Şimdi Ara

Dikkat. Arkadaşlar Sahibinden'deki EFE OTOMOTİV'den Sakın Araç Almayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir haftadır Ford Mondeo 'lara bakıyorum satın almak için. Bugün yeni bir araç eklenmiş Ankara'da hemen incelemeye aldım. Araçta değişen yok temiz bakımlıdır yazıyor. Km 'si 170000. Aradım konuştum. Sonra Tramerin sorgulayım sms ile dedim. O da ne Araç 2012 de 286000 km'deymiş.

Acayip sinirlendim belki bir mağduriyetim olmadı ama böyle alanen insanları dolandırmaya çalışmalarına çok sinir oldum. Hemen belgeleri felan fotoğrafladım, emniyetten online ihbar oluşturdum. Sorununuz incelemeye alınmıştır diye dönüş yaptılar bakalım.

Henüz sahibine mesaj atmadım ilanı kaldırır diye. Ancak durumu sizinle paylaştım. Olmazsa şikayetvar 'a da yazalım. Arkadaşlar bu km düşürülme hadisesine ben çok sinir oluyorum onun için hassasiyetim yanlış anlaşılmasın kimseyle kişisel bir husumetim yoktur.

Araç linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-2.0tdci-ghia-mondeo-orjinal-hatasiz-240107267/detay

Dikkat. Arkadaşlar Sahibinden'deki EFE OTOMOTİV'den Sakın Araç Almayın. Dikkat. Arkadaşlar Sahibinden'deki EFE OTOMOTİV'den Sakın Araç Almayın.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 29 Ekim 2015; 7:47:15 >

• Arkadaşlar unutmuştum araç bir de ağır hasarlı çıktı . Onun da resimini ekledim.

Bu tarz durumlarda sizlerde aynı hassasiyet ile hemen foruma konu açarsanız bu tarz galericileri azaltarak bitiririz diye umut ediyorum.

Saygılar.
  • Şikayetvar çözüm olmuyor.

34LD8326

34 LD 8326
  • Hem şikayet ettim hem de msj gönderdim.

Edit: cvp geldi.. lafa bak..

Dikkat. Arkadaşlar Sahibinden'deki EFE OTOMOTİV'den Sakın Araç Almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 29 Ekim 2015; 0:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeride km'si düşürülmemiş, hasarsız araç aramak kerhanede bakire aramaya benzer. Ne olursa olsun galerinden araç alıyorsanız km'sinin düşürüldüğünü bilin.
  • Arabanin her yeri ayri oynuyor zaten baksana. Km dogru olsa bile is cikmaz bundan

• Sahibinden çok mu temiz bir site sanki.!! Galeriden para aldıkları için onlarda görmezlikten geliyor. 2 tane sahtekar ilan şikayet ettim ilan hala duruyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uplayalim da millet görsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hem şikayet ettim hem de msj gönderdim.

Hocam bende aynen öyle yapacaktım yalnız emin olamadım acaba hemen ilanı kaldırırsa anlamsız mı olur diye.
  • galericilerin %75i aynı, galeriden araba almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Galeride km'si düşürülmemiş, hasarsız araç aramak kerhanede bakire aramaya benzer. Ne olursa olsun galerinden araç alıyorsanız km'sinin düşürüldüğünü bilin.

Hocam mesele o değil. Ben kaputu değişmiş bile araba alırım şase kule düzgünse . Zerre de umrumda olmaz mekaniği kazada hasar görmemişse. Burda benim canımı sıkan adam alanen dolandırmaya çalışıyor, yalan söylüyor . Düşürülen km en az 120k , böyle bir vicdansızlık olabilir mi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 28 Ekim 2015; 19:03:39 >
  • Up

Nereye şikayet etmemiz gerekiyor dolandırıcılıktan tiksinlar içeri bunlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Up

Hocam ben 155 'i aradım, onlar bilişim suça yönlendirdi, onlarda buraya yönlendirdi.http://www.ankara.pol.tr/sayfalar/155ihbar.aspx

Aslında siz de buraya şikayet etseniz fena olmaz.
  • Kaputla panjurun arasına bakınca arabanın ne mal olduğu belli oluyor.
  • çok saol hocam alacağımdan değil ama alacagım zaman bunları göz önünde bulundururum
  • Bi an İstanbul yolundaki Honda efe sandım ama değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

Kaputla panjurun arasına bakınca arabanın ne mal olduğu belli oluyor.

Hocam tebrik ederim harika yakalamışsın açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

çok saol hocam alacağımdan değil ama alacagım zaman bunları göz önünde bulundururum

Hocam benimde bir mağduriyetim olmadığı için tam anlamıyla şikayetçi olamadım . Ancak yinede herkese ilan etmek istiiyorum. Konu bir gün dursun herkes biraz daha yorum yazsın ilan sahibine de mesaj atacağım, konunun linkini vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 28 Ekim 2015; 19:24:51 >
  • Vay be araba benim mahallemde(doğup büyüdüğüm yer babamlar halen orada oturuyor sürekli gider gelirim) oraya ne zaman galeri açılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Up

Hocam ben 155 'i aradım, onlar bilişim suça yönlendirdi, onlarda buraya yönlendirdi.http://www.ankara.pol.tr/sayfalar/155ihbar.aspx

Aslında siz de buraya şikayet etseniz fena olmaz.

Tesekkur ederim hocam, ne gerekiyorsa yapalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.