Şimdi Ara

Royal Palm - Kemer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yaz tatilimi burada değerlendirmeyi düşünüyorum.Bilgi aldığım acenta otel hakkında çok olumlu konuştu.Evde biraz araştırma yapınca internette 2-3 can sıkıcı yorum gördüm ve aklım yeniden karıştı.Acaba aranızda daha önceden bu otele giden var mıdır ? İyi midir hoş mudur ? Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

• Sıkıntın nedir dostum. Geçen sezon orada çalıştım DJ olarak. Merak ettiklerini sorabilirsin veya arayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Sıkıntın nedir dostum. Geçen sezon orada çalıştım DJ olarak. Merak ettiklerini sorabilirsin veya arayabilirsin.

Hocam tur şirketi önce burayı önerdi.Biraz şikayetlere baktım.Güler yüz 0 , odalar pis, odalar hemen temizlenmemesi, yemeklerin berbatlığı, yemek kuyruğu ve içeceklerin kalitesizliği gibi şeyler yazınca direk vazgeçtim.Bunlar doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Sıkıntın nedir dostum. Geçen sezon orada çalıştım DJ olarak. Merak ettiklerini sorabilirsin veya arayabilirsin.

Hocam tur şirketi önce burayı önerdi.Biraz şikayetlere baktım.Güler yüz 0 , odalar pis, odalar hemen temizlenmemesi, yemeklerin berbatlığı, yemek kuyruğu ve içeceklerin kalitesizliği gibi şeyler yazınca direk vazgeçtim.Bunlar doğru mudur?

Her otelde bu tarz sikayetler olur ama eger cook ucuza bulmadiysan gitmeni onermem fakat orada calisan arkadaslarim suan otelin guzel oldugunu cogu seyin degistiginden bahsetti tabi ne kadar dogru bilmiyorum.

Bizim zamanimizda bir cok sikayet geliyordu bize, bizde animasyon ekibi olarak ilgilenebildigimiz kadar ilgilendik. Hic bakmadim yorumlara fakat animasyon ekibide degisti oranin ama bizim hakkimizda cok fazla yorum olacagina eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.