Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verilen tarihin dışına taşmalarının sebebi; "Bizim için olması gereken tarih 3-10'u arasıydı. Lâkin Belediye sisteminin diğer sistemlerle bütün halinde çalışmaması oyun içerisinde büyük bir sorun yaratmaktadır. Yine aynı şekilde, Meslekler konusu şuanda istediğimiz seviyede değildir. Varolan meslekler çok can sıkıcı ve işlevsellikten uzaktır. Eskisi gibi, mafya tabanlı bir oyun olmaması için uğraşmaktayız. Bu sebeple kesin olarak meslekler konusu çözülmeden sunucuyu açmayı planlamıyoruz. "

Karakter Başvurularının açılması planlanan yeni tarih: "12 Kasım Çarşamba gecesi veya 13 Kasım Perşembe sabahı "

>> Karakter alım tarihi belirlendi.

Sistem 12 Kasım Çarşamba gecesi veya 13 Kasım Perşembe sabahı aktif olacaktır. Hikayeleriniz için sunucu konsepti duyuru olarak yapılacaktır. Hikayelerinizi bu bilgilere dayanarak yazabilirsiniz.

Oyun sistemlerinin duyurularıda bu süreç içerisinde yapılmaya devam edilecektir.

VENDETTA RPG YÖNETİM

• yeni duyuryada bakın.ben değiştircem çünkü hikayemi baya bi kısıtlama olmuş
  • hiç görmemiştim bunu
  • yarın gece karakter alımları başlıyor arkadaşlar.
    oynamak isteyen arkadaşlar alttaki konuyu okuyup ona göre hikaye yazmaları gerekmektedir. aksi halde bir çok kişi sunucuya girdiğinde hikayenizin takibatını bekliyor olabilirsiniz.

http://vendettarpg.com/forum/index.php?topic=3915.0
  • bi dh çetesi kurup cepçilik filanmı yapsak ne
  • hmmm ilginç
  • Dh isimli olmaz ama çete kurabilirsiniz. Çetenize üyeler alabilirsiniz.
  • site yine çökmeye başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

bi dh çetesi kurup cepçilik filanmı yapsak ne

akıllıca aslında ha toplarız dh elemanlarını felanzegin bi adamı kaçırır fidye falan isteriz
  • anaa bu nassı oyun laa

san andreası netmişler gözele benziy
  • frenzy hikayeyi yazdıktan sonra sana yollicam pm den tamammıolmuşmu olmamışmı söylersin
  • kaç kişiyiz toplam ona göre bi çete yapılabilir
  • Evet DH olarak bir çete değilde, herkes soyadını ortak alabilirse daha güzel olur. Aranızda bir lider seçersiniz. Çete lideri olarak. Bunun soyadı ne olacaksa ona göre herkes soyadını öyle yapar. Örneğin xxx_Maxvell diyelim. Sizde Albert_Maxvell, Carlo_Maxvell, vs vs alabilirsiniz. Buna göre ortak hikaye yazabilirsiniz. forumda duyurular bölümünde yazıyor ortak hikaye nasıl yazılır diye.
    pmden hikaye göndermeyin benim olumlu veya olumsuz birşey söylemem hem etik değil, hemde bir anlam ifade etmez. :) forumdakine benziyorsa hikayeniz yeterlidir. :) hayır onaylanmazsa zaten ne için onaylanmadığı verdiğiniz e-posta hesabınıza gönderilen mailde belirtilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

bi dh çetesi kurup cepçilik filanmı yapsak ne

akıllıca aslında ha toplarız dh elemanlarını felanzegin bi adamı kaçırır fidye falan isteriz

ben şaka yollu ciddi bi şekilde sordum zaten neden olmasın?aile olmak demiyorum.Grove street falan gibi daha küçük 4-5 kişilik bi çete..belki ilerlerde büyürüz :) Dediğinde mantıklı..Zengin Bi Babayı Filan kaçırırız elleri bağlı filan ararız köşkü kaçırdık fidye filan :D

• gelebilecekler yazsın yavaş yavaş toplanalım
  • Bence Çetemizin Adı;The HellBoy'z olabilü :S
  • şurda gelebilecek 5 kişi görebiliyorum o kadar kişiyle çete kurulabilirmi??(yetersiz gibi) herkes bi yazsa ben gelirim arklarımda var şukadar kişi diye ona göre bi bakalım sayımız kaç oluyo
  • Çete Lideri varsa 2 kişi ile bile çete kurulabilir. gerek oyun içerisinden, gerek forumdan çetenizi tanıtım çete üyeleri alabilirsiniz. Yani hiç üyesi olmadan kurulan çeteler var. Burada oyuna yeni başlayacak arkadaşlar varsa eğer bu sizin avantajdır. Çünkü birbirinizi tanıyorsunuz ve yeni başlıyorsunuz. Yani buda diğe çetelere nazaran daha kalabalık olabilirsiniz demektir. önce aranızda bir "çete lideri"ni belirleyin.
  • abi ben aile demiyorum naaptın sen ya..5 kişi.. çete diyorum..Kimsenin bilmediği foruma filan tanıtmadan gizli bi çete kurabilirmiyiz?

+

Ben herkesin eşit olduğu çoğunluk ne derse veya ney uygun görülürse onu yapabiliceğimiz en fazla 6-7 kişilik bir çete planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmodan931 -- 13 Kasım 2008; 13:29:54 >
  • ben lider olmam beyler eğlenceli olmaz liderlik katili felan olurum git bunu öldür tom (ismim xD) bu arada hala 73 ve karakter alımı açık DEĞİL
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.