Şimdi Ara

Rpg-Club x3 Motherland!! 8 lvl Clan /Clan hall

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RPG-CLUB X3 MOTHERLAND server da 8 lvl clan + clan hall in Aden!!

Liderlik yaptigim , en azindan denedigim clan icin beraber oynayabilecegim arkadaslar ariyorum!! 1-8 mart bonus event basliyor yeni baslayanlar icin!! hizli ve kolay lvl atlamak icin cesitli ek yardimlar veriyolar.. iste buff scrolllar , free shot lar etc..

server rus server i oncelikle! ve x3 rate , high 5!! 70+ member im var .. herkes ingilizce konusmakta!! Aden icinde clan hall mevcut!! 8 tane clan skill var!! devamida geliyor!! .. 2 Royal Guard da kurulmus ve full vaziyette! Academy mevcut!! Academy bitirenlere 3kk reward var! 2.class quest bedeli 3kk zaten!! eger gorev yapmak istemeyen varsa!!

arzu eden arkadaslar bilgi icin bana mail ile ulasabilirler yada oyun icinde pm atabilirsiniz

nick name =>> CaRL

http://www.rpg-club.com/start/motherland/ burdan sever a ulasabilirsiniz!!

saygilar ve iyi oyunlar herkese!!

• Davetin için teşekkürler . Foruma bakıyormusun bilmiyorum fakat eğer oynarsak ne gibi characterler eksik clanında ,serveri bilmediğimden dolayı buff desteği vs sağlıcakmısın yoksa bu gibi etmenleride ayalarmak gerekecekmi.Hali hazırda okuldan vakit bulamadığım için karakter satın aldığım bir low rate varda player sayısı 1k kadar düşük yani. Umarım biraz daha bilgi verebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Boost
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.