Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Royal Kludge Rk61 Custom Klavye Satın Al 30 Mayıs 2022 17:15 1 1 Royal Kludge Rk61 Custom Klavye Blue switch, her hangi bir sorunu mevcut değil foam mod yapılı alta köpük doldurdum o yüzden bataryayı sökmüştüm isterseniz geri takabilirsiniz kablosuz kullanmak isterseniz. Keycaplerde aliexpressten almıştım kendi keycsplerinden iyi klavye çok kullanılmadı gayet temiz. Yanında 65 civarı rk kırmızı switch veriyorum ama klavye hotswap değil kırmızı switch kullanmak isterseniz lehimlemek gerekiyor. Type c kablosuda şu an kendim kullandığım için yollayamıyorum maalesef başka her hangi bi kablo ile kullanabilirsiniz. Fiyat 500 düşünüyorum teşekkürler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad
Satılmıştır < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad