Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alper1907

@Furkan Yağız
    Ailelere girmek o kadar kolay değil aileye girmek için ailede çalışman lazım daha sonra eğer düzenli bir şekilde görevini yerine getirirsen seni alıyolar ama bu çok zor önce kapıda bekliosun oyunda olduğun sürece aile malikanesini kapısında beklemek zorundasın bu çok sıkıcı bi iş daha önce yaptım ordan biliyorum

Ayrıca yukarda ki gibi rp yapmak o kadar kolay değil en son versiyonda kasaba sistemini getirdiler kasabaya falan gidiyosun kasaba bomboş böle kalıcak yer falan rpsi yapamayabilirsin genel olarak herkes arkadaşlarıyla takılıyor ailesi olanlar paydayin son 15-20 dksı oyuna giriyor parayı alıp çıkıyor falan yani sadece rank için oynayanlar var

Ailelere girmeyi biliyorum zaten. Kapıcılığıda gayet iyi biliyorum merak etme Ama tek sorum var. PayDay hangi saatlerde geliyor?

• Payday her saat başı
  • Corleone ailesi olarak, versiyon 3 de kapıcı olarak kimseyi işe almayacağız. Yani v2'de olduğu gibi günlerce kapıda durayım, rp bilgimle aileye dahil olayım diye birşeyin v3'de olmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca versisyon 3'de kapıcılık/aileyi koruma gibi görevleri aile üyelerindeki "outsider" üyeleri yapacak. Koruma işini artık sivillere bırakmayacağız.

Payday v3 ile yeniden düzenlenebilir veya tamamen kalkabilir. Çünkü her saat başı bir yerden size para gelmesi çok anlamsız.

Carleone değil, Corleone
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

Corleone ailesi olarak, versiyon 3 de kapıcı olarak kimseyi işe almayacağız. Yani v2'de olduğu gibi günlerce kapıda durayım, rp bilgimle aileye dahil olayım diye birşeyin v3'de olmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca versisyon 3'de kapıcılık/aileyi koruma gibi görevleri aile üyelerindeki "outsider" üyeleri yapacak. Koruma işini artık sivillere bırakmayacağız.

Payday v3 ile yeniden düzenlenebilir veya tamamen kalkabilir. Çünkü her saat başı bir yerden size para gelmesi çok anlamsız.

Carleone değil, Corleone

Para gelmesi anlamsız evet ama level nasıl atlanır acaba? Bir şeyi belirteyim şuanda hiçbir açıklama gelmedi yani bu bence iyiye işaret. Bugün veya en geç yarın açılır karakter başvuruları. Ayın 10'unda oynamaya başlarız diye düşünüyorum...

• hala açılmadı ve 73
  • Oyunda oynadığınız süre zarfında level atlarsınız. Nasıl mı ? RP Pointleri olur. Örneğin ilk level 2 ye atlamak için 4 saat oynamanız gerekmektedir. Sunucuda yerel ve gerçek zaman hakimdir. Bu nedenle 4 saat oynadıktan sonra level 2 8 saat sonra level3 12 saat sonra level 14 bu şekilde katlanarak gidiyordu versiyon 2 de. Versiyon 3 de nasıl olacak bir açıklama yapılmadı.

78.183.37.151:7777

Bu sunucuyu bu akşam 23:00 e kadar açık bırakıyoruz. Arkadaşın makinasına açtık sunucuyu. Tamamen role playi öğrenmeniz ve deneyim yaşamanız adına. Merak edenler girebilir, bir kaç video ve ekran görüntüsü çekeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

hala açılmadı ve 73

evet hala 73 %
  • Takmayın şu yüzdeye yahu. Kimbilir enson ne zaman güncellediler.
    quote:

Orjinalden Alıntı: Furkan Yağız Düşünce Havuzu

Yarın kayıtlar açılacak ve ayın 10 unda oynamaya başlayacağız.

Dip Not: Bu mesaj hiçbir erteleme, sorun vs. gibi olumsuz olaylar eklenmeden yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 7 Kasım 2008; 19:46:38 >
  • hyr adamın morali bozuluyo hergün 73% i görünce yetişemiycek bence 10 kasım a inş. ben haksız çıkarım
  • Kaldı 2 gün hadi hayırlısı
  • kayıtlar hala açılmadı hala 73 ve bugün 8 i
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

kayıtlar hala açılmadı hala 73 ve bugün 8 i

evet ya
  • Açılır. Merak etmeyin. Geç olsun güç olmasın.
  • İşallah bugun açılır artık bugun açılmazsa yarın son gün umarım ertelenme gibi bir olay söz konusu olmaz
  • Bugün yarın bir duyuru yapılır sanırım.
  • oldu bence hala 73% kayıtlarda açık değil
  • Forumdada yeni mesaj atılmamış.
  • En geç ayın 10 da açılacağı söylenmişti fakat daha kayıtlar açılmadı neden yaşanıyor bu aksaklık nezaman açılacak bir bilgi yokmu?
  • arkadaşlar bu samp a bayadır bakmıyorum aşmış artık
  • 12 si veya 13 ünde karakter alımı açılcakmış forumlarından bakın baya bi açıklama yapılmış
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.