Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.836
Cevap
71
Favori
351.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze Merhaba ,Klübü düşünüp açanlarada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Bende bir Rover 6.20 Tİ kullanıcısıyım.Bu araçla ilgili soru ve görüşlerinize açığım. Bu araçla ilgili tüm ayrıntıları bilirim. Herkese hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xana -- 7 Ağustos 2010; 11:21:45 >
  • Herkese selamlar,

Yazılanların bir kısmını okudum, geri kalanınıda fırsat buldukça okuyacağım. Çok büyük itirazlara rağmen geçen hafta 1999 model Rover 414 1.4 aldım. Uzun zamandır itdiğim bir arabaydı. Bütçeme göre en kaliteli bu aracın olduğu kanısındaydım. Zaman içerisinde bolca sorularım olacak. aracım 159.000 km de. kısa süre içerisinde trigeri değiştirip yağ ve filtre bakımlarını yaptırmak istiyorum. Bunlar haricinde bana sorun çıkarabilecek baktırmam gereken birşey varmıdır acaba.

Ayrıca ben Antalyadayım. Sanırım Altınkayalar sanırım burdaki servisin adı işçiliği hakkında bir yorum yapabilirmisiniz. Hiç giden oldumu bir memnuniyetsizlik yaşayan varmı?

Herkese iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrersan

Herkese selamlar,

Yazılanların bir kısmını okudum, geri kalanınıda fırsat buldukça okuyacağım. Çok büyük itirazlara rağmen geçen hafta 1999 model Rover 414 1.4 aldım. Uzun zamandır itdiğim bir arabaydı. Bütçeme göre en kaliteli bu aracın olduğu kanısındaydım. Zaman içerisinde bolca sorularım olacak. aracım 159.000 km de. kısa süre içerisinde trigeri değiştirip yağ ve filtre bakımlarını yaptırmak istiyorum. Bunlar haricinde bana sorun çıkarabilecek baktırmam gereken birşey varmıdır acaba.

Ayrıca ben Antalyadayım. Sanırım Altınkayalar sanırım burdaki servisin adı işçiliği hakkında bir yorum yapabilirmisiniz. Hiç giden oldumu bir memnuniyetsizlik yaşayan varmı?

Herkese iyi günler.

Bide aracın tavan ve kapı döşemeleri sıcakdan dolayı sarkmış. Bunları yaptırabileceğim Antalya da bildiğiniz bir yer varmı? Fiyatı ortalama ne kadardır.

• Herkese selam;
    Hafta başı itibariyle ben de ilk arabamı aldım. 98 model 214 si. Orijinal 99bin km de. Motor ve yürüyen aksam gayet başarılı. Direksiyon nefis. Sürüş çok keyifli. Rover nefis bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnckr

Herkese selam;
    Hafta başı itibariyle ben de ilk arabamı aldım. 98 model 214 si. Orijinal 99bin km de. Motor ve yürüyen aksam gayet başarılı. Direksiyon nefis. Sürüş çok keyifli. Rover nefis bir araba.

Hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaslar
    Rover 216 sli aracımı yakından tanımak ıstıyorum aynı tür araca sahıp olan arkadaslar varsa aracı tanıtmak adına bana yardımcı olabılecekler mı acaba?
    iç kabınde sag ön cam ile arka cam arasında bulunan tavan kısmının denk geldıgı bolgeyı kesen dırek uzerınde senser e benzer ıkı gozlu bır cıhaz bulunuyor bu cıhazın ne oldugu konusunda en ufak bır fıkrım yok nasıl dvreye gırıyor calısıyor onuda bılmıyorum dıger modellerede aynı cıhaz muhtemelen bulunuyordur bılgısı olan arkads varsa paylasırsa sevınırım.
    burhanrgn@gmail.com
  • Arkadaşıma öncelikle hayırlı olsun diliyorum.
    Sayın CHNBS, bildiğiniz üzere aracım ağır bir işlemden geçti ve ben farkettim ki aracım %50 benzinde, %50 gazda çalışıyor. Üzerinde en iyi marka LPG var. Reklam olmasın. Ustamla konuştum ve bana yaz olduğu ve bizim buralar 2 kat yaz oluyor ( mersin ) termostat müşürünü çıkarttığını, kışın tekrar taktırmamı söyledi. Lpg sistemimin ana bayisiyle görüştüm ve LPG li araçlarda termostat çıkartılmaz benzinde olur ancak dedi. Size e göre de bu devamlı benzin ve tüp arasında aracın geliş ve gidişleri normal midir? teşekkürler, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhanrgn

Merhaba arkadaslar
    Rover 216 sli aracımı yakından tanımak ıstıyorum aynı tür araca sahıp olan arkadaslar varsa aracı tanıtmak adına bana yardımcı olabılecekler mı acaba?
    iç kabınde sag ön cam ile arka cam arasında bulunan tavan kısmının denk geldıgı bolgeyı kesen dırek uzerınde senser e benzer ıkı gozlu bır cıhaz bulunuyor bu cıhazın ne oldugu konusunda en ufak bır fıkrım yok nasıl dvreye gırıyor calısıyor onuda bılmıyorum dıger modellerede aynı cıhaz muhtemelen bulunuyordur bılgısı olan arkads varsa paylasırsa sevınırım.
    burhanrgn@gmail.com

o parça, alarm sisteminizin volumetrik sensörüdür. kumanda ile aracı kilitlediğinizde devreye girer ve içeride bir hareket algılayacak olursa alarmı devreye sokar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROVER820SİNAN

Arkadaşıma öncelikle hayırlı olsun diliyorum.
    Sayın CHNBS, bildiğiniz üzere aracım ağır bir işlemden geçti ve ben farkettim ki aracım %50 benzinde, %50 gazda çalışıyor. Üzerinde en iyi marka LPG var. Reklam olmasın. Ustamla konuştum ve bana yaz olduğu ve bizim buralar 2 kat yaz oluyor ( mersin ) termostat müşürünü çıkarttığını, kışın tekrar taktırmamı söyledi. Lpg sistemimin ana bayisiyle görüştüm ve LPG li araçlarda termostat çıkartılmaz benzinde olur ancak dedi. Size e göre de bu devamlı benzin ve tüp arasında aracın geliş ve gidişleri normal midir? teşekkürler, saygılar.

Ustanız harareti ve buna bağlı olarak conta yanabileceğini düşünerek böyle bir işlem yapmış olabilir.Termostat söküldüğünde su sürekli devirdaim eder.Bu yöntemi genelde spor araç kullananlar uygular diye biliyordum ama yaptığım araştırmada öyle olmadığını gördüm.Termostat olmayınca aracınızda ısı dengesinin değişmesi söz konusu.Aracınız Lpg'ye, ayarlanan ısıya göre geçiyorsa(yeterli sıcaklığa ulaştığında) termostatın sökülmesi bu düzeni bozmuş olabilir.Lpg bölümündeki arkdaşlarımıza danışmanızı öneririm.Onlar daha detaylı açıklama yapacaktır.

• Merhaba CHNBS, LPG bölümü demişsiniz ama forum da mı arayacam LPG bölümünü? Rahatsız etmek istemem kusura bakmayın.!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROVER820SİNAN

Merhaba CHNBS, LPG bölümü demişsiniz ama forum da mı arayacam LPG bölümünü? Rahatsız etmek istemem kusura bakmayın.!!!

Estağfirullah,ne kusuru.Rover olsun da.Forumun lpg bölümüne şu adresten ulaşabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm

• Teşekkürler CHNBS,
    LPG bölümünden Faruk Ustaya sordum Cevap bekliyorum. Cevap geldiği takdirde paylaşacağım. Gerçi oradan da görebilir arkadaşlar.
    İyi günler.
  • arkadaşlar bendeki 420 si modelinin parçalarını en uygun nereden bulabilirim.Bulduğum bazı yerlere telefon açtım fiatları çok uçuktu. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: avea62

arkadaşlar bendeki 420 si modelinin parçalarını en uygun nereden bulabilirim.Bulduğum bazı yerlere telefon açtım fiatları çok uçuktu. Şimdiden teşekkürler

PM den bir website adresi yolladım.
  • slm arkadaşlar bende aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum 1997 model rover 420 si aldım çok memnunum yalnız bi sorunum var lpg taktırmak istedim bana bu motorlara lpg uygun değil diye lpg takamayız dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı
  • 1997 model 420 si aldım fakat lpg taktıramıyorum sorun olur diyolar bilen varmı
  • Selamunaleyküm hayırlı günler hayırlı ramazanlar.
    Yaz başından beri araba bakıyorum. Bütçem 10binlira. Evliyim ve üç çocuğum var, yaşım 27. Bana sedan tipi konforu güzel (rover gibi) bir araba lazım. Sedan olması ilk tercihim. Acaba 6serisinden alsam sıkıntı yaşarmıyım, yada bana en uygun olan 416 serisi.

Malumunuz hayat şartları yüzünden her ayrıntıyı dikkatle incelemek lazım. Tabi sırf ucuz diye gidip tofaş yada clio almayacağım. Arabaya binip yılda birkez olsun köyüme gittiğim zaman havamı basmalıyım. Yani onbinliraya kendime güven getirecek bir araç istiyorum. Parça konusunda sıkıntı etmem, sadece önümüzdeki bir yıl büyük masfarları karşılayamam. Yoksa lüks araca binip parayı hesap etmeyeceğim.
  • aracımı satıyorum ihtiyaçtan dolayı.rover 416 si çok temiz binilmeye doyulmaz bir araç ama ihtiyacımız satmak zorundayım ama elime tekrar para geçerse düşünmeden bi rover daha alırım.105.000 de 111 bg 1.6 motor manuel vites sedan tek kusuru arka kapıların kapı kolları çatlak ilgilenen kişiler benim keyfime keder olur yaptıracam derse pahalı bişey değil orjinalini alıp takarsınız ama gerek duymadım 13.750tl dir pazarlık payı vardır takas yapılır.özelliklerini bilirsiniz ztn hepiniz tecrübelisinz rover konusunda.
  • Merhaba arkadaslar,

Rover 200 ün sol kapı içi döşemesini nerden bulabiliriz. Fiyatı hakında bilgisi olan varmı ?

(Renk açık gri renginde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Merhaba arkadaslar,

Rover 200 ün sol kapı içi döşemesini nerden bulabiliriz. Fiyatı hakında bilgisi olan varmı ?

(Renk açık gri renginde)

PM yolluyorum.Orayla bir görüşün yoksa başka yerlere yöneliriz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.