Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.836
Cevap
71
Favori
351.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın bi arayalım bakalım. Arkadasın arabasının Kapı döşemesinin cama yakın olan kısmında güneşden dolayı deformasyonlar olmuş. ( çatlamalar gibi) artık elinizle bastırınca filan, cürük gibi gidiyor. Bi araştıralım demişdik . yada sadece o kısmına tamirat filan yapılabilirmi?

Yarın söylediğiniz yeri bi arayıp bilgi alayım. Ellerinde bu malzeme varmı? İnsallah fiyatı da uygun olur.

Araç: 98 model Rover 200

Saygılar...
  • chnbs

Bu gün PM attığınız yerle görüştüm fakat stoklarında yokmuş. Yinede sağolsın arkadaş. Bunu Ankarada tamir edebilecek bir yer biliyormusunuz ?
  • Pm yolladım.O adreslerde tamir olanağını bilmiyorum ama iç döşemenin kendisini bulabilirsiniz belki.Eğer internetten alışveriş yapan bir tanıdığınız varsa ebay.co.uk sitesinden de getirtebilirsiniz.
  • http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=140222362680346&ref=ts

ARKADAŞLAR FACEBOOK GRUBUDUR ... üye olalım...
  • 91bin km'de yeşil renkli Rover 416 Si alarak bende aranıza katıldım :)

• arkadaslar 216 si modelı ile 216 sli modelı arasıdnakı fark nednır hangısı daha donanımlıdır. 1997-1998 216 Sİ de cift hava yastıgı ve abs varken 1999 216 SLİ modelınde abs de yok ıkıncı hava yastıgıda yok gıbı (ıkıncı hava yastıgı varsa belırtınız lutfen neredeyse konsulu sokmeye kadar geldı bu konu gundemımde):))
    sımdıdıden tesekkurler
  • Arkadaşlar bende bir 620si honda motor rover sahibiyim yazılanları okudum bazı arkadaşlar 620 yi sormuşlar benim bir 620 sahibi olarak düşüncem bunu ancak yaşayarak tadabilirsiniz sözlerle anlatılmaz o bir alışkanlık, güven, tutku ,vazgeçilmez....

O gerçek bir araba.... Kopya değil...

Tevsiye ederim......
  • MERABA ARKADASLAR ÖNCELİKLE BOYLE BİR KULUBUN VAR OLMASINA COK SEVİNDİM BENDE ROVER 216 Sİ KULANICISIYIM BURDA OLMAK TAN COK MEMNUN OLDUM HEPİNİZE SELAMLAR
  • Herkese selam 1998 model rover 200(214) sahibiyim.
  • A.S KARDES H.G ROVER SAHİBİ OLMAK AYRICALIKTIR :d
  • rover 416 otomatik şanzıman yağı hakkıda bilgi alabilir miyim?
  • Arkadaşlarş herkese selamlar.
    MG ZR 2004 model 1800 motor.
    50000 km de. LPG li ruhsata işli. Siyah, ses sistemi var felan
    20000 TL ye almak mantıklı mı?
    Bu araçların ikinci elleri ölü gidiyor biliyorum ancak bu araçların artıları eksileri nelerdir.
    ben uzun süre kullanmak istiyorum.
    Bu araç alınır mı?

Müzik pek sevmem ses sistemi ilgilendirmez beni.
    2 çocuk var. bu araçlar bana uyar mı?
    Satmak istediğimde 1-2 bin zararına kısa sürede gidermi,
    yoksa son kullanıcı mı olurum.
    Bu konudaki tüm fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
  • Valla son sahibi kelimesi biraz ağır olur.Her malın bir alıcısı vardır sonuçta.konfor olarak verdiğin paranın hakkını verir.Satarken şu fiyata hemen gider demek çokta doğru değil.Bakarsın aldığın rakamdan daha fazlaya gider bakarsın baya ucuza satılır.
  • arkadaşlar merhaaba yenı uyeyım arabamı yenı aldım ama hasarlı 200vi şimdi silindir kaapagı arıyrum uygun amaa 1.4 mtr yardım edersenız sewınırım
  • arkadaşlar bende rover 216 coupe almak istiyorum kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi acaba?

şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar rover 400 serisi için (98 model) angel far arıyorum?

gören,duyan,bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: claybey1

arkadaşlar merhaaba yenı uyeyım arabamı yenı aldım ama hasarlı 200vi şimdi silindir kaapagı arıyrum uygun amaa 1.4 mtr yardım edersenız sewınırım

hem 200vi, hem de 1.4 motor nasıl oluyor? 200vi, 200 serisinin özel bir modelidir 1.8vvc motora sahiptir. 1.4 motorlar 214 diye geçer...
  • sanırım 1.4 motor motorunu bulmuş vi versiyon motorunu bulamamış onu anlatmak istedi.:)
  • sıfır şanzıman aldım 650 tlye inş hyırlısıyla taktıracağım kaça takarlar ?
  • benim araçtada hararet problemi var.yolda kaldım arkadaş.

http://forum.donanimhaber.com/m_44291160/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44315966
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.