Şimdi Ara

Royale hesabına giriş engelleme öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim bnm royale hesabına giriyor çocuk bişide diyemiyorum yoktan anlamıyor nasıl engelleyebilirim bikere giriş yaptrdık malesef artık anlamıyor laftan gmaili kaldrdım gene giriyor oyunun yokmu bi güvenliği bunla ilgili uzakta bnden şu an önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gmail şifresini değiştir ,tekrardan şifre güncellemesi ister oda bilmediği için giremez tekrardan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgn*

gmail şifresini değiştir ,tekrardan şifre güncellemesi ister oda bilmediği için giremez tekrardan .

Değiştim yine şifreyi ama bn girince yine güncelleme istemedi oyuna ondada aynı olmaz mı

• quote:

gmail şifresini değiştir ,tekrardan şifre güncellemesi ister oda bilmediği için giremez tekrardan .

Gene giriimiş

• siz kuzeninizle aynı telefonu veya bilgisayarı kullanıyorsunuz ? Eğer kullanmıyorsanız şifre değişiminden sonra girmesi imkansız.
    *hatta başka cihazdan giriş yapışdığında size onaylama isteği gelmesi gerekiyor.
    (gmail ve google play ayarlarınızı kontrol edin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgn* -- 12 Mart 2017; 19:42:28 >
  • quote:

siz kuzeninizle aynı telefonu veya bilgisayarı kullanıyorsunuz ? Eğer kullanmıyorsanız şifre değişiminden sonra girmesi imkansız.
    *hatta başka cihazdan giriş yapışdığında size onaylama isteği gelmesi gerekiyor.
    (gmail ve google play ayarlarınızı kontrol edin)

Hocam gmaile mesaj geliyor ewet sorun o bi kere bnm gmaille oyuna girdiği için otomatik giriş yapiyor googledan onun telefonunu kaldırdım zaten

• Gmail şifre değiştirmeyle alakası yok olayın, oyun içinden hesabıma biri bağlanıyor diye supercell ile iletişime geçin. Hesabı açtığın zamanı, girdiğin clanları, taş aldıysan faturlarını vs bu tarz sana özel olan bilgileri yollayacaksın. Sonra hesabını kitleyecekler iki gün kontrol amaçlı, bu süre bitiminde sana bir kod vercek ve sadece o kodu giren cihazda cache bilgilerin olacak. O cihaz haricinde kimse giremez oyuna.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Gmail şifre değiştirmeyle alakası yok olayın, oyun içinden hesabıma biri bağlanıyor diye supercell ile iletişime geçin. Hesabı açtığın zamanı, girdiğin clanları, taş aldıysan faturlarını vs bu tarz sana özel olan bilgileri yollayacaksın. Sonra hesabını kitleyecekler iki gün kontrol amaçlı, bu süre bitiminde sana bir kod vercek ve sadece o kodu giren cihazda cache bilgilerin olacak. O cihaz haricinde kimse giremez oyuna.

Oynasın neyse şimdilik onun yüzünden taş vs alamıyorum elbet daha basit bi çözümü bulunur bakalım nolacak halimiz giriyor efsane arenaya çıkıyor bn düşüyorum işin tuhaf yanı bnden iyi oynuyor ama nafile sandıklar doluyken oynuyor bide sabahları altın sandık açıyor veklandan klana atlıyor bu kadar iyi nasıl oynuyor anlamıyorum daha orta son ögrencisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.