Şimdi Ara

Royal Canin Köpek Maması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Royal Canin Maxi Adult Yetişkin Köpek Maması

15 ay – 5 yaş arası
    İdeal kilonun korunmasında yardımcı olur

Optimum sindirim güvenliği sağlar
    Intestinal geçişi arttıran ve dışkı kalitesini yükselten anti-inflamatuar özellikleriyle yağ asitleri EPA & DHA
    (0.40%), çözünmez mineral tuzlar ve şeker pancarı küspesi (kısmen fermente lif).

Sağlıklı bir kalp fonksiyonu sağlar
    Kalp kontraksiyonlarını arttıran taurin ilaveli.

Eklemlerin sağlıklarını sürdürmesini sağlar
    Yüksek kondroitin ve glukozamin içeriği ile anti-inflamatuar özellikli EPA &DHA (0.40%).

Arttırılmış lezzet
    Nazlı iştahlarını tatmin eder. Formülasyon, özel seçilmiş doğal tatlandırıcılar ve muhteşem koruma.

ÜCRETSİZ KARGO DAHİL

165 TL'den 145 TL ye düşmüştür.

Satın almak için - > Royal Canin Köpek Maması

• Fırsat devam ediyor...
  • Ne para var demek mama işinde; kilosu 10 tl.
  • 10 yaşında kanser garantisi de cabası...
  • royal cannin selection da bir indiriminiz yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

royal cannin selection da bir indiriminiz yokmu?

Royal Canin marka ürünlerimizin tamamında indirim vardır.
    50 TL üzerindeki siparişleriniz Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ile.
  • royal canin selection ürünleri super premium katagorisinde bir mama değildir.
    royal canin nin market serisidir ve goody love dog ayarında bir mamadır.
    besleyici olarak yetersizdir ve denildiği gibi kanser gibi hastalıkların
    tetikleyicisi olabilir.

evcil hayvan dostlarımız bir noktadan sonra evlerimizin bir üyesi olmaktadırlar.
    lütfen göz göre göre onlara zarar vermeyiniz.
    çünkü bir noktadan sonra iyilik yaptığını düşünen insanlar onlara zarar vermekteler.
    evinizde pişen yemeği onunla paylaşın ama ucuz olsun diye onlara bu market serisi
    mamaları vermeyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kedi maması önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcak fırsatta son nokta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meltemaltun

Yetişkin köpeğim için internette mama bakıyordum. ProPlan markasını tavsiye ettiler. Piyasada en ucuz bulduğum köpek maması ürünleriniwww.turkuazakvaryum-petshop.com/Kopek-Mamasi,LA_477-2.html satın aldım.
    Beslenmesi şuan iyi. Mamasına alıştı. Yavru, yetişkin, farklı ırklardan köpekler için en iyisi Proplan köpek maması markasını tavsiye ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: meltemaltunYavru kedim için internette mama bakıyordum. Royal Canin markasını tavsiye ettiler. Piyasada en ucuz bulduğum kedi maması ürünlerinihttp://www.turkuazakvar...di-Mamasi,LA_476-2.html satın aldım.

Beslenmesi şuan iyi. Mamasına alıştı. Yavru, yetişkin, farklı ırklardan kediler için en iyisi Royal Canin markasını tavsiye ediyorum

Maşşallah ne kadar hayvan severmişsiniz.

• meltemaltun M kullanıcısına yanıt
    sırf bu bilgiyi bizimle paylaşmak için bugün üye oldunuz yani ?
    Enteresan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meltemaltun

Yetişkin köpeğim için internette mama bakıyordum. ProPlan markasını tavsiye ettiler. Piyasada en ucuz bulduğum köpek maması ürünleriniwww.turkuazakvaryum-petshop.com/Kopek-Mamasi,LA_477-2.html satın aldım.
    Beslenmesi şuan iyi. Mamasına alıştı. Yavru, yetişkin, farklı ırklardan köpekler için en iyisi Proplan köpek maması markasını tavsiye ediyorum.

30 yasındayım
    25 yıldır hayvan bakarım
    boyle fahıs fıyat gormedım...

cevrenızdekı uzun suredır hayvan bakan ınsanlardan bılgı alın kazık yemeyın buralardan alıp

• Yedirtmeyin soyle gereksiz mamalari hayvanlariniza yazik. Sonra hastalaninca 2000-3000 lira vermeyip hayvani sokaga atan insan!lar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler konunun açılış tarihi 2011. 3 yıl geçmiş konunun üzerinden up lamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

ya beyler konunun açılış tarihi 2011. 3 yıl geçmiş konunun üzerinden up lamayın.

reklamcı dun uye olup dun uplamıs
  • arkadaşlar size bir tüyo zooplus.com a bakmadan mama almayın!!!! yeni üye indirimi, karta taksit ve bayat mama göndermiyorlar.Uluslararası firma, fiyatı uygun görürseniz düşünmeden proplan,royal canin ve hills markalarını alın. Bu markaların her üçü de kalite olarak premiumdur.
  • temizmama varken ithallere dünya para vermemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxal

temizmama varken ithallere dünya para vermemek lazım.

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxal

temizmama varken ithallere dünya para vermemek lazım.

+1907
  • n11 sağolsun en iyi fiyat çeki + avantajix + kart puanı vs 15 kg lık mamalar 15 liraya geldi 12 paket stokladım.. Varsa daha uygunu onuda alalım.
  • Bir hayvan bakıcısı olarak bu tür mamaları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kara listede olması gereken mamaların arasında 1. olmaya oynayan mamalardan biri. GDO'lu üründür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.