Şimdi Ara

Rpg Oyun Önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır diablo konusu varken soriyim, Benim Battle.Nette 90 Level Paladin'im vardı. Baya bir süre girmediğim için üyelik açılmıyor şimdi. Onu geri getirebilmem mümkün müdür acaba?
  • Yanlış bilmiyorsam belli bir süre girilmeyen üyelikler siliniyor.
  • Arkadaşım RPG de Diablo II den sonra Sacred i tek geçiyorum.. Sacred + Sacred Plus + Sacred Underworld Ek paketi gayet hoş sürükleyici extra itemli oyunlar...

Bir Screenshot Koymak istiyorum:
     Rpg Oyun Önerisi

Not:
    Sacred 2 - Sacred-1 kadar hoşuma gitmedi
  • Sacred 1'i çok sevmeme rağmen Sacred 2 nedense beni de pek sarmadı, halbuki grafikleri de güzel oyunun ama. Aslında, çok uzun süre de oynamadım. İlerde oynayacak oyunum kalmazsa (zayıf bir ihtimal ) bir daha deneyeceğim, belki biraz ilerleyince sarar oyun.
  • Bence Grafikler bi nebze etkili.. Demek istemem şu ki bana ve RPG severlere göre oyunun Oynanabilirliği ve Senaryo daha önemli belki de Sacred 2 - Sacred -1 e göre bu yüzden -kelimenin tam anlamıyla- sarmadı!!
  • Benim de durumum senin gibiydi sacredle başladım 2gün baktım ona sonra diabloya geçtim ilk paladin oldum artık öyle gidiyorum tüm görevleri bitirince sacrede geçeceğim sonra da titan queste
  • Sacred ve Titan Quest'i de oyna tabiki. Ama kendini action RPG ile (diğer ismi hack&slash) sınırlama. Piyasada RPG yönü bu oyunlardan daha kuvvetli oyunlar var. Örnek Witcher, Neverwinter Nights 2, Drakensang, Oblivion. Gerçek RPG'nin zevki asıl bu oyunlarda.
  • Fable'nın Cd sini aldım kuruyorum.Nasıl bir oyun amaç ne?
  • Fable, güzel bir oyundur. Action RPG kategorisine girer ama üsten görünüşlü (izometrik) bir kamera yerine omuz üstü (TPS) kamera açısı kullanır. Grafikleri çok güzel, renkli ve şirindir. Hikaye ve görev yapısı zevklidir. 20 - 30 saat arası bir sürede oyunu bitirebilirsin. Oyunun ilginç özelliklerinden biri karakterinin oyun ilerledikçe yaşlanması, saçlarının beyazlaması. Kavgalardan vücudunda kalıcı yara izlerinin kalması falan. Oyunun masalsı bir anlatımı mevcut ve oynaması da kolay olduğundan başından kalkamıyorsun, seni sürüklüyor oyun bitirinceye kadar da bırakmıyor. Yalnız 5200'de (zamanında bende de bu karttan vardı) gölgeler kasar, onları kapatırsan sorunsuz oynarsın.
  • Bir de Fable'da yaptığın iyi veya kötü işlere göre karakterin good veya evil oluyor. Eğer çok iyi işler yaparsan iyiliği yüzüne vurmuş derler ya onun gibi karakterinin tipi değişiyor, hatta bir süre sonra hale çıkıyor kafanda. Kötü olursan da boynuz ve kuyruklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 1 Haziran 2009; 14:06:09 >
  • Anlatımından güzele benziyor.Yaşlanma olayı da baya güzel gibi gölgeleri kapatıp hemen başlıyorum.Sonra Dungeon Siege 2'yi alıcam
  • Dungeon Siege 2 ve Fable aynı zamanda piyasaya çıkmıştı. İkisi de 5200'de iyi çalışır. Dungeon Siege 2'de bayağı zevklidir. Dungeon Siege 2'nin (ve tabiki birincinin de) en güzel özelliği oyunun hiçbiryerinde yükleme ekranı olmadan mekandan mekana geçebilmekti. Ormanlar, tapınaklar, köyler, çöl, buzlu vadiler bütün klasik RPG mekanları bu oyunda mevcut. Ayrıca DS 2'de birden fazla karakteri yönetiyorsun. Etraf savaşlar sırasında tam bir renk cümbüşüne dönüyor. Dungeon Siege 2'de de gölgeleri hafiften kısarsan sorunsuz oynarsın.
  • Fable baya zevkli gibi bi yangın çıktı.Şİmdi ordan kurtuldum.Böcekleri öldürdüm.Bi kilise gibi biyerdeyim.
  • Sana iyi oyunlar dilerim o zaman
  • Teşekkürler
  • Fable'de adamımın saç şeklini nasıl değiştireceğim?
  • Kasabalarda berberler var. Onlara gidip traş olacaksın. Sanırsam dükkanlarının önünde makas tabelası vardı.
  • girdim berbere saç kartına sağ tıkladım Use dedim bişey olmadı
  • Gokyabgu Bir RPG Hastası İsen Hitman Serisini Öneririm Sana.Özelliklede Hitman 4:Blood Money.
  • Hitman , RPG , garip geldi... RPG ile alakası olmayan bir oyun olarak biliyorum Hitmani... Ayrıca Humanist arkadaşım, msnden FRP yapabileceğin gruplar bulursan daha iyi RP , RPG, FRP kavramlarına alışabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.