo deneyin
    ayrıca telefon hattınıda kontrol edin bağlantılar sağlam yapılmışmı
    ayrıca
    spliterden olma ihtimalide yüksek
    son olarak spliterı değiştirmeyide deneyin

bunların hiç biri işe yaramazsa çalışan bir modem bulup deneyin sorun modem kaynaklımı

ayrıca hiçbirşey denemeden öncen 4440375 ten ttnet i arayın sorun onlardanda kaynaklanıyor olabilir.

çok bilinmeyenli denklem kolay gelsin
  • düzeltme yapayım
    modemi aldıktan sonra başlamış sanırım sorun
    ilk olarak çalışan bir modem bulup onunla deneyin sorun modem kaynaklımı anlarsınız.
  • biz kablo net şimdiki uydu net kullanıyoruz..fiber optik kablo ile.. sanırım aldıgımız router da..birde ilgilendigin icin cok tşkrler hocam..saol walla ama kaldık öle şaşkın şaşkın..10 gundur öle bakıyoruz birbirimize...nasıl sacma bi sorun ise..sanırım router da sorun war daha pahalı bişi almak mı lazım nedirr..şimdi alicaz o da halletmicek o zaman allah diyoruz :)
  • bu sorunu hatırladım
    benim kardeşimdede kablo net vardı aynı sorun vardı ondada, kablo neti aradığında modeminiz bozuk demişlerdi
    oda komple değiştirdi, adsl modem alıp ttnet e geçti :D
    sen bence kablo neti bir ara bakalım ne diyecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sanırım cozum ona dogru gidiyor ewde isyan bayrakları cekilmiş durumda.. C4 koyucaz uydunet e az kaldı! sacma sapan sorunlar yaşıyoruz..ya kopuyor ya baglanamıyoruz yada loss fırlıyor apışıp kalıyoruz monıtor başında!
  • kablonet sorun hakkında ne söylüyor size ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.