Şimdi Ara

RPG önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır mmorpg oyunları oynamıyordum açıkcası çok özledim diyebilirim. Türkçe dil desteği bulunan oyuncu kitleside az olmayan bir oyun önerebilecek arkadaşlar var mı ? Yabancı dil desteği istemiyorum sebebi hem fazla ingilizcem yok hemde anlaşamıyorum o arkadaşlarla.

• Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    Blade and soul tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Hocam yabancı dil desteğim kuvvetli olmadiğindan vazgeçtim yoksa bende düşünuyodum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım

• blade and soul cok sıkıcı onermem. bazı sınıflarda kombolar cok gelismisken(assasin gibi) bazılarında düz hic brisey yok(bladedancer gibi) oyun 10 skill civarında skille oynanıyor ve cok sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

blade and soul cok sıkıcı onermem. bazı sınıflarda kombolar cok gelismisken(assasin gibi) bazılarında düz hic brisey yok(bladedancer gibi) oyun 10 skill civarında skille oynanıyor ve cok sıkıcı

Eski den knight metin 2 felan oynarken hilesiz , ve kalabalık ortam vardı. Şimdi o oyun zevklerini alamıyorum maalesef. En son sahaya oynamıştım 3 yıl önce ep3 zamanında. O oyunu da bitirdiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Hocam yabancı dil desteğim kuvvetli olmadiğindan vazgeçtim yoksa bende düşünuyodum...

"yabancı dil desteğim kuvvetli olmadığından"

Türkçe güzel oyun yok Dragon's Prophet var knight var.Türklerin bol olduğu ingilizce dil destekli olan oyunlara yönel

Mesela wowda twisting nether sunucusu full türk ama ben ally tarafında oynamak istediğimden gidip silvermoonda açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Şubat 2016; 14:47:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Skyrim mod önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maddi durumunuz iyiyse,drakenseng oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

"yabancı dil desteğim kuvvetli olmadığından"

Türkçe güzel oyun yok Dragon's Prophet var knight var.Türklerin bol olduğu ingilizce dil destekli olan oyunlara yönel

Mesela wowda twisting nether sunucusu full türk ama ben ally tarafında oynamak istediğimden gidip silvermoonda açmıştım.

Önerin için sağol , ingilizce bilmiyorum bu yüzdende zevk alamıyorum doğal olarak. Aslinda var ingilizcem fakat herşeyi anlayabileceğim düzeyde değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.