Şimdi Ara

RP FORUM SİTESİ SÖYLER MİSİNİZZZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞALR DOĞRU DÜZGÜN Bİ RP FORUM SİTESİ SÖLER MİSSİNİZZZ?

• nollur bi baqın yaaaaaaa
  • ya herkes bangır bangır yazıyo bilmem şu rp bu rp diye baksana biraz foruma
  • http://www.setbb.com/exgamexex/

kardeş harry potter beklerizz...........
  • http://www.setbb.com/nig0he/index.php?mforum=nig0he

Irklar Savaşı Hepinizi Bekleriz
  • www.yugioh-forum.tr.cx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slifer 2 -- 1 Nisan 2007; 12:26:56 >
  • www.transformersarmada.tr.cx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pinti.net güvenilir bir site mi?
    14 yıl önce açıldı
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bı tane arıorum ama malesef cok kısı olan yok zamanında bı tane harry potter vardı 274 uyesı vardı o guzeldı mesela ama burda verılenler hep 1-20 kısı arası kı bu da demektır kı o kadar guzel deıl bı rp sıtesınde 50+ kısı varsa gırılır o zaman guzel oluo yada mesela her gun 10-20 kısı arası onlıne falan olucak o zaman guzel oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

bende bı tane arıorum ama malesef cok kısı olan yok zamanında bı tane harry potter vardı 274 uyesı vardı o guzeldı mesela ama burda verılenler hep 1-20 kısı arası kı bu da demektır kı o kadar guzel deıl bı rp sıtesınde 50+ kısı varsa gırılır o zaman guzel oluo yada mesela her gun 10-20 kısı arası onlıne falan olucak o zaman guzel oluo

ZATEN O 1-20 DEDİĞİN SİTELERDE SEN VE SENİNLE AYNI ZİHNİYETTE OLAN KİŞİLER OLDUĞU İÇİN 1-20 KİŞİ VAR BENDE GİRİYİM ARKADAŞLARIMA TANITİYİM BELKİ ÜYESİ ÇOĞALIR DEMİYOSUNUS İŞTE KITLIK BUDUR TAM ANLAMIYLA!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wung Punchanko

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

bende bı tane arıorum ama malesef cok kısı olan yok zamanında bı tane harry potter vardı 274 uyesı vardı o guzeldı mesela ama burda verılenler hep 1-20 kısı arası kı bu da demektır kı o kadar guzel deıl bı rp sıtesınde 50+ kısı varsa gırılır o zaman guzel oluo yada mesela her gun 10-20 kısı arası onlıne falan olucak o zaman guzel oluo

ZATEN O 1-20 DEDİĞİN SİTELERDE SEN VE SENİNLE AYNI ZİHNİYETTE OLAN KİŞİLER OLDUĞU İÇİN 1-20 KİŞİ VAR BENDE GİRİYİM ARKADAŞLARIMA TANITİYİM BELKİ ÜYESİ ÇOĞALIR DEMİYOSUNUS İŞTE KITLIK BUDUR TAM ANLAMIYLA!

Ona bakılırsa senin verdiğin sitede 13 kişi var .......

• ii de onla ne alakası var gırdım senın sıtene baktım gayette kotu bu ıs ole hemen olmaz baya bı alt yapı gerekıo kı yugı sıtesıne de gıremedım bende mı hata bılmıorum baska bı sıte cıkıo o kıtlık dıen arkadasın sıtesı de cok guzelmıs gıbı gelmıs bık bık bısıler dıo senın sıtenı ben nıe tanıtıım guzel bı sıte olması lazım kı kasıım kendımı

pardon yugi sitesine girdim 2500 uye dıo :D yanı ıyı bı sıteymıs onca ınsan uye olmus dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThxForNothin -- 1 Nisan 2007; 10:51:52 >
  • yugi dediğin ben miyim?
  • evet
  • 9000 üye toplayan rp sitesi biliorum şuan 2500 falan üye war 200 kişi online olarak oynuo ama şuanlık üye alımı kapalı :)
  • 13 Üye Var diyosunus Sizde Girin 16 Olsun Böyle Böyle Artıyo Sitelerin Üyeleri İşte ve Bizim Sitemiz Henüz Geçen Hafta Açıldı O Siteler Belki 2-3 Yıldan Beri Var ve O Yüzden O Kadar Üyesi Vardır ve Benim Sitem Sana Göre Güzel Olmayabilir Ama Diğerleri Beğeniyo Beğenen Oynuyo Güzel Değil Diyemessin Beğenmedim Diyebilrsin Eğer Herkes Sevmezse Güzel Değil Dersin Ama o Senin Fikrin Sadece Beğenmedim Diyebilrsin

• benimkide geeçen hafta açıldı ve ben beğenmedim demedim ki
  • ben dedım ve harbıden guzel deıl begenen begenıo dıosun 13 kısı beyense ne yazar sorun o zaten sorun 2500 olmaması o kadar kısının beyenmesı guzel olur ben gırdım baktım beyendım yugı-oh sıtesını mesela eger ben senınkıne bosu bosuna gırıceksem sen kendın uye sallayıp onu 150000 kısıde yapabılırsın onemlı olan aktıf kullanıcalarının olması bıraz ustunde durman sırf sallamıssın sen bı gırdım ıcım karardı karısık falan yugı-oh sıtesı fena deıl en azından karısık deıl ne yapman gerektıgı hemen yazıo yapıosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.