Şimdi Ara

RPG Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce en güzel ve düşündürücü RPG oyun hangisi.Şöyle 3.karakter olarak baktığımız,içinde sihir ve karakter özellikleri atlatma vs ve güzel diyalogları olan bir RPG oyun tavsiyesi lazım.(Lionheart:Legacy of Crusader veya Arcanum gibi oyunlar tam istediğim kategorideler ama oynadım onları tabi)

• dediğin özelliklerin fazlası fable'da war.oyundan kendimi alamıyorum.kesinlikle dene!
  • Az problemli bir GOTHIC 3 sana iyi gelecektir..Fable çok iyidir..
  • nwn 1 ve 2
    baldur's gate 2
    Temple of elemental evil
    icewind dale 1 ve 2 (biraz aksiyonu fazladır)
    divine divinity
    beyond divinity
    fallout 1 ve 2
    planescape torment
    şimdilik bunlar yeter sanırım. yetmezse dahası var.
  • tam ben başlıyordum saymaya ki hepsini saymış arkadaş. Bir rpg sever olarak Planascape & BG & Fallout oynamadıysan zaten esefle kınıyorum seni
  • Şu an Planescape Torment ile Fallout 2 arasında kaldım beyler,sizce hangisi daha güzel ve istediklerimi verebilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Şu an Planescape Torment ile Fallout 2 arasında kaldım beyler,sizce hangisi daha güzel ve istediklerimi verebilir?

Fallout 1.
    İkisinin de verebileceğinden fazlasını verir.
    Oynadım diyorsan 2 de olur tabi.
  • kotor 1-2
  • Fable lost chapter mı ne öle bir oyun vardı harikadır emin olabilirsin 5 cd.Çocuk olarak başlıoruz.Oyun geliştikçe karakterimiz büyüyor
  • prince of persia the two thrones derim o da bitire bitire sıktı ama kurgusu çok güzel.
  • Diablo
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

prince of persia the two thrones derim o da bitire bitire sıktı ama kurgusu çok güzel.

bu oyun rpg mi ya ne yaptin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

Diablo

10 üzerinden 10 puan bir oyun ama maalesef rpg değil...
  • lord of the rings online shadows of angmar
  • fable derim başka oyun demem zamanın nasıl geçtiğini anlamassın öyle bir oyun.
  • Gothic 1 ve Gothic 2,Vampire The Masquerade - Redemption.Bu 3 oyun yaz tatili boyunca yeter.
  • bende rpg oyun arıodum gothic 1 ve 2 alıcam
  • Aslında FRP diye tabir etsem daha iyi olur.(RPG'nin alt kümesi)Ben Gothic 1'i oynadım ve çok beğendim.Gothic 2'ye de birkaç gün önce başladım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.