Şimdi Ara

ROVER MARKASINA SAKIN YAKLAŞMAYIN!! AMAN DİYEYİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model bir rover 45 aldım. 22 ay kullandım. 1 kere sorun çıkarmadı ancak satmaya kalkışınca var ya tam bir felaket. şahinden az fiyat veren mi dersin, peşin olmaz bu araba tutulmuyo zaten gel çekle alayım senden diyen mi dersin? bir araba ancak bu kadar itibarsızlaştırılır.

aldığım yere zorla 3500 tl zararla verdim ve bin kere tövbe ettim. fabrikası kapanmış, el değiştirmiş isim değiştirmiş hiçbir araca yaklaşmayın.

• Tipo ile rovere arkadan vurmuştum. Ben de bir şey yoktu, Rover dağılmıştı :)
    O zaman anlamıştım ne mal OLDUĞUNU.
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Rover iyidir. Milenyumun Chevrolet'tir. Şuanda MG olarak yoluna devam etmektedir. 2000 yılındaki aranalarında bile şuandaki araçlarda olmayan özellikler var.Ha ama sağlamlığı tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 4 Aralık 2014; 21:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Tipo ile rovere arkadan vurmuştum. Ben de bir şey yoktu, Rover dağılmıştı :)
    O zaman anlamıştım ne mal OLDUĞUNU.
    Geçmiş olsun.

1880 mesaji nerede kastin sen.?

• 2012'de askerde iken rover 25 almıştım ilk sahibinden 200.000 km'de 2001 model, 2013 mart'ta perşembe ilan verdim pazartesi satıldı, aldığım fiyatın üstünde sattım

araç temizse düzgün ilan vermeyi biliyorsanız fiyatta da uçmazsanız her araç satılır

ayrıca çok çok çok kaliteli bir araçtır yukarıda zırvalayan bir arkadaş olmuş, gayet sağlam araçtır
  • Alırken kaça aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Alırken kaça aldınız?

2000 model 164.000 km'de 1.6 motor lpgli 109 beygir rover 45 i 13.500 tlye almıştım. araba harikaydı ama parça problemi ve çok ağır satılması beni soğuttu roverdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikolaypedro

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Alırken kaça aldınız?

2000 model 164.000 km'de 1.6 motor lpgli 109 beygir rover 45 i 13.500 tlye almıştım. araba harikaydı ama parça problemi ve çok ağır satılması beni soğuttu roverdan.

Tahmin ettiğim gibi olmuş alırken yüksek almışsınız 45 ler ile diğer Kasalar arasında fark olmadığı için onların fiyatına alsaydınız 10 bin civarı satışınız rahat olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.