Şimdi Ara

RP Kazanmak isteyen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle saçma sapan rp sitelerine falan yönlendirmicem sizi. Coca Cola Kırmızı Kasa için mobil onay yaptırıyorum. Herhangi bi zararı dokunmuyo size arama, ücret vs vs. Sadece telefonunuza bi kod geliyo onu bana atıyosunuz. Paypal hesabı olanlara onay başı 50 kuruş atarım. Paypal hesabı olmayanlar için 10 tane onay için 400 RP kodu yollarım. Benimde kazancım oldugu için yaptırıyorum. 50 Kuruş ben 50 Kuruş siz kazanıyosunuz. Konuyu baltalamak için girmeyin. Yapmak isteyen mesaj bıraksın hemen yapalım. İsteyen referans verebilirim.

• gamesultanın yaptıgı kampanyadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

gamesultanın yaptıgı kampanyadır.

Gamesultan kampanyasıyla alakalı değil bu gamesultan kampanyasında coca cola içip üstündeki kodları yazıyorsunuz benimkisinde sadece mobil onay yaptırılıyo kod girme falan yapmıyorum :)
  • Bir zararı falan yoksa nasıl yapıldıgı ile ilgili PM at yapabiliriz istersen ama paypal hesabı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal yok 400 rp olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen daha çok kar ettiğine göre bu işi biz yapalım neden senin yapmana yardım ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlessss

sen daha çok kar ettiğine göre bu işi biz yapalım neden senin yapmana yardım ediyoruz

buyur bul kardeşim bir sitede üyeliğim var ve o siteden biriyle anlaştım herhangi bi uygulama değil ve sadece davetiyeyle üye olunuyor siteye yapabilcekseniz buyrun yapın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveSlave -- 5 Mayıs 2014; 19:31:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kazanmak isteyen içeriii
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowMusketeer98

quote:

sen daha çok kar ettiğine göre bu işi biz yapalım neden senin yapmana yardım ediyoruz

buyur bul kardeşim bir sitede üyeliğim var ve o siteden biriyle anlaştım herhangi bi uygulama değil ve sadece davetiyeyle üye olunuyor siteye yapabilcekseniz buyrun yapın?

r10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowMusketeer98

quote:

r10

daha yeni duydum bu siteyi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.