Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.837
Cevap
71
Favori
352.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "clio, albea, siena sanayiye gitmiyor, onlar bozulmuyor, uzaydan geldiler" diyor gibi bir haliniz var. bu durumda kesinlikle haklısınız ki, siz rover bakmayın, pişman olursunuz sonra. biz de bu pişmanlığa vesile olmayalım...
  • Üzmeyin artik su adamı rover alın

Saygılar abi arkandayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olur, rover da babamın fabrikası zaten. siz alın ki ben kazanayım...

sana gıpta ediyorum, cehalet mutluluktur, senden daha mutlusu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 11 Eylül 2012; 18:53:18 >
  • Şu uzaydan geliyor muhabbetine çok güldüm Ama şunu belirtmek gerekir ki,az para verip bitik bir araç alacağına,1000 - 2000 tl daha verip,düzgününü almak her zaman daha akıllıca olur bence.Yalnız xenon arkadaş yalnış anlamış burda durumu.Dikkat et arkadaşım,taksi çıkması,1 yıl içinde şasi ve motorunda değişmemiş parça,girmediği bozuk yol ve üzerinden hızla geçmediği tümsek kalmamış araçları kakalamasınlar Albea,Clio,Siena alayım derken.Çünkü bu üç model,taksicilik dünyasında en çok kullanılmış araçlar.Eğer elinde 10 bin varsa,sık dişini 2 lira daha koy üstüne sonrada kendine bir 216 hb al.Klima,hava yastığı,abs vs donanımları sunabilen bir araç almış olursun.Hatta denk getirebilirsen güneş pencereli (genel bilinişe göre "sunroof") bir tane bile bulabilirsin.Ama herşeyden önce şuna dikkat et,alacağın araç düzgün olsun.Yoksa sanayicilerin yüzünü eşinden,çocuğundan çok görürsün.Rover için değil bu tavsiyem,her marka ve model için.Ayrıca O saydığın üç modelden birini alacaksan,birkaç kat daha dikkatli ol.

• Xenon kardeş para senin zevk senin. Yalnız albeaya binmektense otobüse bin derim. Keşke Silifkede olsan da beraber bir turlasak. Bazı arabalar vardır herkes de vardır. Bazı arabalar vardır yıllardır elden çıkartmak için ballandıra ballandıra anlatılır. Rover vardır. Eğer ki mekaniğinde sorun yoksa bir punduna getirip elinden almaya çalışılır. Trafik ışıklarında yan yana geldiğim her aracın içindekiler yan gözle seyrediyor keyfini çıkartıyorum. Parça sorun değil önemli olan kendini inandırmak bu gün 45 model araçlar bile parçasız kalmazken rover a nazlanmak hakkın değil hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Üzmeyin artik su adamı rover alın

Saygılar abi arkandayim

adam arkandayım demiş haklı da;

çünkü biz sizin gibileri sadece dikiz aynasında görüyoruz...

''aya'' yanındayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

quote:

Saygılar abi arkandayim

''aya'' yanındayım...

hayret

ben sanayiden geçerken hep alttan görüyorum

lifte kalkmış oluyolaa

sonra aradan 1 hafta geçiyo

hala ordalaaa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

quote:

Saygılar abi arkandayim

''aya'' yanındayım...

hayret

ben sanayiden geçerken hep alttan görüyorum

lifte kalkmış oluyolaa

sonra aradan 1 hafta geçiyo

hala ordalaaa

sizde ne arabası varsa artık sanayiden beri gelemiyorsunuz anlaşılan

nick=yorum uyumu

• arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu ve forumunuzun neredeyse tamamını takip ederek rover 416 si aldım. araç gerçekten beklediğimden çok çok iyi çok memnunum. bu zamana kadar opel binerek hamallık etmişim. fakat size danışmak istediğim 2 şey var. 1. si araba neredeyse tamamen durmadan ve debriyaj tazelemeden 1. vitese atamıyorum bazı kişiler bunun arabanın bi özelliği olduğunu söyledi sizdede durum aynımıdır yada bi arıza varmıdır? 2. si de arabayı aldığım kişi immobilizer i iptal ettirmiş araba çalışırken ışığı devamlı yanıyo kumandası çalışıyo ama aldığım kişi kullanmamamı söyledi. sizce normal aç kapa uzaktan kumanda taktırsam bi sıkıntı olur mu? yada immobilizeri tamir ettirmem gerekirmi? cevaplarsanız çok mutlu olurum çevremde bu araçtan anlayan fazla insan yok çünkü
  • Cifan kardeş boş laflara inanmayıp binenlerin sözüyle aldıysan hayırlı olsun. Çünkü bu memlekette sevişmeyip de milli olan çok. Yani rover kullanmayıp da tofaşın diferensiyeli gibi öter bazıları. İnşallah bundan böyle sende elin şeyiyle gerdeğe girmeyenler kervanına katılmayanlardan olmaya devam edersin. Soruna gelince Roverlerin vites geçişleri biraz maçodur. Parmağınla atmak malesef imkansız. O yüzden bu sadece birinci vitese has onu da belirteyim zaman içinde alışırsın. Araç vitese geçmiyorsa kavramaya (debriyaj) bir daha bas tekrar vites at. Yine olmuyorsa yukarda söylediğim gibi sağa çek sert şekilde ileri it. Yine olmuyorsa baskı balataya baktırmanda fayda var. Ama benim tahminim bende aynı skıntıyı yaşadım bir kaç gün alışana kadar problem sanıyorsun sonrasında farkına bile varmıyorsun. İmmobilizer muhabbetine gelince keşke servise göstertseydin önce. Çünkü CPU da problem varsa elini biraz cebine atman gerekecek yanılmıyorsam 600 tl civarında eğer ki sıkıntı varsa. İmmobilizeri kullanıp kullanmamak zevk işidir. Adam kapatmış ama satarken açtıracaktı ya da sen fiyattan düşüp eski haline getirtecektin. Anahtarcılar bu işten anlar. Uzaktan kumanda bizdekinde tutulma yapıyor. Fazla dert etme anahtar kopyalatabilirsin ille de sorun gibi görüyorsan. Biz Rover aldık diye insanlar k.riz muamelesi yapıyor. Normal hiç binenle binmeyen bir olur mu? Allah kaza bela vermesin. Daha fazla yardım istersen bu konuda sanawww.mgroverturk.com da yavuz ve yurdakulal beyler var özel mesaj atıp yada forum açıp daha detaylı bilgi alabilirsin. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Darısı almaktan çekinenlerin başına.

• geçmiş olsun hocam

sanayiye bi yatak at

• quote:

Orijinalden alıntı: deniznazim

Cifan kardeş boş laflara inanmayıp binenlerin sözüyle aldıysan hayırlı olsun. Çünkü bu memlekette sevişmeyip de milli olan çok. Yani rover kullanmayıp da tofaşın diferensiyeli gibi öter bazıları. İnşallah bundan böyle sende elin şeyiyle gerdeğe girmeyenler kervanına katılmayanlardan olmaya devam edersin. Soruna gelince Roverlerin vites geçişleri biraz maçodur. Parmağınla atmak malesef imkansız. O yüzden bu sadece birinci vitese has onu da belirteyim zaman içinde alışırsın. Araç vitese geçmiyorsa kavramaya (debriyaj) bir daha bas tekrar vites at. Yine olmuyorsa yukarda söylediğim gibi sağa çek sert şekilde ileri it. Yine olmuyorsa baskı balataya baktırmanda fayda var. Ama benim tahminim bende aynı skıntıyı yaşadım bir kaç gün alışana kadar problem sanıyorsun sonrasında farkına bile varmıyorsun. İmmobilizer muhabbetine gelince keşke servise göstertseydin önce. Çünkü CPU da problem varsa elini biraz cebine atman gerekecek yanılmıyorsam 600 tl civarında eğer ki sıkıntı varsa. İmmobilizeri kullanıp kullanmamak zevk işidir. Adam kapatmış ama satarken açtıracaktı ya da sen fiyattan düşüp eski haline getirtecektin. Anahtarcılar bu işten anlar. Uzaktan kumanda bizdekinde tutulma yapıyor. Fazla dert etme anahtar kopyalatabilirsin ille de sorun gibi görüyorsan. Biz Rover aldık diye insanlar k.riz muamelesi yapıyor. Normal hiç binenle binmeyen bir olur mu? Allah kaza bela vermesin. Daha fazla yardım istersen bu konuda sanawww.mgroverturk.com da yavuz ve yurdakulal beyler var özel mesaj atıp yada forum açıp daha detaylı bilgi alabilirsin. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Darısı almaktan çekinenlerin başına.

mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler.aracımın vites geçişlerinde problem yok ışıklarda falan durduğumda da 1. vitese gayet rahat geçiyo ama debriyaj tazelemem gerekiyo yani 2. viteste giderken debriyaja basıp durmam gerektiğinde direk 1 e geçmiyo debriyajı bırakıp yeniden basmam gerekiyo ama anladığım kadarıyla sizin arabanızda da durum böyle. immobilizer kumandası araçta duruyo düğmesine bastığımda kapıları açıp kapatabiliyom ama adam kullanma başka kumanda taktır dediği için korktum acaba devreye falan girip başıma iş açarmı diye. denizlide rover servisi olmadığı için gösteremedim. mgroverturk sitesine üye olmak istedim dün ama hala aktifleştirilmedi bekliyorum bende

• quote:

geçmiş olsun hocam

sanayiye bi yatak at

iş yerim sanayide zaten kardeşim o yüzden sıkıntı yok
  • Kodunu biliyor musun aracın?
  • Aracın immbolizer şifresi olur. Sahibi sana söyledi mi? Söylemediyse hala telefonu varsa sor. Dur sana kendi servisimin telefon numarasını vereyim aklına gelen herşeyi sor çok güzel insanlardır. Anadolu San. Burak Sk. No:27 Selçuklu/KONYA
    0 332 249 05 72
    0 532 491 27 38
    0 532 771 14 08
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniznazim

Aracın immbolizer şifresi olur. Sahibi sana söyledi mi? Söylemediyse hala telefonu varsa sor. Dur sana kendi servisimin telefon numarasını vereyim aklına gelen herşeyi sor çok güzel insanlardır. Anadolu San. Burak Sk. No:27 Selçuklu/KONYA
    0 332 249 05 72
    0 532 491 27 38
    0 532 771 14 08

eski sahibini nerden bulsun artık

gün batımına doğru kaçıyodur şimdi

meksika sınırında almıştır soluğu

rover sattı adam

• Allah iyiliğini versin.
  • Arkadasım durmasına cok az kala veya tam durma esnasında 1. vitese gecer oteki turlu biraz zor. Cunku yuksek guclu araclardır bu roverlar bende de 420 var bende cok denedim olmadı ama 2 ile de toparlıyor bir sıkıntı yok. Ayrıca SON SAHİBİ OLURSUN linkli arkadas super yaratıcı birisin. Esprilerine takibine hayranım. Daha once de yazdıgım bir arkadasım kendisinde 98 kartal var bana ve benim bir komsuma ki kendisinde seat leon var sıfır arac senin gibi o da son sahibi olursun diyor. Sizin baktıgınız acıyı ve gözlugunuz varsa bu gözlüklerin camını hep merak ettim.Nasıl gorunuyo acaba.
  • Ben diyorum ki gelin rover almayın insanın kıçı alışınca başka arabaya binesi gelmez. Aynen devam milletin lafını dinlemeye. Sonra satmak istediğinde kısa sürede sat kurtul. Bu benim 6.ncı arabam yanılmıyorsam, keşke ilk rover alsaydımda bu zahmete girmeseydim ama siz girmeye devam edin emi.
  • hepiniz ayni kişisiniz galiba da farkında değilsiniz
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.