Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lev@

ben lider olmam beyler eğlenceli olmaz liderlik katili felan olurum git bunu öldür tom (ismim xD) bu arada hala 73 ve karakter alımı açık DEĞİL

nolcek bea ^^ hiç olmassa aynı fikirlerdeyiz ikimiz oyunda kanka olur öle takılırız xD
  • Ben de aile kurun demedim ki zaten. :S
    Kimsenin haberi olmadan kursanızda olur, tanıtsanızda olur farketmez. Fakat çete de kursanız bile bir lider olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta mesajınızda belirttiğiniz gibi "birini kaçırır para alırız" bu gibi kararları liderin alması gereklidir. yoksa her kafadan bir ses çıkacaktır. soyadınız aynı olursa da ayrı bir hava katar diye bir öneri sundum size.
  • önce vendetta açılsında ertelede ertele sıktılar soyismimi kararlaştırırızdonanımoğulları
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

önce vendetta açılsında ertelede ertele sıktılar soyismimi kararlaştırırızdonanımoğulları

donanımoğlu iyiymiş bu arada niye açılmadı karakter başvuruları??

• Bu akşam 19-23 arası açalıcaktı.

Bandwidth Limit Exceeded hatası alıyoruz.
  • tanıtım yapsak mı forumda ama konsept felan ne olcak?
  • becce gizli bi çete olsun..
  • karakter alımı başaladı hayırlı olsun
  • Karakter hikayesi alımları açılmıştır. Başvurularınızı gönderebilirsiniz.
    Hikayelerin okunması benzeri işlemler hakkında açıklama bu başlık altında yeniden yapılacaktır.
    Herkese iyi günler dileriz..

http://www.vendettarpg.com/kayit.php

Vendetta RPG
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

becce gizli bi çete olsun..

o zmn adam toparlıyamayız ama gerçi arkadaşlarımızı çağırırsak ii bi çete olabiliriz ama yinede bi konsept lazım
  • içten içe pm leşiriz.sakın kurupta beni almamazlık etmeyin darılırım
  • işte hikayem bu kabul görürmü?

Tom Amerikada doğdu.8 yaşında babasını trajik bir trafik kazası sonucu kaybetti.15 yaşında annesininde bir serseri kurşuna kaybedince liseden okumayı bıraktı.
    çalışmaya başladı.Bir motorcuda çırak olarak.21 yaşında taksiciliğe
    başladı.Hayatını devam ettirmek için las venturasa gitti.Taksici olarak devam etti.24 yaşına bastı,hala taksici olarak hayatısı sürdürme çabası içinde
  • Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım.. Hikayemi hemen yolladım. Bekliyorum... DH Çetesi gibi bir şey olacaksa bende katılabilirim. Belirteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

quote:

o zmn adam toparlıyamayız ama gerçi arkadaşlarımızı çağırırsak ii bi çete olabiliriz ama yinede bi konsept lazım

ya hala olayı anlatamadım ADAM TOPLAMIYCAZ! sadece burdaki 5-4 kişi samimi küçük bir çete kurarız..Konsept?Konsept derken?
  • zencimiyiz beyazmı sonra ne renk giyoyruz bu tip şeyler
  • hayır ya öle resmi bi çete olmayalım bence..herkes kafasına göre takılsın kıyafet konusunda..mesela senle lev@ siyah istersiniz. siz siyah giyersiniz ben beyaz.. kafanıza göre..
  • yani oyun içinde birlikte bişeyler yapalım ama çete tarzında olmasın diyosun bence resmi çete daha iyi olabilir
  • çeteden ayrılabilirim ilerde çete olacaksaiş adamı olucam oyunu tam anlamıyla öğrenince buda sizin planlara ters düşer fiyakamı lekeletmeyin çetelikle felan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

quote:

ya hala olayı anlatamadım ADAM TOPLAMIYCAZ! sadece burdaki 5-4 kişi samimi küçük bir çete kurarız..Konsept?Konsept derken?

sen anlatıyorsunda diğer arkadaşda o şekilde olsa daha mantıklı olur diyor.
    Konsept derken; mersela çetenin bir adı olur. Çetenin bir mekanı olur. Diğer çeteler ile dost/düşman olur bunlar ile sopalarla, cam kırıklarıyla kavga ederler. Çete olur bir aile adına çalışır. Çetenin bir evi olur içinde üyeleri barınır gibi. :) Yani bunlar olmadan herkes free takılsın ama bir araya gelip birilerini kaçıralım, birilerinden haraç alalım mantığı sunucuya bakarak biraz abes kaçıyor. Neden abes kaçıyor; çünkü forum içi birbirinizi tanıyorsunuz ama oyun içinde daha girip tanışmadınız. Yani bu tanışma rp'si yapacaksınız. 5 kişi tanıştı diyelim. Ortada bir çete yok ama ortaya bir fikir mi atılacak yani bir amaç olmalı. Sonuçta 3 veya 5 kişi ile bir iş yapılacak. Bu işi yapacak grubun bir lideri olması gereklidir. Çünkü adam kaçırmadan bahsediyorsunuz, sunucu teksas veya dallas değil. Güvenlik brimleri var, mafya var. Birilerini kaçirim derken başka birileri tarafından tongaya düşmeyin. Bu yüzden diyor arkadaş bir konsept olsun diye.

• birlikte bir işede girebiliriz yani ortak gibi ilk bi çete olalımda
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.